Dodaj do ulubionych

Pytanie do Panów !!

IP: 195.116.242.* 21.11.04, 21:19
Czym dla was jest miłość?? czy potraficie wyobrazić sobie ze kochacie kogoś
przez całe życie?? czy potraficie zyć bez zdrad, oszustw, kłamstw??????? czu
potraficie uszanować czyjeś uczucia???????? jeśli ktoś was kocha czy macie
sumienie ranić tą osobę?????????? Jak to z wami jest, czy wszsyscy jesteście
tacy sami?????????
--------------

Szukam miłości bez cierpienia, czy istnieje facet który to potrafi??????????
Moja wiara upadła, nie ma porządnych facetów!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał Re: Pytanie do Panów !! IP: *.magma / *.magma-net.pl 21.11.04, 22:10
      ja jestem inny i chyba dlatego jestem sam:)
      • Gość: wolika Re: Pytanie do Panów !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.04, 22:24
        Nie ma porzadnych facetow, a jesli tacy sa, to jestem pelna nadziei... :) No
        ale moze to poprostu roznice plci i sposobu postrzegania ;-)
        • Gość: Rafał Re: Pytanie do Panów !! IP: *.magma / *.magma-net.pl 22.11.04, 10:44
          ..bo nie potrafie zdradzić, oszukać... bo jeśli już z kims jestem to liczy sie
          tylko ona... :)
      • ola1973 Re: Pytanie do Panów !! 21.11.04, 23:59
        Jak inny????????????????????????????????????????????????
        • Gość: Rafał Re: Pytanie do Panów !! IP: *.magma / *.magma-net.pl 22.11.04, 10:50
          to miała być odpowiedz na Twoje pytanie :) ..bo nie potrafie zdradzić,
          oszukać... bo jeśli już z kims jestem to liczy sie
          tylko ona... :)
      • Gość: maja do Rafała IP: 195.116.242.* 22.11.04, 12:15
        Inny??? czyli jaki??? jeśli masz ochotę napisz na adres maja41@gazeta.pl
        • Gość: Rafał Re: do Rafała IP: *.magma / *.magma-net.pl 22.11.04, 17:38
          inny bo np.: nie potrafiłbym zdradzic :) itp. itd.
    • Gość: marek Re: Pytanie do Panów !! IP: 62.29.254.* 21.11.04, 22:28
      heh dobre pytanie! Kiedyś taki byłem ale życie mnie tego oduczyło :((((
    • Gość: Butch Re: Pytanie do Panów !! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 23:31
      Nienawidze generalizowania.... Dlaczego jak mamy pare przypadkow to juz sie nam
      wydaje, ze jest to proba reprezentatywna?? Dobra po tym pytaniu retorycznym
      postaram sie zwiezle odpowiedziec na zadane przez Ciebie pytania... Czym
      DLAMNIE jest milosc? No coz uczuciem dwojga ludzi, ktorego nie POTRAFIE (JA)
      zdefiniowac do konca. Chodzi o to, ze sklada sie na nie tak wiele, nazwijmy to,
      czynnikow, ze nie umiem w sposob zwiezly (a tak mialem to zrobic) odpowiedziec
      na to pytanie...

Dobra nastepne...

Opdowiem tak: nie POTRAFIE (JA) wyobrazic sobie sytuacji, zebym mogl zwiazac
      sie z osoba, ktorej bym nie kochal i zawsze wiazac sie mam nadzieje, ze kochac
      sie bedziemy (chodzi o milosc platoniczna- w tym znaczeniu) cale zycie...

Odpowiem pytaniem na pytanie: a co to jest zwiazek? Czy zwiazek ze zdrada,
      oszustwami, nieszczeroscia, a co za tym idzie klamastwami jest na prawde
      zwiazkiem, czy tylko uluda zwiazku?? Dla MNIE jest uluda i oszukiwaniem sie...

Jak sie kocha, ba nawet jak sie jest zauroczonym, to trzeba starac sie unikac
      ranienia sie (kazdy z nas postrzega zranienie w inny sposob, np. dla kogos
      zranieniem moze byc nie odebranie telefonu, a dla innej osoby zdrada)... Tak
      wiec trzeba tego unikac, a zranienie w sensie zdrady- to nie jest zranienie to
      jest krzywda i najwieksze "swinstwo" jakie mozna zrobic 2 osobie...

Jak to z NAMI jest nie wiem, gdzyz nie mam prawa mowic za ogol facetow, moge co
      najwyzej mowic za siebie, nawet nie powinienem mowic za swoich przyjaciol,
      gdyz "tyle o sobie wiemy ile nas sprawdzono", a ja wiem, ze w tym sie
      sprawdzilem- wiem, ze zdradzic nie umiem...
      • Gość: maja do Butch'a IP: 195.116.242.* 22.11.04, 12:24
        wybacz mi ta generalizację, to co napisałeś mam nadzieję że to nie tylko puste
        slowa......... z pewnoscią masz kobietę która jest z tobą szczesliwa, gdybym
        ja miał faceta który by to rozumiał tak jak ty.........
        rozmarzyłam się........ :))))

• Gość: Butch Re: do Butch'a IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 20:30
          Nie wiem jak to Ci udowodnic, ze nie sa... A czy mam "kobiete, ktora jest ze
          mna szczesliwa" no coz nie berdzo :(:( niestety zycie jest brutalne i pokazalo,
          ze nie zawsze to co wydaje sie nam idealne na prawde takie jest...
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Pytanie do Panów !! IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 22.11.04, 00:24
      > Czym dla was jest miłość??

Nie ma odpowiedzi na takie pytanie.

> czy potraficie wyobrazić sobie ze kochacie kogoś przez całe życie??

Ciezko, nie probowalem.

> czy potraficie zyć bez zdrad, oszustw, kłamstw???????

Na razie tak.

> czy potraficie uszanować czyjeś uczucia????????

Sprecyzuj czyje. Czyjes to na pewno.

> jeśli ktoś was kocha czy macie sumienie ranić tą osobę??????????

Jesli mi na tej osobie nie zalezy, to czemu nie

> Jak to z wami jest, czy wszsyscy jesteście tacy sami?????????

Nie, jestem wyjatkowy.

> Szukam miłości bez cierpienia, czy istnieje facet który to potrafi??????????

Co potrafi? Szukac milosci bez cierpienia?

> Moja wiara upadła, nie ma porządnych facetów!

Moze powinnas zmienic srodowisko.

Nie naduzywaj pytajnikow, bo mnie to wk**wia
      • Gość: pauza pzezywacz ...... IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.11.04, 13:46
        jak cie wqrwia to po co prubujesz odpowiadać skoro pleciesz debilne głupoty i tylko innym pokazujesz jaki jesteś tępy i bezmyślny.i wogóle po co wchodzisz na forum, jeśli tylko potrafisz innym ubliżac i wqu..ać ???? frajer jesteś.nikomu niechce sie czytac takich pustych odpowiedzi idz na czata i tam podebatuj z kimś o swojej wrodzonej wadzie umysłu
        • Gość: Artur Przezywacz Re: pzezywacz ...... IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 28.11.04, 12:57
          Sluchaj, dziecko, pytanie(a) bylo zadanie do PANOW, a poniewaz jestem jednym z
          nich, to pozwolilem sobie na nie odpowiedziec, z wlasciwymi mojej osobie:
          sarkazmem, przenikliwoscia i lakonicznoscia.

> nikomu niechce sie czytac takich pustych odpowiedzi

Tobie sie chcialo
    • Gość: Ech tam... Czasami IP: 212.247.232.* 22.11.04, 04:28
      zdazaja sie osobniki kalekie i po mutacjach, ktore na przekor przyrodzie
      potrafia kochac i byc wierne....
    • Gość: pop Re: Pytanie do Panów !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 07:36
      zgadzam się
    • losiu4 Re: Pytanie do Panów !! 22.11.04, 08:21
      po prostu mężczyzna ma wielkie serce i potrafi objąć uczuciem kilka kobiet

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: Asia Re: Pytanie do Panów !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:58
        no,no i to naraz...:))))
        • losiu4 Re: Pytanie do Panów !! 22.11.04, 10:23
          no właśnie... a kobiety nie są w stanie tego pojąć ;)

Pozdraiwam

Losiu
    • Gość: Mors Re: Pytanie do Panów !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 12:57
      Kobiety sa wcale nie lepsze pod tym wzgledem. Ale za to znacznie wiecej biadola
      na ten temat.
      • Gość: kasia Re: Pytanie do Panów !! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 22.11.04, 13:14
        choc jestem kobieta zgadzam sie z Morsem,!
        • Gość: Butch Re: Pytanie do Panów !! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 20:32
          Fakt, ze kobiety tez potrafia tak robic, ale szczerze schodzimy po malu na
          grunt wzajemnego oskarzania sie, a kazde plec ma zdecydowane zalety jak i
          wady...
          • Gość: kroliklesny Re: Pytanie do Panów !! IP: *.80-202-232.nextgentel.com 22.11.04, 21:16
            O raju, po co narzekac? Kochajmy sie, przytulajmy sie, jak mawial pewien DJ. My
            sposob zachowania mamy po prostu zaprogramowany genetycznie, podobnie jak i
            kobitki maja wprogramowany swoj. Tego sie nie zmieni i tu nie ma co narzekac.
            Kazda dziewczyna wyskoczy kiedys z szyn (no bo przeciez my faceci z kims te
            zdradziectwa popelniamy, nie?). A ja nie zdradzam, jestem do imentu absolutnie
            wierny, oddany i zakochany w tej jedynej aktualnej. Bardzo ladnie zdefiniowal
            to kolega Losiu4. Pozdrowiska!
    • Gość: Yamochlonniskieczó Re: Pytanie do Panów !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:19
      Czy ty sadzisz ze facet swiezo po slubie mysli sobie tak: Wyluzowany jestem
      kolo, poniewaz uprawiac seks powyzej trzech razy z ta sama kobieta to tak jakby
      z soba samym, bede musial teraz w podskokach zaliczyc: sasiadke, szwagierke,
      kolezanke zony, z pracy, z autobusu, z tramwaju, z beczkowozu, wszystkie naraz
      (niepotrzebne skreslic). I oczywiscie wynika z tego ze nie interesuje mnie
      nieszczesna malzonka jest mi wierna bo i ja checi do wiernosci nie znajduje?
      Otoz nie. Faceci tak samo jak i kobitki chca byc wierni i chca tej wiernosci od
      swych nieszczesnych malzonek. A z kim niby ci wredni zdradzacze, zdradzaja swoje
      lepsze polowy? Tez z jakimis paniami ktore sa mezate, a jakze. Remis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka