Dodaj do ulubionych

wszedzie te wylewające sie brzuchy..

IP: *.magma / *.magma-net.pl 08.10.04, 17:46
...co sie dzieje??Ostatnio jest jakaś plaga dziewczyn/kobiet, które pokazują
brzuszki... i nie byłoby nic w tym złego, gdyby nie to że niektóre brzuszki
po prostu sie wylewają, a to nie wygląda zbyt pociągająco.Czy one nie
widziały sie w lustrze??ja nie mówie że brzuszke ma byc idealnie płaski, ale
żeby sie nie wylewał...
Obserwuj wątek
    • mariolka99 Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. 08.10.04, 18:49
      Też to zauważyłam ale myslałam że tao jakaś lokalna moda. Wywalaja te trzesące
      się brzuchole na wierzch, czy młoda czy stara, czy w ciązy, czy gruba- bebech
      na wierzch.
      • mala131 Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. 08.10.04, 18:54
        Też mnie to zastanawia... Gdybym miała taki brzuch to bym sie wstydziła i go
        zakrywała... CZęsto taka trzesąca galaretka niedośc ,że się wylewa to jeszcze
        razi swoją bladoscią ... Okropieństwo ....
        • mariolka99 Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. 08.10.04, 19:01
          A zauważ zasade: im większy brzuch tym mniejszy rozmiar bluzki;)
          • Gość: Rafał Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. IP: *.magma / *.magma-net.pl 08.10.04, 19:20
            heh dokładnie tak jak mówisz... im większy brzuch tym mniejsza bluzeczka;)
            • Gość: Spoza Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.04, 20:24
              A jeżeli po prostu mają ochotę taką założyć? Zakazać im? Brzydko wygląda, nie
              patrz!
              • mariolka99 Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. 09.10.04, 11:59
                Gość portalu: Spoza napisał(a):

> A jeżeli po prostu mają ochotę taką założyć? Zakazać im? Brzydko wygląda, nie
                > patrz!
                Czy ja im zabraniam? Niech noszą. Tyle że powinny brać pod uwagę że
                jednocześnie staja się śmieszne. I właśnie ja zwyczajnie sie z nich śmieję bo
                wyglądaja komicznie.A niech noszą, na zdrowie.I Tobie też, obrońco niewinnych
                brzuchatek;)))
                • Gość: Rafał Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. IP: *.magma / *.magma-net.pl 09.10.04, 12:06
                  obrońco niewinnych brzuchatek;))) heh dobre;)
    • pumaaa cosmo 08.10.04, 21:25
      efekt czytania cosmo: "jestes sexyyy i nikt nie zabroni Ci..." :P
      • Gość: Rafał Re: cosmo IP: *.magma / *.magma-net.pl 08.10.04, 21:31
        hehe tylko sexy to pojęcie względne.... i chyba niektóre Panie nie wiedzą co
        to znaczy...
        • pumaaa Re: cosmo 08.10.04, 21:40
          Gość portalu: Rafał napisał(a):

> hehe tylko sexy to pojęcie względne.... i chyba niektóre Panie nie wiedzą co
          >
          > to znaczy...
          wiedzą, kazda kobieta wie o co chodzi... gorzej z "pratyką"
          • Gość: Rafał Re: cosmo IP: *.magma / *.magma-net.pl 08.10.04, 21:58
            może one eksperymentują???
    • nadal-jestem Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. 09.10.04, 13:04
      Normalka , duzo jest takich dziewczyn co nie potrafia sie obiektywnie ocenic ,
      biegaja z golymi wielkimi brzuszystami jak wieloryb :))
      I te przelewajace sie posladki w obcislych spodniach , obciach :))
    • mariolka99 Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. 09.10.04, 14:06
      I chyba im się wydaje ze jak włożą za mały ciuch to on je obcisnie...i cudownie
      stana się mniejsze;) Uprzedzam ataki: niech sobie noszą, weselej się robi;)))
      • Gość: normalna=)) Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:16
        no masakra!Trochę samokrytyki nie zaszkodzi!Jak wielkie fałdy tłuszzu pokazane
        światu mają wydać się pociągające?? bleee... ;)
    • Gość: Jajnik nr 2 Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:54
      Myśle, ze przesadzasz. Ja też jestem w symbiozie, ale jakoś potrafie się
      dostosować. W sumie brzuch to brzuch - nie ma dla mnie różnicy jaki członek mnie
      głaszcze - wszystkie są cool. A brzuch to sie robi od nadmiaru walenia (
      przepraszam wieloryby ),
      • Gość: normalna=)) Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:52
        no tak,ale żyby tak od razu to eksponować??
    • Gość: aga Rasiści IP: *.ec.pl / *.ec.pl 09.10.04, 19:47
      To może jeszcez zabroń wychodzić na ulicę tym co maja pryszcze, krzywe
      nogi,łysym bo to przecież razi. A ty jesteś taki idealny może sam masz brzuchol
      i po prostu się odgrywasz na innych
      • mariolka99 Re: Rasiści 09.10.04, 19:53
        Gość portalu: aga napisał(a):

> To może jeszcez zabroń wychodzić na ulicę tym co maja pryszcze, krzywe
        > nogi,łysym bo to przecież razi. A ty jesteś taki idealny może sam masz
        brzuchol
        >
        > i po prostu się odgrywasz na innych

Powtarzam po raz 106: nikt im nie zabrania, ale jeśli ktos sie wbija w za małą
        bluzke i wywala trzęsacy sie brzuch na wierzch- widocznie lubi narażać się na
        smieszność. Co tez my usłusznie czynimy;) A Ty sie ośmieszasz głupotą, i tez Ci
        nie zabraniamy, prawda?
      • Gość: PŁASKI BRZUCH =)) Re: Rasiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:12
        a kto powiedził,że im się tego zabrania?! To po prostu wygląda NIEESTETYCZNIE i
        chyba ma się prawo wyraźić swoją opinię,prawda??!!
      • Gość: xXx Re: Rasiści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:01
        Tu chodzi po prostu o mentalnośc tych osób. Myślą że wepchanie się w zaciasne ubranie zmieni ich wygląd, co nie jest prawdą. Śieszy mnie to jak zobacze taką osobę tak samo jak zobacze dresiarz (którego mentalnośc jest jeszcze bardziej śmieszna, a raczej jej brak).
        Ale ja w moich obserwacjach posunąłem się dalej. Zauważyłem, że na ulicach (przynajmniej w mojej okolicy) jest pełno anorektyczek (moze nie mają tej choroby, ale są naprawde za chude). Niektóre sie tak zagalopowały, że próbując starcić brzuch straciły też ładne piersi i kształtne pupy, a przed kuracjami wyglądały zniewalająco (bo kobiete musi być za co chycić).
        Wniosek ztem jest taki: NIE PRZEGINAJCIE DZIOUCHY PAŁY ANI W JEDNA ANI W DRUGĄ STRONE
    • Gość: chudziutka Re: wszedzie te wylewające sie brzuchy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 16:30
      a ja sie zgadzam z Toba xXx. te panienki, ktore sie odchudzaja, a sa
      naprawde "w sam raz", sa zalosne.... brak slow. A co do tych z wielkimi
      brzuchami to... powiem tylko tyle: grube, zalosne, bez gustu i lustra;))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka