Gość: Ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:38 Bedzie to odwrotna sprawa do forum o dużych piersiach ... moje sa małe często nie mogę sie z tym pogodzić bo ani fajnej bluzki ani nic fajnego.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Odwróćmy sprawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:41 ...cd więc co lepsze duże czy małe?Chyba najlepszym rozwiązaniem są średnie?Co wy na to?Ma ktoś taki sam problem jak ja????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Odwróćmy sprawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:42 Tu jest pełno tycha samych pytań więc śmieszna sabinko nie rób z siebie kozaka ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: Odwróćmy sprawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:50 Bylo ostatnio o tym , i z wypowiedzi wynika , ze te z malymi , nie maja czym sie przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: Odwróćmy sprawe 26.07.04, 23:53 Hehe ,no ale nie chce mi się drugi raz tego samego czytać,wiec przejzyj sobie archiwum :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Odwróćmy sprawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 22:53 Może i było ale nie natrafiłam na te wypowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś