Dodaj do ulubionych

Szanowny Rocco.

12.07.04, 21:51
Twoje komentarze ani nie są na inteligentnym poziomie, ani mądre ani nawet
śmieszne. Dziwię Ci się. Jeśli jesteś naprawdę płci męskiej to co robisz na
takim banskim forum. Nie uwłacza to czasem Twojej i tak snobistycznej
godności? Twoje posty świadczą tylko o Twoim gówniarstwie i niskim poziomie.
Dziecinada. Nudzisz i tyle.
PS. Nie czekam z niecierpliwością na odpowiedź bo ani głupia ani mądra (co Ci
się wcale nie zdaża) nie zrobią na mnie najmniejszego wrażenia.

Obserwuj wątek
    • Gość: Eleonora Re: Szanowny Rocco. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 22:44
      Wiesz admika2 a mi bezz Rocco na tym forum byłoby chyba smutno.Lubię czytać te
      jego króciutkie,przyznam czasem złośliwe,posty.A niktóre komentarze są po
      prostu nieziemskie.Ale szanuję Twoje zdanie,masz prawo myśleć o Rocco co
      chcesz.Pozdrawiam
      • Gość: Rocco Pisac kazdy moze,troche lepiej ,lub gorzej :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 23:32
        a jak ci sie nie podoba , to nie czytaj tego..........
        No chyba , ze szukasz zaczepki , masz ochote na bluzgi ?
    • ku.ku Re: Szanowny Rocco. 13.07.04, 00:18
      Zauważyłam,ze Rocco siedzi tutaj,a nie na forum mężczyzna,ciekawe czemu,moze
      boi sie kompromitacji co Rocco?ze koledzy z forum Mężczyzna odrzuca cię,dlatego
      dowartosciowujesz się tutaj.co?

;-)
      • Gość: Rocco bo faceci mnie nie interesuja :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 00:21
        ta odpowiedz powinna ci wystarczyc co ?
        • ku.ku Re: bo faceci mnie nie interesuja :)))) 13.07.04, 00:24
          aha czyli wg.tej teori mnie interesują kobiety jesli czytam forum Kobieta..
          hmm,,,wiesz co?a moze i jest w tym troche racji:-)
          • Gość: Rocco ok,ide spac,bo jestem zmeczony po silowni.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 00:27
            dalem dzisiaj z siebie wszystko , cala agresja uleciala ...........
            • ku.ku Re: ok,ide spac,bo jestem zmeczony po silowni.... 13.07.04, 00:29
              siłowni?
              to pewnie znasz wjakie sa najlepsze cwiczenia na mozg co?
              :-)
    • admika2 Re: Szanowny Rocco. 13.07.04, 09:22
      Masz rację zsrobiłam to dla zaczepki. Pytasz czy mam ochotę na bluzgi? A umiesz
      w inny sposób przeprowadzić rozmowę. Pokusisz się na normalną kulturalną
      wymianę zdań. Pewnie nie bo to nie w twoim stylu.
    • Gość: kasia Re: Szanowny Rocco. IP: *.nsa.gov.pl / *.nsa.gov.pl 13.07.04, 09:53
      popieram cie admika!! w 100% :)))
    • Gość: malutka Re: Szanowny Rocco. IP: *.nsa.gov.pl / *.nsa.gov.pl 13.07.04, 09:54
      admika! nic dodac nic ujac :)))
      • Gość: Rocco Co to zlot czarownic ? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:46
        Moge pisac w takim stylu , jaki tobie odpowiada , ale faktycznie nie jest to
        styl ktory lubie , zastanawia mnie jednak fakt , czemu to robisz ? , w jakim
        celu chcesz tej wymiany , skoro ja nie jestem typem z ktorym ty chcialabys
        korespondowac.
        • Gość: Eleonora Re: Co to zlot czarownic ? :)) IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 20:07
          Pewnie się jej podobasz.Kobiety,choć nie wszystkie,lubią takich
          nieokrzesańców.Wiesz taki niegrzeczny chłopczyk,którego ma się chęć wychować.Ja
          tam osobiście admiki ani nie popieram,ani nie ganię.Ma prawo mieć swoje
          zdanie.Dla mnie jesteś jedynie jednym z bywalców forum i nie ma znaczenia co
          piszesz.Czasami się z Tobą zgadzam,a czasem nie,ale ogólnie odpowiada mi Twoje
          specyficzne poczucie humoru.
          Pozdrowienia dla Ciebie i ....admiki.
          • Gość: a Re: Co to zlot czarownic ? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:36
            a ty co sie admika wpierdolilas?nie do ciebie eleonora pisala, slepa jestes?
            • admika2 Re: Do gość-ia o idiotycznym nicku "a" 13.07.04, 20:46
              Reprezentujesz poziom zerowy jak dla mnie. Kultury w wypowiedziach brak. I to
              Ty dokładnie czytaj. Ja zaczęłam ten wątek i większość odpowiedzi czy Ci się to
              podoba czy nie ma odniesienie do mojej uwagii o Rocco. Więc bujaj się jak Ci
              nie pasuje.
          • pumaaa Re: Co to zlot czarownic ? :)) 13.07.04, 22:03
            hej, dawno mnie nie było:P a to dlatego, że mamy lato :P
            no ale mniejsza z tym, ja nie mam zwyczaju dzielić się swoimi doświadczeniami na
            forum.
            powiem krótko, masz rację. a co do czarownic to znowu powracają. chyba podratuję
            kolegę bo odczuwam dziwną chęć aby znowy ktoś się wyrzył na mnie...
            najzwyczajniej napiszcie coś śmiesznego, coś niby inteligentnego... :)
            pozdrwiam Eleonoro ;)
            • Gość: Eleonora Re: Co to zlot czarownic ? :)) IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 23:00
              Faktycznie dawno Cię tu nie było.Niewiele raczej straciłaś,bo na ogół wątki są
              idiotyczne.Te stu postowe wpisy szczęśliwie zakochanych itp.-nuda.Choć polecam
              wątek Sabiny o pierdzeniu(wpisów ponad 200).Można się było pośmiać.Oral też był
              niezły,ale brak dzieweczek w stylu kochanicy francuza,czyni dyskusje nieco
              jałowe.
              Mam tylko nadzieję,że admika i Rocco nie zaprzestaną ciągnąć tego wątku.Ja z
              przyjemnością się włączę.
              Pozdrowienia
            • Gość: do 'pumaaa' Re: Co to zlot czarownic ? :)) IP: *.wroclaw.mm.pl 14.07.04, 19:39
              weś ty sięł opanói s toł ortografioł.

wyŻyć sieł pisze pszes "Ż".
              • Gość: zuzana Re: Co to zlot czarownic ? :)) IP: *.wroclaw.mm.pl 14.07.04, 19:41
                jeżcze sięł tylko potpiszęł, rzeby nie było
    • Gość: Rocco wyglada na to,ze dziewczyna juz nie ma mi nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:06
      do przekazania , Admika2 jak masz cos jeszcze do mnie to pisz , ja sie nie
      pogniewam :))
      • admika2 Re: coś jeszcze dodam, 14.07.04, 17:49
        że po przemyśleniu jak potrafią być tu głupie i jednokierunkowe posty to Twoje
        odpowiedz są jak najbardziej na miejscu. Będziesz od dziś moim idolem.
        Pozdrawiam.
        PS zazdroszcze Ci jeśli pisałeś prawdę, że tak się nudzisz w pracy.U mnie byś
        tak lekko nie miał.
        • Gość: Rocco Re: coś jeszcze dodam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:29
          No z ta praca , to jest tak , ze jeden dzien , albo przez tydzien nic nie
          robie , a potem przychodza takie dni , ze urwanie glowy , wiec z tym to roznie
          bywa. Spoko mnie czasem tez ponosi , i faktycznie nie jestem swiety , i dobrym
          taktem nie grzesze , to fakt , moze z wiekiem sie zmienie :)
          Pozdrawiam
          • Gość: isam Re: coś jeszcze dodam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:33
            pracujesz w reklamie?ja tez przyznam ,ze zmienilam o Tobie zdanie.na poczatku
            troche sie zdenerwowalam ,ale teraz myslę ,ze musisz byc nawwt niezly koles i
            calkiem ok
          • pumaaa Re: coś jeszcze dodam, 14.07.04, 18:46
            Gość portalu: Rocco napisał(a):

> No z ta praca , to jest tak , ze jeden dzien , albo przez tydzien nic nie
            > robie , a potem przychodza takie dni , ze urwanie glowy , wiec z tym to roznie
            > bywa. Spoko mnie czasem tez ponosi , i faktycznie nie jestem swiety , i dobrym
            > taktem nie grzesze , to fakt , moze z wiekiem sie zmienie :)
            > Pozdrawiam

ja sądzę, że czasem nie warto się zmieniać. zatracić "ten" urok, wtopić w masę,
            zaszufladkować do grona sztywnych panów???
            • Gość: Rocco Re: coś jeszcze dodam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:59
              Z ta sztywnoscia i zatraceniem siebie , to masz racje.........
              Tylko czesto bywa tak , ze nie mozemy sie w pewnych syt. zachowac inaczej niz
              nakazuja kanony..........sa miejsca gdzie trzeba sie zachowac bardziej
              powsciagliwie , ale ty to napewno wiesz........

Ps. nie pracuje w reklamie :)
              • pumaaa Re: coś jeszcze dodam, 14.07.04, 19:02
                a juz myślałam, że maluje na darmo :P
          • admika2 Re: do Rocco ponownie, 14.07.04, 21:15
            no zaskoczyłeś mnie pozytywnie po reszcie Twoich wypowiedzi wnioskuję, że nie
            jesteś taki bezsensowny. Sorry myliłam się.Wiesz nawet myślę, że mogłabym mieć
            takiego pracownika.Sorry nie przechwalam się ale jestem szefową i patrzę pod
            takim kątem.Moi pracownicy płci męskiej są za grzeczni.
            Pozdrawiam.
            Ps. Wiesz przez ten rozpączęty post już inaczej Cię odbieram.
            • Gość: Eleonora Re: podsumowanie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 21:20
              A nie mówiłam?Admika leci na Rocco.No kochana,a nie trzeba tak było od razu?
            • pumaaa do admiki 14.07.04, 21:21
              admika2 napisała:

Wiesz nawet myślę, że mogłabym mieć
              > takiego pracownika.Sorry nie przechwalam się ale jestem szefową i patrzę pod
              > takim kątem.
              admika2 napisała:

> Spotkaj się ze mną to zobaczysz kobietę mlodą ale z klasą.

pozwolę sobie coś zauważyć, niewielką ale jakże ważną sprzeczność w tym co
              napisałaś. zwykle kobieta z klasą nie chwali się tym, że ma prezencję, ponieważ
              nie musi tego niekomu mówić, ona po prostu jest taka. poprzez słowa, gesty czy
              tez ubiór, no i oczywiście intelekt, prezentuje otoczeniu swoją klasę, a nie
              stoi z transparentem "mam klase".
              jakoś w Twoich odpowiedziach nie znalazłam przemyśleń damy :/
              acha i wcale sie nie przechwalasz :/

istnieje grupa kobiet zwana damesami- potocznie... cdn
              • Gość: Eleonora Re: do Rocco IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 21:26
                Rocco,błagam.Jak chcesz pogadać z admiką w jej stylu wejdź na priva,ale nie na
                forum.Tracisz swój wizerunek i Twoja legenda pada.Ja wolę dawnego Rocco
                zdecydowanie bardziej.
                • pumaaa Re: do Rocco 14.07.04, 21:29
                  co tu dużo mówić, ja też :/
                  już mu nawet o tym wspomniałam
                • admika2 Re: do Pumy 14.07.04, 21:29
                  Sorry ale jesteś nie na moim poziomie intelektualnym widzę że nie jesteś w
                  stanie pociągnąć żadnego tamatu na dłużej.I chyba przestaną mi się podobać
                  perfumy Pumy, które naprawe lubie.
                  Pozdrawiam
                  Trzymaj swój poziom dalej.
                  • Gość: Eleonora Re: do Pumy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 21:33
                    Ależ złotko.Możesz sobie pisać w swoim stylu i na swoim poziomie.Zostań taką
                    jaką jesteś.My z pumą chcemy dawnego Rocco i o to nam chodzi
                  • pumaaa Re: do Pumy 14.07.04, 21:35
                    admika2 napisała:

> "Sorry"- NO NAPEWNO NIE JESTEM ale jesteś nie na moim poziomie intelektualnym
                    widzę że nie jesteś w
                    > stanie pociągnąć żadnego tamatu na dłużej.I chyba przestaną mi się podobać
                    > perfumy Pumy, które naprawe lubie.
                    > Pozdrawiam
                    > Trzymaj swój poziom dalej. OWSZEM NAWET GO ROZWIJAM :) A NA TWOIM POZIOMIE NA
                    PEWNO NIE JESTEM, W KOŃCU TO TY MASZ KLASĘ

ACHA KOBIETA Z KLASĄ UŻYWA TAKICH PERFUM? A GDZIE DIOR?
                    • Gość: Rocco ejjj.... tylko bez awantur !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:27
                      Czlowiek zawsze pozostaje taki jaki jest................
                      • pumaaa Re: ejjj.... tylko bez awantur !!!!!!!!! 14.07.04, 22:32
                        hehe, jesteśmy zazdrosne. a poza tym polubiłyśmy pana ;)
                    • admika2 Re: do Pumy 14.07.04, 22:35
                      Kobieta z klasą nie zawsze musi używać perfum Dior. Klasa te wszystkie inne
                      cechy nie tylko te za wielką kasę. Musisz się jeszcze wiele nauczyć.
                      A wybacz ale na treść wypowiedzi Rocco nie mam wpływu więc nie do mnie pisz, że
                      chcesz go jakim był.
                      • pumaaa Re: do Pumy 14.07.04, 22:40
                        a uczyli Cię żartować dziecinko?
                        • admika2 Re: do Pumy 14.07.04, 22:42
                          a jeszcze nie wyłapałaś, że wciąż to robię.
                          • pumaaa Re: do Pumy 14.07.04, 22:45
                            nie, nie mam siły łapać twoich żartów czy co tam wypisujesz. cały dzień
                            malowałam, pokaleczyłam płótno, przez to odpisywanie na forum. jestem zmęczona.
                            a poza tym obowiązki wzywaja :P <3
                      • Gość: Rocco Piszecie tu o klasie itp.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:41
                        A co ja mam napisac , jak ja nie mam klasy i jestem chamem , na zywo tez juz to
                        slyszalem do ludzi , a to najczesciej z tego powodu , ze zawsze powiem co mysle.
                        • pumaaa Re: Piszecie tu o klasie itp.................... 14.07.04, 22:43
                          też mam taki problem. w moim przypadku koleżanka twierdzi, że muszę się jeszcze
                          dużo nauczyć. ale czego?
                          • Gość: Rocco Re: Piszecie tu o klasie itp.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:48
                            hehe , u mnie rodzina chce mnie wydziedziczyc , i nie chca usiasc razem przy
                            jednym stole bo boja sie moich wypowiedzi , kiedy ich karce .........
                            Ostatnio byla nawet aferka z moim udzialem.
                            • pumaaa Re: Piszecie tu o klasie itp.................... 14.07.04, 22:50
                              Gość portalu: Rocco napisał(a):

> hehe , u mnie rodzina chce mnie wydziedziczyc , i nie chca usiasc razem przy
                              > jednym stole bo boja sie moich wypowiedzi , kiedy ich karce .........
                              > Ostatnio byla nawet aferka z moim udzialem.

i dobrze, mów to co czujesz, a dłużej będziesz żył. nie ma co dusić emocji...
                        • pumaaa Re: Piszecie tu o klasie itp.................... 14.07.04, 22:46
                          jeśli to Cie pocieszy to prawie skończyłam obraz na który Ty podsunąłeś mi pomysł ;)
                          idę wypełnić teraz inne obowiązki :P
                          • Gość: Rocco Re: Piszecie tu o klasie itp.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:53
                            Mam kolege ktory swietnie maluje , potem w sezonie letnim sprzedaje swoje
                            obrazy , pisze tez piekne wiersze , teraz zabral sie za powiesc ........
                            ale obrazy ma interesujace...........
                            • pumaaa Re: Piszecie tu o klasie itp.................... 14.07.04, 22:55
                              ja swoich nie potrafię sprzedawać. najzwyczajniej daję je tym których kocham,
                              lubie ;)
                              • Gość: Rocco on tylko z tego zyje................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:59
                                a jest bardzo skromnym i madrym czlowiekiem , wie prawie wszystko o polskiej
                                literaturze... , dla niego najwiekszym nieszczesciem bylaby utrata ksiazek ,
                                ktorych ma tyle co w bibliotece.
                            • pumaaa dobranoc wszystkim 14.07.04, 22:58
                              ja już dziś podziękuję... są ciekawsze rzeczy do roboty o tej porze :P
                          • admika2 Re: Piszecie tu o klasie itp.................... 14.07.04, 22:58
                            piszesz "jeśli to Cie pocieszy to prawie skończyłam obraz na który Ty
                            podsunąłeś mi pomysł"
                            Ach jakie to romantyczne.A to czasem nie jest przejaw postawy "lecę na Rocco".
                            • pumaaa Re: Piszecie tu o klasie itp.................... 14.07.04, 23:06
                              admika2 napisała:

> piszesz "jeśli to Cie pocieszy to prawie skończyłam obraz na który Ty
                              > podsunąłeś mi pomysł"
                              > Ach jakie to romantyczne.A to czasem nie jest przejaw postawy "lecę na Rocco".
                              powiem szczerze. podoba mi się jego charakter :P
                              wkręć się w temat a potem gadaj
                              • Gość: Rocco Re: Piszecie tu o klasie itp.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:09
                                Wiesz moje uroki sie ulatniaja , kiedy nadchodza klopoty , lepiej nie
                                idealizowac .
                                • pumaaa Re: Piszecie tu o klasie itp.................... 14.07.04, 23:12
                                  hehe, właśnie o to chodzi

acha może lepiej nie odpisujmy na swoje posty bo zaraz ze mnie dziwkę zrobią ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka