Dodaj do ulubionych

Ile razy można pod rząd

07.10.04, 14:18
szczena mi opadła ak przecytzlam że niejawka Maryśka Rokita dogodziła po
kolei 769 facetom. i skromnie powiedzała: "Myslalalm o wszystkim tylko nie o
tym że jestem akurat posuwana"
ale też afceci byli lepcy i nieświezi chociaż w kondonach.
na sali niebylo ginekologa ale taki mógłby zakłócic imprę - wiadomoże
gonekologdzy są niewyzyci seksualnie i miewaja trudnosci z erekcją.

jak można osiagnac taka sprawność żeby dać 769 razy
Obserwuj wątek
    • lonusia Re: Ile razy można pod rząd 07.10.04, 17:15
      Za malo sie tym interesowalas!
      Raz - to sie liczy bodajze 1 minuta, potem gosc idzie w odstawke i przychodzi nastepny. Ciagle to jest ponad 700 minut, ale zwroc uwage, ze nawilzenie bylo sztuczne no i kobieta specjalnie wyselekcjonowana co to jej tarcie nie przeszkadza bo ma w tym miejscu jakas twarda skore.
      Bo nie sadze, ze bylo to 700 minut orgazmu i przyjemnosci. Z tego co wiem, to takze nie wynik treningu, tylko i wylacznie selekcja kobiety z mala wrazliwa blona sluzowa.
      A jak kto ciekawy to niech sie zglosi i sprobuje swoich sil.
    • Gość: żona_organisty stosunkowo dobrze jej to wyszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 17:22
      hihih Nie to co my żony , Jeden raz i juz
    • Gość: Lady Re: Ile razy można pod rząd IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 17:27
      ja zrobilam to najwiecej 5 razy pod rzad, i moglabym wiecej ale facet nie
      wyrabial.... i za kazym razem mialam orgazm ;) heheheh ale ni edalabym rady 700
      razy ...
    • tatianeczka Re: Ile razy można pod rząd 07.10.04, 17:43
      Ja mialam 6 chlopakow. Nigdy sie jakos zadnemu nie udalo wiecej niz 4 razy po kolei. I to tez byly miedzy nimi dosc dlugie przerwy.
      To co wygralam targi?
      • viiking Re: Ile razy można pod rząd- tylko czy warto? 07.10.04, 17:49
        Moj kumpel kiedys tak sie podkrecil do dziewczyny, ktora go zreszta niedlugo i tak rzucila z hukiem, ze dokonal tego az 11 razy w jeden wieczor.
        I tak mu to nie pomoglo bo w koncu wyszla za faceta, ktory mogl tylko raz dziennie max. Ale za to mial wieksze muskuly i byl bardziej pewien siebie.
    • Gość: mar_tusia Re: Ile razy można pod rząd IP: *.crowley.pl 07.10.04, 18:05
      a można...też bym w to nie uwierzyła...mój ukochany mężczyzna może i może... 3
      razy pod rząd to min (bywa i 12), ale potrafimy kochać się całą
      noc...hmmm...ale szczerze mówiąc nie mogłabym tak z kilkoma facetami pod rząd
      (dla mnie cały ten "konkurs" jest obrzydliwy, a ta "kobieta " jest gorsza od
      dziwek, bo jeszcze się tym chwali) nam jest poprostu razdm bardzo dobrze i
      zawsze mamy na siebie ochotę...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka