ryza_malpa1 14.12.04, 12:44 Pochwale się jaki to mamy piekny Lublinek: foto.onet.pl/albumy/album.html?id=30266&k=6&q=miazdeczko&nxt=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: Chwalu chwalu 14.12.04, 14:58 a u mnie onet nie działa:(( może opiszesz, albo wyślesz mi mailem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Chwalu chwalu 14.12.04, 16:26 Fajne fajne, zresztą już wczesniej mówiłem Tobie że podobaja mi się Twoje graficzki :D. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Chwalu chwalu 14.12.04, 17:42 Ale ładne .... :) Ja to nigdy taka zdolna nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Chwalu chwalu 14.12.04, 17:56 Lublin Lublinem, ale zrobione to jest cudnie! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Chwalu chwalu 15.12.04, 13:52 Lublin był piękny, jest piękny i mam nadzieję, że tak zostanie. A do tego Lublin w obiektywie Ryżej. Nabiera jeszcze więcej uroku, niż ma w rzeczywistości. Poza tym ja nie wiem jak to się dzieje, ale Ryża często pokazuje miejsca, których nie znamy a jeśli znamy to pokazuje nam w taki sposób, że odkrywamy je na nowo. Aż chce się tam być :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Chwalu chwalu 15.12.04, 14:48 ceper_pepper napisał: > Lublin był piękny, jest piękny i mam nadzieję, że tak zostanie. A do tego > Lublin w obiektywie Ryżej. Nabiera jeszcze więcej uroku, niż ma w > rzeczywistości. Poza tym ja nie wiem jak to się dzieje, ale Ryża często > pokazuje miejsca, których nie znamy a jeśli znamy to pokazuje nam w taki > sposób, że odkrywamy je na nowo. Aż chce się tam być :) ach.... Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Chwalu chwalu 15.12.04, 14:59 To ja pochwale się jeszcze moim zdjęciami, tak przy okazji ;), ale moje niestety są bardziej (jak to jedna osoba określiła) pocztówkowe. Aha sorry jeśli będą się troche długo ładować :/. Zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Chwalu chwalu 15.12.04, 17:26 Jak to niestety? :> Kto tak powiedział?? Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Chwalu chwalu 16.12.04, 14:12 Zha ma talent szczery i samorodny jak złoty samorodek. Ja mu trochę zazdroszcze bo on ma talent wiekszy niż ja :] Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Chwalu chwalu 16.12.04, 18:15 Powiadasz że Zohu ma ukryte talenta? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Chwalu chwalu 18.12.04, 02:10 zdecydowanie najlepszym zdjeciem w tym watku bylo to z linku w stopce very_famous 'very zima' - niestety juz nie jest dostepne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Chwalu chwalu 18.12.04, 21:01 Skoro ta fotka zwyciężyła walkowerem to uzasadnij swoją ocenę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Chwalu chwalu 19.12.04, 03:37 uzasadnienie jest bardzo proste, to co najbardziej pozadane jest zawsze bardzo ulotne, fotki ryzej i zo-h'a chociaz super ahh i ohh beda na swoich www jeszcze dluuuugo a twoja zniknela szybciej niz sie pojawila, chyba ze to przez przekroczenie limitu transferu danych w republika.pl ;) ? pzdr mike by late night Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Chwalu chwalu 19.12.04, 22:01 "przykro nam, strona o padanym adesie nie istnieje" TAk jest tam napisane... Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Chwalu chwalu 19.12.04, 23:17 maupo - strona (fotka) byla dostepna 15.12 i chyba tego samego dnia zniknela, moze very_famous przerosla popularnosc ;) nick mowi sam za siebie :D ostala sie ino wizytowka www.go-hha.republika.pl/ :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Chwalu chwalu 20.12.04, 12:57 mike79 napisał: > maupo - strona (fotka) byla dostepna 15.12 i chyba tego samego dnia zniknela, > moze very_famous przerosla popularnosc ;) nick mowi sam za siebie :D > ostala sie ino wizytowka www.go-hha.republika.pl/ :/ A co było na tym zdjęciu??? Czy ja się wreszcie dowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Chwalu chwalu 20.12.04, 16:25 Very zimą była. Calkiem udane zdjecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Chwalu chwalu 20.12.04, 20:20 ano przyznaje calkiem calkiem udane ;) mike Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Chwalu chwalu 26.02.05, 11:10 Ryża wybacz :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=21037458&a=21046037 Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Chwalu chwalu 26.02.05, 20:13 No pepper, to teraz musisz mi piwo postawić :] Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Chwalu chwalu 02.03.05, 07:59 Ryża a ja mam pytanie, co do technik obróbki zdjęć: "12";"e". Jeśli można powiedz jak obrabiałaś te zdjecia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Chwalu chwalu 02.03.05, 13:55 Zdjcie 12 jest robione z normalnego, dziennego zdjęcia. Zrobiłam niebieskią tonację domków balansem kolorów, nibo dorobiłam fioletowe kubłem z farbą. Okienka namalowałam recznie. Używałam filtra obrysuj kontur albo pociągnięcie tuszem raczej ( coś w ten deseń ,jest cos takiego? - sorry zohu alezis jestem na prochach i kiepsko kojarzę, dokładniej ci powiem jak wrócę do domu w następnym tygodniu i zajrz.ę do ps)) - błękitny kontur dodałam ręcznie, do samochpodu też. Światła przy latarniach nadryzdałam pędzlem mięękkim bardzo. Zdjęcie "e" podobnie :) Generalnie najpierw robię niebieskie balasnem kolorów, dodaje światła w oknach,jakieś plamki ręcznie, zeby bardziej nocne było, ze dwa razy na różnych etapach przez filtr kontury tuszu ( coś takiego). Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Chwalu chwalu 03.03.05, 14:18 A co powiecie na takiego loda ;)? Hehehehe sam go sobie zrobiłem :D. www.zoh1w2.republika.pl/moje/zdjecia/wawa_inne/12.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h A dziś coś innego 04.03.05, 16:15 troszkę bardziej ekstrmalnie obrobione (pozazdrosciłem Ci Ryża i tez pobawiłem się): www.zoh1w2.republika.pl/moje/zdjecia/lublin_kirkut/05.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: A dziś coś innego 04.03.05, 19:43 Fajnie, tylko te liście zielone z góry bym zrobiła w sepii albo czarno - białe :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: A dziś coś innego 04.03.05, 20:32 faktycznie, takie barwy bardziej pasowałyby do całości, ale ta wybijająca się zieleń to jakby symbol życia i kontrast z jesiennymi kolorami liści, z zimowym szronem... to jak pory roku zebrane w jednym momencie na tle przemijania... Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: A dziś coś innego 04.03.05, 21:06 Oj ale fajnie wytłumaczyłaś to Renka :) prawda jest taka że tych pare zielonych liści to tylko mój kaprys :D. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: A dziś coś innego 06.03.05, 13:50 zo_h napisał: > Oj ale fajnie wytłumaczyłaś to Renka :) prawda jest taka że tych pare > zielonych liści to tylko mój kaprys :D. nawet jeżeli to sie nie przyznawaj. Rób tajemnicze miny i ględź bez sensu, bo chodzi o to, zeby tak własna płytką wodę zmącić żeby się innym głębszą wydawała ;) Odpowiedz Link Zgłoś