Dodaj do ulubionych

POMOCY!!! BŁAGAM!!!COS JEST NIE TAK! :(

IP: *.neonet.gliwice.pl 05.07.04, 21:29
A WIEC MAM PROBLEM BO MOJA DZIEWCZYNA NIC NIE CZUJE PODCZAS STOSUNKU TZN PO 1
TO MY JESTEMSY POCZATKUJACY
PO 2 TO NIE WYDAJE MI SIE ZEBY MOJE "NARZEDZIE" BYLO ZA MALE (18CM DLUGOASC A
NA SZEROKOSC TAK SZEROKI ZE UZYWAMY ZWYKLYCH GUMEK SI SIE NIE ZSUWAJA)
NO I JAK TO ROBIMY TO ONA MOWI ZE CZUJE "COS DZIWNEGO" ALE NIE POTARFI
OKRESLIC CZY JEST TO PRZYJEMNE...MOZE JESTEM ZA MALO CIERPLIWY?
MOZE DZIAŁAM W ZŁE MIEJSCE??
MOZE ONA JESZCE TEGO MIEJSCA NIE MA TAK ROZIWNIETEGO?
NIE WIEM CO MAM ROBIC W TAKIEJ SYTUACJI JEST TO MONOTONNE I BEZ SENSU JESLI
TYLKO JA MAM MIEC Z TEGO PRZYJEMNOSC!
MOZE JESZCE JEST ZA WCZESNIE.. ALE JA UZ MYSLE BY ISC Z TYM DO LEKARZA!
POMOCY!
POWIEDZCIE JAKA JEST POZYCJA KIEDY SIE NAJBARDZIEJ STYMULUJE TO MIEJSCE
NO I GDZIE MNIEJ WIECEJ ONO SIE ZNAJDUJE
NA SCIANCE BLIZEJ BRZUCHA CZU ODBYTU??
AHA
NO I ZAWSZE STARMY SIE DBAC O ODPOWIEDNI KLIMAT WIEC NIE WYDAJE MI SIE ZEBY
TO BYLE PRZEZ BRAK GRY WSTEPNEJ
H E L P
:(
Obserwuj wątek
    • Gość: tex Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!!COS JEST NIE TAK! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:39
      nie zadawaj się z 10-latkami. To oprócz grzechu też i przestępstwo.
      • Gość: MICHAŁŁŁŁŁ Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!!COS JEST NIE TAK! :( IP: *.neonet.gliwice.pl 05.07.04, 21:42
        CO ZA PALANT
        ONA NIE MA TROCEH WIECEJ NIZ 10 A NAWET PRAWIE 2 RAZY WIECEJ
        GDYBY TO BYLA 10 LATAK TO PEWNIE BY NAWET NIE WSZEDL...EH
        • Gość: tex Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!!COS JEST NIE TAK! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 21:56
          Jak byś mu pomógł, to na pewno by wlazł. Ty nie wiesz, że dziewczęta teraz
          szybko dojrzewają? Dlatego to wszystko mają w tym wieku większe, ładniejsze,
          kolorowe itd. itp.
          • Gość: MICHAŁŁŁŁŁ Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!!COS JEST NIE TAK! :( IP: *.neonet.gliwice.pl 05.07.04, 21:59
            CIEC
        • Gość: explozja Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!!COS JEST NIE TAK! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 23:12
          zanim zaczniesz pisac na forum, naucz sie netykiety i nie drzyj RYJA, bo sie
          tego czytac nie daje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • eirenne Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!!COS JEST NIE TAK! :( 05.07.04, 21:54
      Hmmm, może dziewczyna powinna się przyzwyczaić? Bo jakoś nie widzę w tym, co
      piszesz, niczego niepokojącego, wprost przeciwnie:-) Kurczę, jesli jestescie
      początkujący oboje, to nic dziwnego, że jest troszkę ciężko:-) ale spoko,
      dojdziecie do wprawy:-))) Dziewczynki są skomplikowanymi istotkami i nie muszą
      wcale od pierwszego razu mieć nieziemskie orgazmy; najwazniejsze, żebys nadal
      był dla niej czuły i cierpliwy, no i delikatny:-))) Gotowe recepty nic nie
      dadzą, sami musicie się poznawać i eksperymentować (nooo, w granicach rozsądku
      hehe), z czasem nauczysz się dotykać ją tak, żeby nie miała wątpliwości, ze
      jest ok. A do lekarza to i tak warto się wybrać, wiem, że truję, ale jesli jest
      się na tyle dorosłym, żeby bawić się w dom, to trzeba być na tyle odważnym,
      żeby pójść do ginekologa po pigułki chociażby, lub poradę, jeśli trzeba.
      Pozdrawiam optymistycznie:-)
      • Gość: MICHAŁŁŁŁŁ DZIEKUJE :) IP: *.neonet.gliwice.pl 05.07.04, 21:57
        ZA ISKIERKE NADZIEI ;]
        NO BO NIE JESTEMY JUZ DZIECMI NIESTETY IW IEM MNIEJ WIECEJ CO ROBIC ALE WIADOMO
        ZE CHCAILBYM MIMO KONIECZNEJ CIERPILOWSCI JUZ JAK NAJSZYBCIEJ DAC JEJ TO NA CO
        ZASLUGUJE... ALE BEDE PROBOWAC , TZN BEDZIEMY ;] JESZCE RAZ DZIEKI ZA
        POTRAKTOWANIE SPARWY POWAZNIE
        PZDRO
        • eirenne Re: DZIEKUJE :) 05.07.04, 22:08
          Może jeszcze mógłbyś ją poprosić, żeby sama spróbowała siebie sprawdzić:-D No
          wiesz, samej będzie jej łatwiej znaleźc czułe miejsca:-))) A potem niech Ci
          pokaże je, poprowadzi Twoją dłoń:-) i tak dalej... takie "badanie" przy
          partnerze może sprawić wieeele przyjemności, a potem to już z górki:-DDD
          Pozdrawiam:-)
          • Gość: MICHAŁŁŁŁŁ Re: DZIEKUJE :) IP: *.neonet.gliwice.pl 05.07.04, 22:13
            HEJ JESLIC HDOZI O PETTING NO JEST DOBRZE JESTZADOWLONA GOZREJ JUZ Z SAMYM
            STOSUNKIEM :| ALE BEDZIEMY BADAC ;]
            THX
            • Gość: three friends Re: DZIEKUJE :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 23:03
              spokojnie, orgazma (pochwowy bo chyab o ten ci chodzi) u kobiety jest jak nauka
              latania, najpierw długo bezradnie machamy skrzydłami , a potem nagle ni stego
              ni z owego szybujemy pod same chmury. Może trudno w to uwierzyć ale naprawde
              kobiety muszą sie tego nauczyc, podczas gdy faceci maja przyjemnosc przeżywania
              wrodzoną. Istnieje tez możliwość ze jest wsroód 66% kobiet które tego gatunku
              orgazmu po prostu nie mają. Rada praktyczna: dopiesc ją aż na skraj orgazmu i
              wejdź w nią zobaczymy co bedzie jak bedzie mocno zakrecona. powodzenia
              • Gość: MICHAŁŁŁŁŁ merci :) IP: *.neonet.gliwice.pl 06.07.04, 10:09
                sprobojemy ;] mam nadzieje ze szybko wybijemy sie w przestworza bo sprawa ta
                mnie frustruje ale zbroje sie w cierpliwosc :)
            • eirenne Re: DZIEKUJE :) 05.07.04, 23:04
              Eee, to Ty w ogóle się już nie przejmuj:-DDD
              PS. Miałam na myśli badanie w środku...;-D
    • Gość: LALA Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!!COS JEST NIE TAK! :( IP: *.elpos.net 05.07.04, 23:32
      DAM CI DOBRA RADE BO TAK SAMO JAK TWOJA DZIEWCZYNA NIE UMIALAM TEGO OKRESLIC CO CZUJE. NIBY PRZYJEMNE NIBY NIE AZ DO PEWNEGO MOMENTU KIEDY MOJ CHLOPAK ZACZAL PIESCIC MNIE ORALNIE GDY JUZ BYLAM PRAWIE U SAMEGO SZCZYTU WTEDY POWOLI I DELIKATNIE WE MNIE WSZEDL. BYLO MI WTEDY TAK DOBRZE ZE PO STOSUNKU NIE MOGLA PRZESTAC DRZEC. POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA
      • Gość: alananan Re: POMOCY!!! BŁAGAM!!!COS JEST NIE TAK! :( IP: 62.233.169.* 06.07.04, 13:57
        Paluszkami szybko i głeboko :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka