Dodaj do ulubionych

kozaczki na lato...

IP: *.srebrna-gora.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 20:51
Co myślicie o kozaczkach takich letnich...w sumie są bardzo seksy ale troszeczkę wstydzę się smigać w takich gdyż myślę że takowe są na jesień lub wiosnę.Pytanko czy dużo z Was ma na tyle odwagi aby pokazać się w takich na ulicy?
Obserwuj wątek
    • pumaaa Re: kozaczki na lato... 16.07.04, 22:55
      dzis w takich chodziłam, więc mam :P a jak sie laski patrzą, bedziesz miała
      satysfakcję, że Cie "podziwiają"

• Gość: Rocco Re: kozaczki na lato... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:53
        bylebys sobie nogi stopy nie odparzyla , albo jeszcze co ...........
        Ale faktycznie to fajnie wyglada..
        • pumaaa Re: kozaczki na lato... 17.07.04, 00:27
          hehe w tę pogodę to nie grozi, więc co szkodzi poszpanować :]
          • Gość: Rocco fakt , mamy wkoncu jesien .................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 00:43
            dzisiaj bylem caly dzien na powietrzu , i jakos nie bylo przyjemnie jak na lato.
            • Gość: Rocco no widze,ze tez nie spisz po nocach ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 00:49
              :)))))))
              • Gość: Nie wstydz sie!!! KOZACZKI IP: *.90-136-217.adsl.skynet.be 17.07.04, 11:21
                Ja mimo, ze jestem stara baba okolo trzydziestki prawie zawsze nosze dlugie
                kozaczki ( w zaleznosci od pory roku: inny kolor lub fason ). Jezeli masz ladne
                nogi zaloz krotka kiecke i bedzie super!
    • Gość: Agata Re: kozaczki na lato... IP: *.srebrna-gora.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 16:04
      wiesz chyba dzisiaj umówię się z kumpelą i założe swoje czarne powycinane kozaczki długaśnym seksownym noskem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka