wasia 09.12.03, 13:34 Nie na zawsze i raczej nie na długo, ale na pewien czas na pewno :) Dzisiaj moja obecność jest pewna, choć niedługa (wybieram się na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedziczka Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 13:36 Ja idę na zakupy! A w jakim Ty mieście, bo ja w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 13:38 niedzwiedziczka napisała: > Ja idę na zakupy! > A w jakim Ty mieście, bo ja w Krakowie? Warszawa. A co niedźwiedzia koleżanka zamierza kupić? Jaką zwierzynę będzie osaczać? w.a Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 14:02 kwik napisała: > czesc wanka. kwo wadis sklepos? traffikos po plytos. Miec kasa, chciec wydac kasa. Vade me cum? w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 14:08 nie kupowac plyt w trafikos, dawac kasos do kwikos, on wiedziec jak wydawos :P ps. kwikos wdychajos powietrzos nadmorskos :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 14:28 kwik napisała: > nie kupowac plyt w trafikos, dawac kasos do kwikos, on wiedziec jak wydawos :P > > ps. kwikos wdychajos powietrzos nadmorskos :) o ty swinos, jak ty mozos wdychajos! ty piratos nadmorskos i plytos! w.a Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 14:19 Ociekacz. Fajna rzecz. Kładziesz cos mokrego na tym, a to coś ocieka. No normalnie odlot. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 14:33 niedzwiedziczka napisała: > Ociekacz. Fajna rzecz. Kładziesz cos mokrego na tym, a to coś ocieka. No > normalnie odlot. Rzeczywiście. Jakby położyć kogoś (dajmy na to gutka) na ociekaczu, to ociekacz spełniłby swoją powinność i ociekł krwią? Daż bór! w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 14:46 chyba ortografie zlozylas na ociekaczu :P Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 14:48 kwik napisała: > chyba ortografie zlozylas na ociekaczu :P właśnie widzę... przeklęte ociekacze! w.a Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 14:53 swiety duch... domino virgino. ty zyjesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 14:56 amor_latino napisał: > swiety duch... > domino virgino. ty zyjesz... ino żyję :) mogę się nawet uszczypnąć (duża poprawa w stosunku do dnia wczorajszego) w.a Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 15:04 jeszcze nie czas na przyjemnostki! teraz jest praca - szczypac sie bedziesz w pociagu. a propos, ta konduktorka to jest mysl. czlowiek by mial darmowe przejazdy koleja:P wasia napisała: > amor_latino napisał: > > > swiety duch... > > domino virgino. ty zyjesz... > > ino żyję :) mogę się nawet uszczypnąć (duża poprawa w stosunku do dnia > wczorajszego) > > w.a > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 15:07 darmowe? chyba nie, ale duuuża zniżka tak :D Ty gutek w ogóle koleją jeździsz? Ja myślałam, że ty się bez porsche'a nie ruszasz ;P w.a Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 15:10 wasiu - musimy przestac sobie odpowiadac w tym samym momencie bo sie nie zrozumiemy. zreszta jak bedziemy odpowiadac nierownoczesnie to i tak sie nie zrozumiemy ale przynajmniej inni moze cos z tego zrozumieja. koleja raczej nie jezdze ale czlowiek dla kobiety jest w stanie wiele zrobic:P wasia napisała: > darmowe? chyba nie, ale duuuża zniżka tak :D > > Ty gutek w ogóle koleją jeździsz? Ja myślałam, że ty się bez porsche'a nie > ruszasz ;P > > w.a > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 15:25 amor_latino napisał: > wasiu - musimy przestac sobie odpowiadac w tym samym momencie bo sie nie > zrozumiemy. zreszta jak bedziemy odpowiadac nierownoczesnie to i tak sie nie > zrozumiemy ale przynajmniej inni moze cos z tego zrozumieja. > > koleja raczej nie jezdze ale czlowiek dla kobiety jest w stanie wiele zrobic:P oj, gutek, jako gentleman powinnieneś poczekać, aż ja skończę odpowiadać, a dopiero później rzucić się do odpisywania. co za maniery :p a inni i tak nas nie zrozumieją Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 15:26 czekam:P [..............................................] wasia napisała: > amor_latino napisał: > > > wasiu - musimy przestac sobie odpowiadac w tym samym momencie bo sie nie > > zrozumiemy. zreszta jak bedziemy odpowiadac nierownoczesnie to i tak sie n > ie > > zrozumiemy ale przynajmniej inni moze cos z tego zrozumieja. > > > > koleja raczej nie jezdze ale czlowiek dla kobiety jest w stanie wiele > zrobic:P > > oj, gutek, jako gentleman powinnieneś poczekać, aż ja skończę odpowiadać, a > dopiero później rzucić się do odpisywania. co za maniery :p > > a inni i tak nas nie zrozumieją Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 15:35 amor_latino napisał: > > czekam:P > [..............................................] odpowiadam ;P [................................................] Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 15:37 wpycham lokiec miedzy pytanie, a odpowiedz :P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino kwik returns z lokciami? n/t 09.12.03, 15:43 kwik napisała: > wpycham lokiec miedzy pytanie, a odpowiedz :P Odpowiedz Link Zgłoś
kwik oczywiscie 09.12.03, 15:49 z lokciami na waske, gdyz wykupila caly naklad harlekinow z okolicznych kioskow. i co ja teraz bede czytac? chyba obstawie wydawnictwo "moja komorka". Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: oczywiscie 09.12.03, 15:53 wasia harlequinowa? swiat sie zmienia. do tej pory czytywala regularnie serie "kinky world of mashines":P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: oczywiscie 09.12.03, 15:56 za duzo pracuje biedaczka i takie sa efekty... kwik napisała: > to byly tylko okladki. w srodku romansidla. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: oczywiscie 09.12.03, 15:54 amor_latino napisał: > "kinky world of mashines" skąd wiedziałeś? kwik, jak to ty wypaplałaś, to ubiję! w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: oczywiscie 09.12.03, 16:00 czy ty mi sie spowiadasz? wasik, opanuj sie, zaraz wyjdziesz z pracy, odpoczniesz, nie denerwuj sie kotku, plytki sobie kupisz, od razu bedziesz widziec swiat na rozowo :P Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 15:49 kwik napisała: > wpycham lokiec miedzy pytanie, a odpowiedz :P oj kwiku ty niewychowany... łokcie z biurka, nogi też... a odpowiedzi dla ciebie nie będzie w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Wasia Returns :) 09.12.03, 15:51 nawet sie nie spodziewam. wiem, zes zajeta mocno lektura. ps. juz dzwonilam do trafika. przygotuja dla ciebie zestaw specjalny. za darmo, dla wiernej czytelniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia PS. Gutek, here's a little sth for you :p 09.12.03, 15:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10043&w=5163852&a=9570586 Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: PS. Gutek, here's a little sth for you :p 09.12.03, 15:07 ale czy ona ma "to cos" w oczach? wasia napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10043&w=5163852&a=9570586 Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: PS. Gutek, here's a little sth for you :p 09.12.03, 15:19 amor_latino napisał: > ale czy ona ma "to cos" w oczach? Nie przyglądałam się dokładnie zawartości jej oczu, oczodołów czy jakiegokolwiek innego otworu (fuuj, muszę się opanować). Ale typ ten sam, tylko włosy ciemniejsze i krótsze. No i twarzowy garniturek :D w.a Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: PS. Gutek, here's a little sth for you :p 09.12.03, 15:25 przyjrzyj sie nastepnym razem ok. przyjaciolom nie poleca sie nic nieprzejrzanego. mundurek... hmmmm. mozna by odegrac jakas scene z pociagow pod specjalnym nadzorem:P [byle nie ta z ejaculacia precox:P] wasia napisała: > amor_latino napisał: > > > ale czy ona ma "to cos" w oczach? > > Nie przyglądałam się dokładnie zawartości jej oczu, oczodołów czy > jakiegokolwiek innego otworu (fuuj, muszę się opanować). Ale typ ten sam, > tylko włosy ciemniejsze i krótsze. No i twarzowy garniturek :D > > w.a > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: PS. Gutek, here's a little sth for you :p 09.12.03, 15:28 amor_latino napisał: > przyjrzyj sie nastepnym razem ok. przyjaciolom nie poleca sie nic > nieprzejrzanego. mundurek... hmmmm. mozna by odegrac jakas scene z pociagow pod > > specjalnym nadzorem:P [byle nie ta z ejaculacia precox:P] gutek, taka kobieta by z ciebie ostatnie soki, erm, wyssała, nie mówiąc już o ejaculatia precox... za cienki jesteś w uszach (?) w.a Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: PS. Gutek, here's a little sth for you :p 09.12.03, 15:34 och jak ty nic nie wiesz o kobietach domino. kobiety w typie renaty b. pracujace w polskich kolejach panstwowych czytaja harlequiny i marza o przystojnym szatynie, ktorego znajda nagle zakleszczonego gdzies miedzy wagonami, a one go ratuja, lecza rany (w tym duszy), troszcza sie o niego, karmia, glaszcza... slowem - potega romantycznych uczuc. ten twoj brudny i nieokielznany seks to one moga z jakimkolwiek druznikiem uprawiac, nie wspominajac juz tego zboczonca kierownika pociagu. wasia napisała: > amor_latino napisał: > > > przyjrzyj sie nastepnym razem ok. przyjaciolom nie poleca sie nic > > nieprzejrzanego. mundurek... hmmmm. mozna by odegrac jakas scene z pociago > w > pod > > > > specjalnym nadzorem:P [byle nie ta z ejaculacia precox:P] > > gutek, taka kobieta by z ciebie ostatnie soki, erm, wyssała, nie mówiąc już o > ejaculatia precox... za cienki jesteś w uszach (?) > > w.a > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: PS. Gutek, here's a little sth for you :p 09.12.03, 15:44 amor_latino napisał: > och jak ty nic nie wiesz o kobietach domino. kobiety w typie renaty b. > pracujace w polskich kolejach panstwowych czytaja harlequiny i marza o > przystojnym szatynie, ktorego znajda nagle zakleszczonego gdzies miedzy > wagonami, a one go ratuja, lecza rany (w tym duszy), troszcza sie o niego, > karmia, glaszcza... slowem - potega romantycznych uczuc. ten twoj brudny i > nieokielznany seks to one moga z jakimkolwiek druznikiem uprawiac, nie > wspominajac juz tego zboczonca kierownika pociagu. ok, może i się nie znam. brak odpowiednich wzorców kobiecych Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: PS. Gutek, here's a little sth for you :p 09.12.03, 15:45 no wlasnie wasik. nie mozna patrzec na inne kobiety przez pryzmat wlasnej osobowosci:P wasia napisała: > amor_latino napisał: > > > och jak ty nic nie wiesz o kobietach domino. kobiety w typie renaty b. > > pracujace w polskich kolejach panstwowych czytaja harlequiny i marza o > > przystojnym szatynie, ktorego znajda nagle zakleszczonego gdzies miedzy > > wagonami, a one go ratuja, lecza rany (w tym duszy), troszcza sie o niego, > > > karmia, glaszcza... slowem - potega romantycznych uczuc. ten twoj brudny i > > > nieokielznany seks to one moga z jakimkolwiek druznikiem uprawiac, nie > > wspominajac juz tego zboczonca kierownika pociagu. > > ok, może i się nie znam. brak odpowiednich wzorców kobiecych Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: PS. Gutek, here's a little sth for you :p 09.12.03, 15:52 amor_latino napisał: > no wlasnie wasik. nie mozna patrzec na inne kobiety przez pryzmat wlasnej > osobowosci:P nie będę już wysłuchiwać tych impertynencji. jak to mówi cartman, i'm going home (or at least shopping) :P w.a Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: PS. Gutek, here's a little sth for you :p 09.12.03, 15:54 oj wracaj. juz nie bede. dam ci bilecik do kontroli...:P wasia napisała: > amor_latino napisał: > > > no wlasnie wasik. nie mozna patrzec na inne kobiety przez pryzmat wlasnej > > osobowosci:P > > nie będę już wysłuchiwać tych impertynencji. jak to mówi cartman, i'm going > home (or at least shopping) :P > > w.a > > Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wasia Returns :) Łer ar ju? 21.03.04, 01:07 Gdzie Waśka? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Odpowiedz Link Zgłoś