05.12.06, 08:48
Zwrócono mi uwagę ,że stronię od tematów erotycznych.
Faktycznie uważam tę strefę za dość intymną, ale nie bójmy się wyzwań;)
Kategoria facetów w scenach łózkowych;)
Prawdziwy macho
Typ dość często występujący w naszej szerokości geograficznej , choć podobno
korzeniem siega aż na południe ( czyli 7-12 cm )jest przekonany o własnych
umiejętnościach łóżkowych, nawet jeśli włazi do betów w skarpetkach i pachnie
sałatką czosnkową lub śledzikiem zapitym wódeczką( rybka lubi pływać). Snuje
opowieści dziwnej treści, jak to kobiety na niego lecą i jak on potrafi je
uszczęśliwiać na tysiąc i jeden sposobów - i ty możesz zostać Świętym
Mikołajem. Chociaż jakby zapytać owe panie, które miały wątpliwą przyjemność,
to sposób jest jeden i nazywa się: włóż i wyjmij.
cdn.;)
Obserwuj wątek
    • vivalabeer Re: macho 05.12.06, 09:05
      Justynko, niedopuszczalny jest taki sposób rozbierania się!
      Panowie, pamiętajmy: jeśli chodzi o rozbieranie to po zrzuceniu góry,najpierw
      skarpetki, potem spodnie (razem z bielizną najlepiej), facet w majtach i
      skarpetkach, wygląda tak, że może zabić śmiechem! I żeby który nie zapomniał o
      beretce :> :P. c.d.n. (...)
    • kawa3603 Re: macho 05.12.06, 10:08
      No coś Ty Justysia, typowy macho nie opowiada o podbojach tylko zalicza panienki
      po kolei. Wybiera te najbardziej w jego guście. Chodzi bez majtek i skarpetek,
      bo to strata czasu i jeszcze wygląda nie tak. Koszulę ma niedbale rozpiętą /na
      cztery guziki od góry i jeden od dołu/. Spojrzenie uwodzicielskie, rysy
      nienaganne, zgrabny tyłek i piękny uśmiech...
    • blotter Re: macho 05.12.06, 10:54
      czekam na ciąg dalszy...moze uda mi sie zostać prawdziwym macho. zaczynam jesc
      czosnek i sledzie, dołóżka dzisiaj pójde w skarpetkach i oduczam sie
      jakichkolwiek gier wstepnych. z "korzeniem" bedzie gorzej...nie utne sobie
      przecież...moze w zimnej wodzie go pomoczyć ? ...co dalej justyś ?
    • justysbytomianka Re: macho 05.12.06, 21:26
      Typ II - powolniak
      Jego ulubionem strojem "wieczornym" są spodnie od piżamy i podkoszulek
      typu "kabaretka". Przydeptane sandały uzupełniają ten obraz wytworności.
      Goli się niechętnie, dorabiając do tego ideologię ,że 3 dniowy zarost dodaje
      facetowi męskości.Piwo i pilot od TV wygrają zawsze w konkurencji z igraszkami
      łózkowymi.Seks w zaniku podobnie jak fantazja i pomysłowość.
      cdn.
      • ruda_strzyga Re: macho 06.12.06, 21:43
        Justyniu, uprzejmie zwracam uwagę, że zaczynasz znowu stronić od tematów
        erotycznych. Bo po pierwsze primo typ II wyobraźnia maluje mi złośliwie jako
        wyjątkowo aseksualny, a po drugie primo najwyraźniej sam typ czuje się
        nieatrakcyjny i zamiast porządnej jazdy bez trzymanki wybiera pilota i piwo.
        Może choć dopisz do niego jakiś model kobiety idealnej, przykładowo takiej o
        gabarytach m x m x m. Chociaż piwo jest gdzie postawić;)
        • moonn Re: macho 06.12.06, 22:51
          zastanawiam sie skad justys ma te typy ?, czy nigdy nie trafila na faceta ktory
          zadbal o jej potrzeby , nie patrzac na wlasne ?
          • szajba_a Re: macho 08.12.06, 11:38
            i kto to mówi?? ty Angus ?? hahha dobre
        • sprawa7 Re: macho 07.12.06, 00:54
          Ale bo to macho to takie nieatrakcyjne jest, Katju, że wcale z seksem się nie
          kojarzy.:(
          • miia1 Re: macho 07.12.06, 01:22
            Kiedyś wlazłam sobie do pokoju Cyberseks, z bezpośrednim zapytaniem, czy któryś
            z panów jest w stanie wyłącznie słowami, bez użycia kamerki, sprawić, abym
            poczuła jakiekolwiek drżenie. Na 150 nicków w pokoju pojawił się jeden - typ
            HARLEKINOWCA, który uraczył mnie na privie wizją seksu w jacuzzi;) Strasznie
            było to stresujące, bo w opowieści roiło się od ochroniarzy :D Stylistyka
            wyjęta z serialowych papek, opadło mi wszystko, nawet członek.
            • sprawa7 Re: macho 07.12.06, 01:30
              Ja miałam w pokoju Seks podobne przeżycie, ale z innym zakończeniem. Zapytałam,
              będąc na ponętnym nicku,czy jest "na sali" facet, który potrafi pięknie się
              rozebrać przede mną w kamerce. Miał to byś striptisek na poziomie, taki, który
              doprowadzi mnie do wielkich uniesień i zaspokoi mój wyrafinowany gust. Niestety,
              tylko kilku panów przepraszało mnie na privach, mówiąc, że nie podołają, ale że
              mogą się tak, normalnie rozebrać i pokazać "klejnoty". Więcej prób nie
              podejmowałam, straciłam nadzieję na udany seks czatowy.:(
            • chlodnym_okiem Re: macho 07.12.06, 02:05
              miia1 napisała:

> opadło mi wszystko, nawet członek.

Mnie też, chociaż z innego powodu.
              • justysbytomianka Re: macho 07.12.06, 06:55
                III TYP JEBAKA zwany również PAN Wciąż-Mi-Mało lub PAN zawsze-mogę
                Strój łóżkowy ma eksponowac "walory" Pana wciąż- mi -mało, a więc stringi
                ewentualnie bokserki, ale zawsze o 2 numery mniejsze:) Mają opinać !
                Trzeba jednak zaznaczyć ,że JEBAKA TRAKTUJE KAŻDY SPRZĘT DOMOWY JAKO MIEJSCE
                IGRASZEK, blat kuchenny , pralka, parapet okienny a nawet może rozpocząć szarżę
                ułańską i zacząć wywijać "szabelką" , gdy stoisz na taborecie i wieszasz
                firanki.JEBAKA stawia na ilość, im więcej tym lepiej.
                • moonn Re: macho 07.12.06, 12:47
                  Mam pytanie . Czy nigdy nie kochalyscie ?
                  • justysbytomianka Re: macho 07.12.06, 17:13
                    moonn napisał:

> Mam pytanie . Czy nigdy nie kochalyscie ?
                    jaki Ty jestes niecierpliwy ;) dojdziemy i do typu IDEAŁ:P
                    • moonn Re: macho 07.12.06, 18:03
                      justys idealu sie nie kocha , jego sie tylko czci
                      • justysbytomianka Re: macho 07.12.06, 18:36
                        ten kogo kochamy jest dla nas ideałem , choc nim nie jest ;)
                        • moonn Re: macho 07.12.06, 21:44
                          tak , milosc czesto slepa jest , lub dostrzegamy rzeczy ktorych inni nie widza ;)
                  • szajba_a Re: macho 08.12.06, 11:36
                    a ty kochałes moon? albo kochałas ??sory nigdy nie wiem czy pisze ta wiecznie
                    nachlana Jania czy nieomylny i wszystko wiedzący Angus
    • alinka64 Re: macho 07.12.06, 14:45
      Dla mnie macho, to taki typ mężczyzny, który bije po oczach z daleka dbałością
      o wygląd zewnętrzny. Wyróżnia się wśród kolegów, starannością ubioru i zapachem
      perfum, eleganckim samochodem i nowoczesnym modelem telefonu. Jest pewny siebie
      i czarujący wobec kobiet.
      Przy bliższym poznaniu okazuje się, że starannie uprasowane koszule to zasługa
      żony, kurki domowej cichutkiej, wpatrzonej w swego macho, jak w obrazek.
      Komórka na raty a samochód służbowy, pożyczony, ale za to luksusowy. On
      wykorzysta każdą okazję, by poderwać i zaliczyć atrakcyjną wg niego kobietę.
      Doskonały kompan na wypad za miasto, świetny facet na romans. Z drugiej strony
      dba o swoja kobietę i jej komfort psychiczny, nigdy by jej nie zranił
      opowiadając o swoich zdradach... Tak naprawdę kocha tę żonę i właściwie to
      kocha wiele kobiet, tylko tak trochę lekko i powierzchownie i nie potrafi z
      nowych zdobyczy rezygnować. Można powiedzieć, że się nimi zachwyca do momentu,
      aż mu się znudzi jedna lub drugą., wtedy to potrafi być nawet nieprzyjemny dla
      takiej namolnej babki. Porces napisał kiedyś o seksi mężatkach szmatkach.
      Macho, to taki żonaty szmatek ;P
    • justysbytomianka Re: macho 08.12.06, 00:30
      IV TYP - pierdoła, czasami nazywany również Pan - biedny - miś, albo Pan - jaja-
      na- miękko.
      Strój łóżkowy pełna "klasyka" czyli piżama ( góra i dół)najchętniej w paski z
      flaneli.Bluza czyli "góra" wpuszczona w spodenki czyli w "dół", bo przecież w
      czasie spania, można się "rozkopać i nerki są na wierzchu, a to grozi
      zapaleniem kłębuszków, a co za tym idzie mocznicą i zgonem.Te i inne teorie
      wypowiada z dużym zaangażowaniem, czasmi tak dużym, że nie zauważa chrapiącej
      od godziny partnerki.Seks z pierdołą jest jak pocałunek z ciocią , czyli
      wymuszony, zimny i skrócony do minimum.
      Pocieszeniem jest to ,że Pierdoła lubi sprzątać , prasować , robić weki na zimę
      a weekendy spędza z mamusią , swoją oczywiście.
      • ruda_strzyga Re: macho 09.12.06, 12:27
        Strasznie aseksualna ta pierdoła:) Nadaje się raczej na tatusia lub wiecznego
        synusia, niż partnera. W ogóle to graniczy z cudem jesli taki ktoś się ożeni.
        Widuję tego rodzaju ludzi, spaczonych często przez samotnie wychowujące ich
        mamusie. Jak za młodu chadzali z mamusią na zakupy, tak im zostało do dziś. W
        sumie smutny widok, bo mamusia wieczna nie jest i kiedyś świat im się zawali.
        • justysbytomianka Re: macho 09.12.06, 12:29
          Kasia Ty mi podsuń jakis typ bo zaczynam wymiękać;))
          • ruda_strzyga Re: macho 09.12.06, 12:43
            Justyś, typ wzięty z wirtualu: "mały człowieczek z wielkimi ambicjami" czy też
            jak w piosence: " mały rogalik miał wielkie plany, choć miał niewielką postać,
            bardzo gorąco i bardzo mocno chciał on księżycem zostać...";)
            • justysbytomianka Re: macho 11.12.06, 08:59
              Katjuszka podsunęła mi pomysł na następny typ ( Kasiu ten "mały rogalik mnie
              zainspirował;)
              V TYP MARZYCIEL czasami nazywany Pan- wykastrowany- kot lub Pan Milusi.
              Generalnie to Marzyciel marzy o wszystkim ,że (kiedys) będzie bogaty , że
              będzie potrafił (kiedys) wymienić uszczelkę w kranie, że (kiedyś) będzie miał
              erekcję a może nawet prawdziwą ejakulację i (kiedyś) da satysfakcję czyli
              orgazm kobiecie.Z takim facetem tylko wytrzyma marzycielka , która też
              marzy ,że ( kiedyś) z tego Pana- Milusiego będzie prawdziwy facet:(
              ps. a mały rogalik dlatego ,że w marzeniach to jest pradziwie wielki rogal;)
          • kawa3603 Re: macho 09.12.06, 13:05
            A nie spotkałaś typu Władcy - psychopaty lub Zakompleksionego komputerowca ?
            • justysbytomianka Re: macho 11.12.06, 09:01
              władca psychopata to odmiana super macho a zakomleksiony komputerowiec to
              podtyp powolniaka zta róznicą ,ze zamiast pilota ma w ręku myszkę ;)
              • kawa3603 Re: macho 11.12.06, 15:31
                Władca psychopata to znacznie cos gorszego niż super macho Justyś. Z tą odmianą
                powolniaka to się zgodzę.
    • justysbytomianka Re: macho 11.12.06, 09:19
      VI TYP EROTOMAN GAWĘDZIARZ zwany czasami werbalistą lub Casanową.
      wszystko mu się z seksem kojarzy, mówiąc o czymkolwiek, stosuje typologię
      seksualną. I nieustannie sprowadza kobietę do roli przedmiotu. Kobieta w jego
      świecie to cyc i dupa – a reszta jest milczeniem. W prezencie zawsze kupi
      majciochy lub stanik, oczywiście za duże bo kobieta powinna mieć w tych
      miejscach wymiary XXLL a miseczkę DD.
      Gawędziarz gada, gada, gada, gada, gada .........a później zasypia jak ta krowa
      co dużo ryczy a mleka daje mało.
      • ruda_strzyga Re: macho 11.12.06, 09:40
        Gada, gada, gada...obiecuje gruszki na wierzbie, nieustannie chwali się swoimi
        nieograniczonymi możliwościami seksualnymi i niebagatelnym rozmiarem narządu.
        Wymyśla też niestworzone historie na temat swoich wyczynów. Jak to w
        samochodzie, na drągu, w przeciągu...
        A jak chcieć od takiego konkretów, to wykręca się byle czym, bo żona, bo za
        daleko, bo co potem...Mięczak nadrabiający gębą pełną frazesów i dyrdymałów.
        Jedno wielkie PUSTOSŁOWIE.
      • breston Re: macho 11.12.06, 09:43
        Justysiu !! ha ha ha ha jestes niemozliwa!!!<roza>
        • abnegator Re: macho 11.12.06, 11:49
          tak was poczytałem i widze, ze chęci to wy macie, tylko pewnie nie macie z kim.
          No i kto , by pomyslał tu takie napalone jesteście, a jak się wam wejdzie na
          priv i przechodzi do konkretów to -a bo tamto, a bo siamto. Więcej odwagi
          kobiety, bo innaczej wam tylko marudzenie pozostanie
          • kawa3603 Re: macho 11.12.06, 15:33
            Abnegatorze do czego odwagi ? Ja już znalazłam swój typ i mam. Po co mi następny
            ? Jako koło zapasowe ? I gdzie ja je umieszczę ?
          • martapina Re: macho 11.12.06, 16:10
            Mark ..nam odwagi nie brak ,ale my szukamy maczo a nie erotłumana...a kto tutaj
            gledzi?? Tylko to Ci pozostalo???
            • martapina Re: macho 11.12.06, 16:13
              aha i jeszcze Ci pozostalo ...czytanie hi hi hi
      • martapina Re: macho 11.12.06, 16:19
        Justysiu przeciez to caly nasz Mark ..ha ha ha
        • martapina Re: macho 11.12.06, 16:19
          Justysiu powiadasz erotoman gawedziarz?? wypisz wymaluj abnegator Mareczek
          • abnegator Re: macho 11.12.06, 17:32
            szukaj lekareczko szukaj
    • abnegator Re: macho 11.12.06, 17:43
      samotne stare panny, wdowy i rozwodki powinny jak najszybciej znaleźć chłopa,
      ale wiadomo, że w podstarzałej kobiecinie cięzko cokolwiek poderwać i stąd się
      tyle frustratek na czacie pojawia
      • justysbytomianka Re: macho 13.12.06, 08:18
        TYP VI PRYMITYW zwany czasami Pan - próbuję - myśleć lub Hary Hormon.
        Typ dość charakterystyczny, gruby kark , niskie czoło- czasami przedłużone
        sztucznie wygoloną głową.Lista tematów do rozmów z PRYMITYWEM
        - gatunki piwa
        - odżywki czyli koks
        - komu ostatnio strzelił z piąchy
        Seks z PRYMITYWEM jest podobny do jego czoła, czyli niskich lotów, ale
        zaznaczam nie lubi krytyki.
        Poczucie humoru specyficzne tzn. tylko to co jego śmieszy jest śmieszne.
        • justysbytomianka Re: macho 13.12.06, 08:32
          TYP VII ROBAL OŚLIZGŁY zwany również wężem zdradliwym lub Johnym Siewnikiem.
          Ulubionym strojem łóżkowym jest "ubiór Adama", czyli ...nic.Uwielbia zabawki z
          nocnej szafki , gadżeciki, kajdaneczki, lustra i czerwone światło w sypialni.
          Doświadczony w łóżku, "ordery" zdobywa jako najemnik;).Głównie interesuje się
          obcą armią;)Odbiera ciągle sms ma duzo delegacji i spotkań w "męskim" gronie.
          Wraca nad ranem usiłując Ci wmówić ,że Marian jego najlepszy kumpel używa
          szminki ( liczne ślady na koszuli)i perfum Fashion woman( zapach , który
          przywlecze ze sobą) :-/
    • justysbytomianka Re: macho 17.12.06, 14:18
      Zbliżają się Święta :) więc zakończę moje typy :) M jak Mężczyza naszych snów ,
      marzeń :)
      TYP IX IDEAŁ nazywany czasami przystojnym-brunetem- z Alaski( wymiennie
      blondynem;)
      Mr Perfect robi wszystko perfekcyjnie, począwszy od małych literek na pleckach,
      rysowanych koniuszkiem języka ;)po rewelacyjną kolację , którą nam sewuje na
      swoim jachcie. Odróżnia spódnicę od sukienki i wie ,że Ludwig van Beethoven
      skomponował 9 symfonii;)Ta "odpowiedź" na modlitwy;) rozumie doskonale jak dbać
      by było nam dobrze:) i właśnie takiego IDEAŁA życzę pod choinką :)
      • vivalabeer Re: macho 17.12.06, 18:06
        Skarbie, tę choinkę, wrzuć na jeziorko, jak ja jachtem po dywanie...no jak? ;)
        • justysbytomianka Re: macho 17.12.06, 18:44
          ;))O mój wymarzony, o mój wytęskniony!
          Czy ktoś kocha cię jak ja?
          Lecz ja jestem biedna i to mój sen

Co całe życie trwa
      • ruda_strzyga Re: macho 17.12.06, 18:45
        Jak się już ma takie CUDO to poprzeczka jest tak wysoko, że nie ma siły, nikt
        nie przebije:) Ale przecież pod choinkę coś się należy, ja poproszę szóstkę w
        totka, klimat czas zmienić;)
        • justysbytomianka Re: macho 18.12.06, 01:11
          Jak sie ma IDEAŁ(a) w domu to sie marzy o wygranej w lottka;) Pozdrowienia dla
          Pana D. Rudziu:)
          • ruda_strzyga Re: macho 18.12.06, 17:46
            Dziękuję justyś, myślę że D. sam sobie przeczyta, czasami tu zagląda podczas
            wycieczek po necie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka