Dodaj do ulubionych

Czy mogę byc w ciąży? :((((((

IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 06.12.04, 09:39
Jestem z chłopakiem już 3 miesiące, ale jeszcze nie uprawialiśmy sexu. Za to
pieścimy się bardzo odważnie. Podczas takich pieszczot mój facet dostał
wytrysku. Później jeszcze mnie dotykał i obawiam się, że stało się najgorsze.
z dwa dni po tym zaczęły mnie boleć piersi a wszystkie staniki stały się za
małe. Mam coś podobnego przed okresem ale 3, 4 dni a to trwa już drugi
tydzień. A do planowanego okresu jeszcze długo. chyba dłużej nie wytrzymam w
tym stresie. co o tym sądzicie? czy jest możliwość zajścia w ciąże w ten
sposób?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zielona Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:47
      Niestety, jest. Mam podobny problem, tylko że mnie nie bolą piersi - natomiast
      okres spóźnia się już prawie tydzień. Naczytałam się kilku takich sytuacji na
      form Zdrowie kobiet i przestraszona pobiegłam po test ciążowy. Właśnie
      skończyłam robić drugi - wynik ponownie negatywny. Radzę jednak nie lekceważyć
      tego, bo zajść w ciążę z tego co pytałam może zajść nawet dziewica i to kiedy
      nie dochodzi do wytrysku.
      • Gość: załamana Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 06.12.04, 09:52
        to straszne co napisałaś. Mimo to dziekuje.
    • Gość: venefika Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.12.04, 10:10
      piersi tak szybko jak sie jest w ciazy nie rozna ani nie bola pewnie jest to
      spowodowane po 1 stresem a po 2 ze on zbyt mocno ci sciskal cysuszki a
      najlepiej idz do lekarza nic prostszego i sie upewnisz ja tak zawsze robie
      kiedy mam jakie kolwiek wontpliwosci zwiaze z moja strefa intymna zawsze mi to
      pomaga i wiem co mi jest!!!
      • Gość: załamana Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 06.12.04, 10:24
        Dzięki. Tylko, że ja właśnie dlatego zaczęłam się przejmować bo piersi mnie
        zaczęły boleć, więc to raczej nie ze stresu. a jesli chodzi o lekarza to może
        to zabrzmi głupio ale jeszcze nigdy nie byłam i się boję i wstydzę. Wiem, że to
        było by najlepsze wyjście. Mogłabym zacząć się normalnie i bez obaw kochać. Ale
        tak strasznie się krępuje:(
    • Gość: Ech tam... Ja bym dal IP: 212.247.232.* 06.12.04, 12:33
      na imie Jakub, a jak bedzie dziewczynka to Julia.

Jak nie potrafisz lub nie chcesz ponosic konsekwencji to nie rob lub uzyj glowy
      przed uzyciem d..y (czy reki :-). Bo komus moze stac sie wielka krzywda.
      • Gość: załamana Re: Ja bym dal IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 06.12.04, 14:48
        Jaki jesteś przemondrzały człowieku
        • Gość: Ech tam... Gdybys IP: 212.247.232.* 07.12.04, 05:27
          tez byla "przemondrzala" przed, to bys na forum takiego pytania nie zadawala
          • Gość: Ech tam... Czasami IP: 212.247.232.* 07.12.04, 05:29
            sie zastanawiam: w potocznej opinii dziwczynki dojrzewaja szybciej, ale co z
            mozgiem? Czy on "dojrzewa" pozniej?

Co do chlopcow - skoro dojrzewaja pozniej (podobno) to moge wybaczyc im ten
            niedorozwoj nastolatkowy i bzykanie...
            • Gość: załamana Re: Czasami IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 07.12.04, 09:10
              Po pierwsze nie jestem już nastolatką i nie "bzykałam" się jeszcze. A wiesz
              dlaczego? Właśnie dlatego, że chcę być odpowiedzialna za swoje czyny. Póki nie
              będę gotowa na przyjęcie dziecka nie chcę tego robić bo wiem, że zawsze mimo
              zabezpieczenia istnieje p-stwo wpadki.
              Chłopak tuż po tym jak doszedł dotknął mnie tam. Zaprotestowałam....ale obawiam
              się, że za późno. To raczej on nie zdaje sobie sprawy, że istnieje jakieś
              ryzyko...:(
              A co do dojrzewania. Z całą pewnością mózg dojrzewa później.
            • Gość: Julia Re: Czasami IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 22:12
              Jak doskonale widać na twoim przykładzie chłopcy nietylko dojżewają
              póżniej ale też u niektórych następuje kompletne zatrzymanie rozwoju
              a nawet niedorozwój wsteczny!
            • Gość: Ewelina [...] IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 22:14
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: biedronka Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 06.12.04, 15:41
      Moim zdaniem powinnaś się zaopatrzyć w test ciążowy. Jest ich wiele w aptekach,
      ale doradzam Ci tzw. pre-test, gdyż tylko on jest w stanie wykryć ciążę przed
      spodziewanym dniem wystąpienia miesiączki. Pozostałe testy mogą wykazać ciążę
      bądź jej brak dopiero w czasie kiedy powinna wystąpić miesiączka. Pamiętaj o
      tym, żeby test wykonać na porannym moczu. A tak osobiście to doradzam wizytę u
      ginekologa. Sprawdzisz czy nic Ci nie dolega a przy okazji lekarz dobierze Ci
      odpowiednią formę antykoncepcji. Naprawdę nie musisz się obawiać tej wizyty.
      Badanie nie jest bolesne a wstydzić się nie ma czego bo dla lekarza to chleb
      powszedni.
      • Gość: załamana Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 07.12.04, 08:28
        Dzięki,że chcesz mi pomóc. Dodałaś mi otuchy. A ostatnie zdanie choć trochę
        mnie przekonało do tej wizyty.
        Pozdrawiam!
    • Gość: s Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.chello.pl 06.12.04, 20:48
      Martwie sie o Ciebie bo ja tez sie boje takich rzeczy,dlatego jak sprawa sie
      wyjasni to napisz.pozdrowionki.
      • Gość: załamana Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 07.12.04, 08:29
        Dzięki. Napisz coś jeszcze. Może pogadamy na ten temat? Pozdrawiam.
        • Gość: s Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.chello.pl 08.12.04, 00:25
          tzn. ja nigdy nie mialam takich objawow, tylko poprostu zawsze jak sie zblizam
          z chlopakiem(nie chodzi tu o seks)tylko o pieszczoty to zawsze sie boje ze"to"
          przejdzie do mnie kiedy sie dotykamy i ten strach psuje mi cala atmosfere i
          nastroj.. gg 4236781
          • Gość: załaman Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.75.62.197.ostrow62.ptc.pl 08.12.04, 08:23
            Mam dokładnie tak samo i już nie raz żyłam w ogromnym strachu. Dzięki!
            Chciałabym pogadać na ten temat, ale z internetu korzystam w pracy i gg mam
            zablokowane:(((
            Trzymaj się cieplutko!
          • Gość: Julia Re:" TO PRZEJDZIE DO MNIE??!" IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 15.12.04, 22:26
            Dziewczyny!!! co wy wygadujecie? Plemnik to nie meserszmit ani Jaś Wędrowniczek żeby "przeszedł". Owszem nie musi dojść do stosunku żeby zajść w ciąże. Plemnik może się przemieszczać tylko w środowisku wilgotnym. Czyli gdy ty jesteś mocno podniecona o on (przepraszam za określenie) spuści się w okolice Twojego krocza. ale to nie takie proste dziśiejsze plemniki są bardzo cherlawe :)) wiecie zanieczyszczenia środowiska itp.:)) nie martw się !! bo istnieje też coś takiego jak Ciąża urojona, a stres też jest szkodliwy. Będzie dobrze !! 3m sie
      • Gość: Lenka Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 23:51
        te kobito zrób sobie test i bedzie po sprawi e
        w aptece kosztuje 14 zł
    • cycolinka Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( 06.12.04, 21:57
      najwczesniejszym objawem ciazy jest zamalosc wszystkich stanikow wiec szansa
      jest.
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 08.12.04, 01:22
        > zamalosc

A nieprawda. Nie ma takiego slowa.
    • Gość: s. Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.chello.pl 14.12.04, 15:19
      czesc, przepraszam,ze tak dlugo sie nie odzywalam,ale mam ostatnio malo
      czasu,ale z tego co widze to tylko my wiemy o "co tu chodzi"i jak to jest w
      takich sytuacjach, dlatego napisz do mnie na maila jak sie czujesz i wogole co
      u Ciebie , pozdrowionki sisy@wp.pl
    • Gość: optymista Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 22:02
      NO PEWNIE!!!!!!!!!!!! CIESZYSZ SIĘ :O))))))))))))))))
    • Gość: Kasia18 Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.12.04, 15:36
      ale mega rady dostalas(z wyjątkiem sisy oczywiscie). tez sie tak ostatnio
      balam,ale najlepsze co mozecie zrobic,to ustalic,ze facet nie moze dotknąć
      siebie tylko Ciebie i Ty na tej samej zasadzie,wtedy nie bedzie mozliwosci
      przedostania sie spermy.trzymaj sie cieplutko,zobaczysz bedzie ok.
      p.s.podziwiam Cie za to jaka jestes-wiesz o co chodzi:)
      • Gość: sylwia Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:06
        a czy nie potrafisz policzyc sobie który to był dzien twojego cyklu??? wtedy
        byłbabys troszke pewniejsza co do odpowiedzi na twoje pytanko. jesli działo sie
        to zaraz przed okresem albo zaraz po to mysle ze nie musisz sie obawiac.
        Gorzej jak około 14 dnia cyklu:(
    • Gość: maleńka Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: *.acn.waw.pl 16.12.04, 15:29
      ehhh
      ja mialam dużo gorsza sytuacje.... i na 50% moge byc w ciazy
      do tego boli mnie podbrzusze i jestem ciągle senna /...
      piszecie o testach..... ja nie mam odwagi go zrobic, najzwyczajniej BOJE SIE!
      tym bardziej,że moj facet (razem 4lata) jak sie okazalo nie za bardzo mnie
      wspiera :((( ( a nie jestesmy juz dzieciakami)
      taki starch to nauczka,żeby nigdy wiecej nie doprowadzac do takich sytuacji....
      mam nadzieje,że dzidziś nie jest we mnie :(((
    • Gość: <uff> Re: Czy mogę byc w ciąży? :(((((( IP: 82.160.7.* 16.12.04, 21:20
      ja oczywiscie bylam w podobnej sytuacji, na szczęscie mam juz cale nerwy za
      sobą, a było naprawdę hardkorowo, moj chlopak aż wymiotowal z nerwow, no ale na
      szczescie to był tylko stres. od tej pory skrupulatnie prowadzę kalendarzyk no
      i nie porywam sie na takie akcje... straszne uczucie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka