czaroffnica24 17.08.04, 14:36 Tyle się o tym ostatnio mówi, że wydaje mi się, że to musi być trendy. Więc jak można zostać dziewicą ? ? ? Czy są jakieś kursy, szkolenia, kluby ? ? ? Matko Boska poczęłaś bez grzechu, pozwól grzeszyć bez poczęcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka99 Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 15:25 Patrzac na ilość wpisów dziewic odstawim partię. One się same legną? Bo coraz więcej ich;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 15:59 Widzisz? To taka lokalna moda tylko.Albo tylko udawały. A ja bym sie tez chciała dowiedzieć. A tu znieczulica taka. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 17:55 Oj chyba mariolko99 myślisz tylko PunktemG :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Chyba jednak nie warto 17.08.04, 18:03 Dziewczyny z Kozmo twierdzą, że dziwice nie są trendy, a co jak co, ale na trendach to one się znają. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20430&w=14984892&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Chyba jednak nie warto 17.08.04, 18:21 Dziewica trzeba sie urodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 18:48 Urodzić i owszem, ale tu rozwazamy proclem: jak ZOSTAĆ dziewicą. Czyli jak zrobić coś z niczego;) Odpowiedz Link Zgłoś
kundel_bury Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 18:52 należy uściślić, czy chodzi o to jak stać się, czy może jak pozostać dziewicą, bo dla mła pytanie jest nieprecyzyjne Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 18:55 Jak stać się dziewicą, pytam bo chcę należeć do bandy Żelaznych Dziewic - one mają takie fajne motory... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 18:56 A popatrz, rzeczywiscie, nie zauwazyłam tego niuansu językowego. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_sama Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 20:24 uważam, że to nie warte zachodu.po co ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: Jak zostać dziewicą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:31 sprawa jest prosta, teraz chirurgia plastyczna nie ograniczna się tylko do twarzy:> zawsze można sobie zrobić rekonstrukcję:))) jak ktos tak bardzo chce dołączyć do trendy-klubu panien z żelaznymi pasami czytałam, że panienki ze wschodu tak robią jak wracają do domu ze stypendium np. inaczej zginęłyby niechybnie z rąk rodziców... Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 20:37 Ale czy jak się zaszyję to będzie z daleka widać, że jestem dziewicą ? No bo bycie dziewicą jest trendi. Co chwilę przychodzi tu jakaś i mówi: jestem dziewica i nie należę do paczki. No i ja tez tak chcę... XXI wiek jest wiekiem indywidualistów. Można się gdzieś nauczyc być dziewicą ? Bo kłamać w żywe oczy to ja już potrafię. Ale nawet jak mówię, że jestem virgin to i tak mi nie wierzą. Mówią, że nie widać...To co zrobić, żeby było widać ? Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 20:44 czaroffnica24 napisała: > Można się gdzieś nauczyc być dziewicą ? Bo kłamać w żywe oczy to ja już > potrafię. Ale nawet jak mówię, że jestem virgin to i tak mi nie wierzą. Mówią, > że nie widać...To co zrobić, żeby było widać ? Idz do kowala i niech zakuje cie w pas cnoty. I nos go zamiast majtek. Kto nie wierzy niech cie klapsnie w pupke. > Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Jak zostać dziewicą ? 17.08.04, 20:48 Dzięki za radę, ale nie trzeba gnać do kowala. Taki pas już mam i kupiłam w sex shop'ie. I jak go założę, to tym gorzej z wkręcaniem, że ja virgin. :( Wtedy słyszę, że ja perwers a nie dziewica ( a może perwers oznacza virgin ale w obcym języku, hmmm... musze napisać do Cosmo, żeby mi wytłumaczyli). Odpowiedz Link Zgłoś
lorenzo_pagaj Re: Jak zostać dziewicą ? 18.08.04, 11:13 czaroffnica... twoja era dziewictwa juz minela... jak tylko zaczelas siedziec w kolysce i przelecial cie Bielawa... nie pamietasz? zaczeo sie jak ci ciagnal druta a skonczylo tym pierdem w twarz "na sabinke"... to ja ci musze przypominac? pozdrowienia i kondolencje z powodu wrodzonej glupoty: Lorenzo Pagaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: Jak zostać dziewicą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:50 no wiesz zawsze można wpaść na jakieś inne forum i też się chwalić... Ach przypomniał mi się kawał: -Panie doktorze moi koledzy mówią, że mogą 7 razy na noc a ja mogę tylko 2.. co robić? -Jak to co? Też się pan chwal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janni Re: Jak zostać dziewicą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 14:11 wiesz co, po pierwsze: napisałaś, że chcesz zostać dziewicą, bo coraz więcej takich tu przychodzi, no rzeczywiście, w ten sposób na pewno zostaniesz intelektualistką...... a poza tym, to ty jesteś dziewicą. umysłową - ale zawsze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Jak zostać dziewicą ? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 21.08.04, 17:12 Chcesz mieć cnoete na życzenie zrób se kąpiel w budapremie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Jak zostać dziewicą ? 21.08.04, 17:33 trzeba kazdy pierwszy raz uprawiac w rajstopach! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aig-a Re: Jak zostać dziewicą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:02 Spódniczka w kratkę plisowana za kolanko, czarny golfik,drewniany krzyż na rzemieniu,koniecznie na golfie,grube jak denka od butelki okulary, bez makijażu i nie ma takiego co Ci nie uwierzy :D Odpowiedz Link Zgłoś