Dodaj do ulubionych

SEX PODCZAS MIESIĄCZKI ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 15:32
Dziewczyny czy uprawiałyście kiedyś sex podczas okresu? jak to jest? czy wasz
facet nie ma nic przeciwko? ja mam akurat wtedy największą ochotę ale boję
się że on może się zniehęcić niezbyt miłymi widokami :( Pomóżcie!!! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzka nie widze przeszkod IP: *.abakus.net.pl 19.07.04, 15:41
      jesli oczywiscie wyrazicie taka chec.ja osobiscie kochalam sie podczas
      miesiaczki ale to bylo po pierwszych 3 dniach kiedy krwawienie nie bylo tak
      intensywne.moj chlopak nie ma nic przeciwko.mozesz wspomniec podczas okresu ze
      masz na niego ochote i zobaczysz jego reakcje.pozdrawiam
    • josie69 Re: SEX PODCZAS MIESIĄCZKI ? 19.07.04, 15:47
      Pewnie. Razem z moim chłopakiem kochamy się zawsze, kiedy mamy na to ochote.
      Nieważne miejsce i czas. Jak mam okres, to po prostu rozkładamy czerwony
      ręcznik na łóżko i tyle. P.s.On to lubi, bo wtedy ja wszystko lepiej odczuwam.
      Aha! I jeszcze jedno. To świetny środek na ból brzucha w "te dni", bo po
      orgaźmie mięśnie się rozluźniają :]
    • Gość: Ech tam... Tylko sie nie wstydz IP: *.mci.co.uk 19.07.04, 15:49
      z nim calowac po ew. seksie oralnym czyt. minecie (jak bohater innego z watkow
      ze swoja panna)
      • josie69 Re: Tylko sie nie wstydz 19.07.04, 15:53
        Wiesz co? NIe wiem, czy to taka twoja rozrywka, ale daj sobie na luz... Nie
        musisz krytykować wszystkiego i wszystkich, żeby poczuć się lepiej...
        • Gość: zuzka ech tam jestes niepowazny IP: *.abakus.net.pl 19.07.04, 16:00
          nie umies podejsc normalnie do takiej sprawy? zgadzam sie josie69!!
          • Gość: Ech tam... Dlaczego niepowazny? IP: *.mci.co.uk 19.07.04, 16:17
            Czy ja napisalem, ze pytanie autorki watku jest niepowazne? Co znaczy normalnie
            podjesc do sprawy? Na kazde pytanie odpowiadac: TAK MASZ RACJE?
        • Gość: Ech tam... Podziwiam IP: *.mci.co.uk 19.07.04, 16:13
          Twoja przenikliwosc ale gdzie Ty doszukujesz sie krytyki?
          Chyba tylko w przypadku gdy sama masz watpliwosci co do seksu w trakcie okresu.

Co do moich rozrywek bede sobie je sam dobieral. Pytajac sie o to jak, czy
          kochac sie z trakcie okresu na forum publicznym mozesz oczekiwac roznych
          odpowiedzi.

• Gość: zuzka ehh tamm... IP: *.abakus.net.pl 19.07.04, 16:16
            ozcywiscie ze kazdy ma prawo do swojego zdania ale to jest oczywiste ze moja
            sugestianie musisz sie ustosunkowywac do niej.ale po co od razu w taki sposob o
            to pyatc??
          • josie69 Re: Podziwiam 19.07.04, 16:26
            Wiesz... Dla niektórych takie pytanie wcale nie jest niepoważne. Na przykład
            dla osób, które żyją w tak konserwatywnym środowisku, że nie mają kogo spytać.
            A jak to mówią "kto pyta nie błądzi". Lepiej pytać, niż strzelić gafę.
            • Gość: Ech tam... Pytasz? IP: *.mci.co.uk 20.07.04, 07:52
              Pytasz? Czy po prostu zadajesz pytanie i oczekujesz poparcia i przyklasu?
              Dlaczego tak napisalem? Bo to pytanie wcale sie nie rozni od smiesznego moze
              pytania tego czlowieczka, ktore dziewczyna nie chce lykac...

Po to jest jak traktowania drugiej osoby przedmiotowo. Jak wibrator, ktory gdy
              sie pobrudzi moze przestac dzialac. I sie boimy, co bedzie jak sie zepsuje...Dla
              mnie jest to przyjscie z pytaniem jak podstepnie naklonic kogos do czegos na co
              moze nie miec ochoty.

Oczywiscie wrzucic to mozesz do swojego kanonu odpowiedzi ludzi debilnych. Ja
              sie nie obraze. To jest forum prawie anonimowe ;-)

Pozdrowienia
              • Gość: Anka Sex w czasie okresu... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 11:24
                Ja dodam tylko do poprzednich wypowiedzi, ktore z reszta byly trafne, ze
                organizm kobiety w czasie okresu jest nadzwyczaj delikatny.Tak jest min w
                przypadku scianek pochwy.Moze dojsc (ale niekoniecznie)do otarc scianek pochwy,
                a wszystkie wiemy ze w czasie okresu konieczne jest przestrzeganie higieny
                bardziej niz zwykle bo inaczej moze dojsc do tworzenia sie stanow zapalnych
                pochwy i nie tylko.Ponadto blona sluzowa pochwy i macicy sa opuchniete w tym
                czasie.Te wszystkie czynniki moga spowodowac niepotrzebne przykrosci.Zatem czy
                warto za chwilke przyjemnosci cierpiec...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka