witaminka29 06.06.07, 08:57 Czemu załazisz kobitką za skórę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wustyle Re: Wu... 06.06.07, 09:55 trudne pytanie:) jesli nie ma potrzeby to nie zalaze:) kto ci sie pozalil? '-) Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Wu... 06.06.07, 10:14 A kto o tym decyduje?O tym załażeniu za skórę-Ty???A jakie kryteria przyjmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: Wu... 06.06.07, 10:18 no ty agat jestes bezpieczna:) decyduje stopien absurdu zawarty w postach '-) Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Wu... 06.06.07, 10:48 No stopień absurdu to ciekawe kryterium oceny :) A nie nikt mi się nie pożalił po prostu znamy się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Wu... 06.06.07, 11:07 No jasne lista wrogów coraz dłuższa :))) Wczoraj dołączyła do nich następna co??? Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: Wu... 06.06.07, 11:09 nooo:) smieszne to, ze ludzie tak bardzo ekscytuja sie literkami kogos obcego z internetu '-) Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Wu... 06.06.07, 11:18 Ej no ale przez to przynajmniej nudno nie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: Wu... 06.06.07, 11:40 poniekad:) patrz jak na mnie sie zloscilas:) a okazalo sie ze nie ma takiej potrzeby:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Wu... 06.06.07, 11:48 haha, ale teraz mi po prostu nie zachodzisz za skórę, jakbyś mi jechał jak Reni to też byłaby jazda.. swoją drogą napsułeś mi już nerwów a i dziewczyny też tak po mnie wtedy pojechały (och nawet nie wiesz jak bardzo), że do dzisiaj mi przykro i mam niebywałą satysfakcję jak zachodzisz teraz im za skórę.. no tylko, że Reni wtedy nie było i jest niewinna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: Wu... 06.06.07, 11:54 zauwaz ze im bardziej sie nakrecalas tym bardziej ja luzowalem internet to tylko literki i nie ma co sie zloscic renia to inna para kaloszy renia to ZJAWISKO w pelnym tego slowa znaczeniu '-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Wu... 06.06.07, 11:59 "luzowałeś"? tzn. jeszcze bardziej se luzacko podpuszczałeś czy odpuszczałeś, bo nie mogę sensu wyłapać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Wu... 06.06.07, 12:02 a co do Reni.. Nieistotny jest w tym momencie iloraz inteligencji i nie wydaje mi się by miała go zaniżonego, ale potrzebne są takie luzackie osoby. Dla mnie ona na początku była wielką tajemnicą i z czasem gdy zaczęła się rozpisywać zaczęła mnie zaskakiwać. Lubię jej posty, bo są takieeee... ja nie umiem taaak żartobliwie opisać nawet najintymniejsze sytuacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: Wu... 06.06.07, 12:05 ja ci tu publicznie nie napisze co sadze o jej wywnetrznianiu '-) chodzilo mi oczywiscie o podpuszczanie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Wu... 06.06.07, 12:26 to może lepiej nie pisz ;)) Może też ją źle postrzegasz jak wiele dziewczyn Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Wu... 06.06.07, 13:06 Wiecie co... co poniektórzy to z tą inteligencją to się nieźle maskują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Wu... 06.06.07, 13:07 I chyba raczej bardziej kobietki niż faceci jak myślę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: Wu... 06.06.07, 13:46 a niech mnie dziewczyny odbieraja jak chca:))))) nie przeszkadza mi ze ktos nazywa mnie chamem, burakiem albo jeszcze inaczej:) nie traktuje wszystkiego powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla wustyle to ja mam takie pytanie 06.06.07, 15:10 to właściwie co dało kres Twojemu podpuszczaniu mnie? Groźba, że wylecisz? Czyjaś prośba? za duży dym? A może w końcu poczułeś litość?? hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Wu... 06.06.07, 15:09 No tak, bo są subtelniejsze i co niektóre potrafią ze swym brakiem inteligencji mimo wszystko błyszczeć, żartować nawet z tego. Faceci raczej tego nie umieją, bo ich brak inteligencji na ogół objawia się często gburowatością, chamstwem i innymi ekstremalnie negatywnymi cechami ;P Tak, że zasoby inteligencji to nie wszystko moim zdaniem, bo zależy jeszcze od tego jak owe panie/panowie wykorzystują tą ilość jaką posiadają, a nie zawsze objawia się to tylko negatywnym zachowaniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: Wu... 06.06.07, 15:16 odpuscilem ci anka bo przegialem juz sporo wczesniej - wiec sam z siebie a z ta inteligencja hmm... prawdziwa cnota krytyki sie nie boi:) takoz i ja krytyki nie unikam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Wu... 06.06.07, 16:58 no ja generalnie czasem ciężko ją znoszę, ale nie unikam, bo to krytyka nas kształtuje i daje pełniejszy obraz siebie samych.. Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Wu... 06.06.07, 20:23 Oooo ja też dzisiaj piję ;))))))))))))))Wasze zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: z jakiejż to okazji?? bez okazji?? ;)))) 07.06.07, 00:10 Ja mam doła jak stąd do księżyca i dlatego :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: z jakiejż to okazji?? bez okazji?? ;)))) 07.06.07, 12:22 ale dalem ognia... Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: no ja też, ale nie alkoholem ;P 07.06.07, 12:33 a jak zwykle mix - wodka, piwo, malibu i tequila '-) Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: 11. nie mieszaj ;P 07.06.07, 13:15 nigdy wiecej jeszcze chyba z 5 fajek wypalilem... Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla tylko?? a ja miałam wczoraj starcie :D 07.06.07, 13:18 na gg Ci dwa słowa napisałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: tylko?? a ja miałam wczoraj starcie :D 07.06.07, 13:21 popacze jutro Odpowiedz Link Zgłoś