Dodaj do ulubionych

PANOWIE! GRUBA???

IP: *.osiedle.net.pl 08.09.04, 12:29
czy przy wzroscie 175 wymiary 99-70-95 i 65 kilo moga sie komus podobac? mam
wrazenie ze jestem ogromna... jakie sa wasze idealy?
Obserwuj wątek
    • Gość: chamak Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 08.09.04, 12:33
      o kurde, pewnie wygladasz jak sloń!
      dziewczyno musisz się odchudzić bo jak nie to nigdy nie znajdziesz sobie faceta
      a wtedy roztyjesz się jeszcze bardziej!
      mężczyźni nie lubią sloni
      • Gość: arek Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.osiedle.net.pl 08.09.04, 12:35
        mnie sie tam podoba. masz biust, fajny wzrost. waga tez do wzrostu pasuje.
        pozdrawiam!
      • Gość: Artur Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.ss.shawcable.net 08.09.04, 17:23
        Gość portalu: chamak napisał(a):

> o kurde, pewnie wygladasz jak sloń!
        > dziewczyno musisz się odchudzić bo jak nie to nigdy nie znajdziesz sobie faceta
        >
        > a wtedy roztyjesz się jeszcze bardziej!
        > mężczyźni nie lubią sloni

Pieprzysz! Wieloryby tez sie przeciez jakos rozmnazaja.
    • Gość: kaska Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.osiedle.net.pl 08.09.04, 12:34
      troche za gruba... nie bede ukrywac...idealem to ty nie jestes na pewno. zrzuc
      z 5 kilo-bedzie spoko
    • Gość: dr love Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.kgpsp.lan / *.crowley.pl 08.09.04, 12:34
      no raczej iskierką to ty nei jestes
      ale masz chyba duze cyce i neizla pupe wiec znajdziesz amatorow obfitych
      kształtów. wazne zeby sie akceptowac, reszta przyjdzie sama:)
    • Gość: on27 Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.osiedle.net.pl 08.09.04, 12:38
      ja mam 185 wzrostu, jestem dobrze zbudowany i tylko takich kobiet szukam!
      miodzio! co mi po koscistych krasnalach? masz prezencje i tyle!
    • Gość: chamak Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 08.09.04, 12:41
      piszcie co checie, ale aneczka to głupiutka dziewczynka!
      • Gość: aneczka Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.osiedle.net.pl 08.09.04, 12:43
        dlaczego tak uwazasz? ze pytam czy moge sie podobac? mam kompleksy i chcialabym
        zeby ktokolwiek powiedzial szczerze ze jest ok, ze moge sie podobac... wokol
        same chude laski 160 wzrostu...
    • Gość: Norbert Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.pl / *.atrax.pl 08.09.04, 12:59
      Wyślij mi fotkę

norbert1230@interia.pl

pozdrawiam
    • Gość: paula Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.szczecin.mm.pl 08.09.04, 13:18
      Moim zdaniem twoje wymiary są ok.W ogóle nie powinnaś się przejmować nimi,
      tylko się cieszyć żę tak wyglądasz.Ja mam podobne wymiary 169 cm, 87-76-90 i
      nie narzekam na brak zainteresowania płci przeciwnej.Faceci nie lubią zbyt
      szczupłych pań, tylko te lekko zaokrąglone.Pozdrawiam
    • asica23 Re: PANOWIE! GRUBA??? 08.09.04, 13:39
      Nie może być tak źle, bez przesady!! Twoje BMI jest 21,227 (waga [g] przez
      wzrost w metrach do kwadratu) !! Nadwaga zaczyna się powyżej BMI = 25. A że
      masz duży biust? To chyba dobrze, nie?
      Pozdrowienia :)
      • Gość: Katerina Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.09.04, 13:56
        ja tam lubie zaokrąglone ksztalty tylko zależy jeszcze czy jestes umieśniona
        czy sam tłuszczyk bo jak to drugie to nieciekawie troche:(
        • Gość: paula Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.szczecin.mm.pl 08.09.04, 14:02
          Odrobina tłuszczyku jest całkiem sexy.:-)
    • Gość: ???? Re: PANOWIE! GRUBA??? IP: *.icpnet.pl 08.09.04, 14:48
      dziewczyno, ty nie masz innych problemow??waga sie nie liczy, mozesz wygladac
      obojetnie jak, a wazne to co masz w glowie i to w jaki sposob sie zachowujesz.
      Waze 65 kg i mam 165 wzrostu i mam cholerne powodzenie u mezczyzn. Nie mam
      tluszczu, a mam same miesnie, biust i okragla pupcie
      • Gość: Megi Wcale :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:10
        Nie jest z Tobą tak zle :) Ja tez mam okraglutka pupcie, ale faceci lubia miec
        za co złapac, a wzrost... wiesz znam paru gosci co zwracaja uwage tylko i
        wyłacznie na wysokie dziewczyny. Nic sie nie martw znajdziesz takiego co Cie
        pokocha taka jaka jestes i nie beda mu przeszkadzały Twoje wymiary, wręcz
        przeciwnie ( tak jak ja :D)
    • mariolka99 Re: PANOWIE! GRUBA??? 08.09.04, 16:28
      Nie kwestia wagi tylko proporcji. Jak ktoś ma tyłek przy ziemi to może sobie
      ważyć 40kg, a i tak będzie wyglądał jak kaczka z duzym kuprem.Albo wielkie doje
      do pasa i sylwetka jest ciężka i masywna. Spójrz w lustro i powiedz jak się ze
      soba czujesz.Bo można być niezłą laską ważąc 80, albo chudym pasztetem,ale
      ważącym 40kg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka