Dodaj do ulubionych

KROPECZKI.........

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:27
No wiec mam problem jak sie gole w intymnym miejscu to pojawiaja sie pózniej
takie czerwone (swedzace czasem) kropeczki, krostki:/ wyglada to mało
estetycznie, no i jest nieprzyjemne... Dodam ze gole sie zwykłą maszynką i
zawsze uzywam potem balsamu... Mówiono mi abym zmieniła sposób golenia tzn np
po przez pianke, wosk itp ale niestety bez rezultatów... Na zabiegi laserowe
niestety mnie nie stac:/
Co mam zrobic?? Czy wy macie podobny problem?? I jak na to reaguja wasi
partnerowie????
Obserwuj wątek
    • Gość: kate Re: KROPECZKI......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:29
      dobre pytanie tez mam taki problem. Co robic?
    • Gość: mala Re: KROPECZKI......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:49
      no problem laser i finito........:D
      • Gość: mała Re: KROPECZKI......... IP: 81.190.155.* 09.11.04, 20:00
        nie smaruj balsamem bo to podobno zatyka skóre i nie może oddychać no czy jakoś
        tak ,dokładnie nie pamiętam powinnaś jakąś wodą toaletową posmarować lub
        spirytusem fakt piecze ,ale pomaga.No i przed goleniem powinnas posiedzieć
        troche w wannie ,żeby włoski zrobiły się bardziej miękkie,depilatora nie
        polecam ,bo po nim włosy wrastają...
    • Gość: CezaR Re: KROPECZKI......... IP: 217.153.179.* 09.11.04, 20:14
      Ej dziewczyny Czym sie przejmujecie To Normalne Przy goleniu ze wyskakuja
      czerwone "Kropeczki" ;-) To zanika zaraz przy odrastaniu wloskow,mysle ze to
      zwykle uczulenie w tamtym miejscu na sposob golenia maszynka!
      Mnie jakos to nie przeszkadza mija po dniu chyba....z tego co zauwazylem u
      swojej!
    • Gość: love Re: KROPECZKI......... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 20:29
      Wcale nie zawsze wyskakuja! Mam opatentowany sposob po ktorym nic nie wyskoczy!
      (przynajmniej na mnie dziala) Przed goleniem obowiazkowo trzeba posiedziec w
      goracej wodzie (albo kompres)trzeba zawsze miec nowa jednorazowa maszynke. Po
      goleniu rowniez trzeba posiedziec w goracej wodzie, tak z 10 min.
      Niczym nie smarowac, nie zakladac obcislej bielizny tuz po zabiegu.
      Wazne jest to za n poczatku moze nie byc idealne ale po dluzszym stosowaniu
      jest swietnie. Skora sie przyzwyczja dosc szybko. Im czesciej i systematyczniej
      golisz tym bedzie w koncu lepiej!
      • Gość: .............. Re: KROPECZKI......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:51
        wielkie dzieki za rady moze jeszcze ktos???
    • Gość: tatiana Re: KROPECZKI......... IP: *.top.net.pl 09.11.04, 22:35
      na całe szczęście jestem zapatrzoną w siebie egoistką i po paru próbach
      zakończonych kropkami swędzeniem i zaczerwienieniem dałam sobie spokój. W lecie
      stosuje veet duo bikini do depilacji tylko i wyłącznie okolic bikini natomiast
      mój magiczny czarny trójkącik jest i zawsze będzie!! czasem go tylko podcinam i
      ani mnie ani żadnemu z moich partnerów absolutnie nie przeszkadzało owłosienie
      łonowe nigdy, czytjąc czasem Wasze rozmowy na ten temat zapytałam obecnego
      faceta czy wolałby, żebym się ogoliła, na co stwierdził, że miałby wrażenie, że
      uprawia seks z dmuchaną lalką:)więc dla mnie problem na szczęście nie istnieje
      • Gość: ......... Re: KROPECZKI......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 10:05
        no cóz moze to jest rozwiazanie.....a co na te kropeczki wasi faceci??
    • Gość: agaLUB sprawdzony sposób IP: *.umcs.lublin.pl 10.11.04, 12:37
      ...poleciła mi go moja siostra dodam ze jestem ciemną brunetką o gestych
      włosach więc i "tam" są mocne i wrastają po goleniu. Miałam ten sam problem-
      czerwone podrażnione krosteczki, siorka poradziła mi po kazdej depilacji
      przypudrowanie pachwin talkiem dla dzieci uzywam tego firmy Penaten w aptece
      około 10 zł. Myśle ze i inne pudry dla niemowląt się sprawdzą są delikatne i
      hipoalergiczne. Posypuję pachwiny jeszcze następnego dnia(nie oceraja mi
      majteczki!) oczywiście w miarę potrzeby. Na mnie to działa no i dodatkowo lubie
      zapach kosmetyków firmy penaten...
      Pozdrawiam i powodzenia.
    • magdzie Re: KROPECZKI......... 10.11.04, 13:14
      mimo iz efekt jest krotkotrwaly to polecam golenie sie "z włosem" a nie "pod
      wlos".
    • Gość: jolka Re: KROPECZKI......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 15:01
      JA takżę miałam taki problem poprostu sa to krostki od podraznionej skóry.
      Rozwiazałam go przez golenie sie maszynka elekrtyczna krostek nie ma , ale
      milimetrowe włoski zostają nie to co po maszynce jednorazowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka