Gość: milka IP: *.net / *.tygrys.net 09.12.04, 11:05 co mozna kupic facetowi na rocznice?? blagam Was Wszystkich o rade! z gory dziekuje za wszystkie pomysly;) pozdrowionka;*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-milka-00 Re: rocznica... 09.12.04, 11:41 CZESC ja przezylak poki co 7 takich rocznic:) za kazdym razem staralam sie, aby moj prezent nie tyle byl drogi co oryginalny.. mój facet po stokroć był bardziej zadowolony z czego co dalam muod siebie niz z czegos kupnego:) mozesz kupic jakas fajna ramke i na własny sposob ja ozdobic ( oczywiscie z waszym wspolnym zdjeciem:) jezeli masz waruki to przygotuj mu romantyczna kolacje a na deseer zapakuj siebie w wielkie kokardy- oczywiscie poza nimi nie mozesz nic miec ubranego;) pomysłów jest mnóstwo- raz zaprosilam Misia na kolacje do restauracji- a potem zaciagnelam go na noc do milutkiego hoteliku- ktory wczesniej zarezerwowalam.....jak do tej pory byl to dla niego najlepszy prezent pod słóńcem:) powodzenia emilia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania813 Re: rocznica... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 13:12 Witam! Jestem w temacie bo jutro też mamy swoją pierwszą rocznice znajomości;) Do dzisiaj kombinowałam, wymyślałam i nic nie wydawało mi odpowiednie na prezent. Aż wkońcu postanowiłam porobić sobie fajne fotki w bieliźnie lub w skromnym ubraniu (jest ich 6) , a na każdej z tyłu napisałam romantyczny wiersz. Do tego kupiłam super szalik i rękawiczki pod kolor kurtki, żeby było mu cieplutko. Może mało orginalny, ale najważniejsze żeby wiedział, że go kocham ! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhg Re: rocznica... IP: *.opa / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:45 Ania 813 to super prezent :) Mam pytanko gdzie robilas te fotki i jak sama? bo tez chcialabym zrobic fotki ale nia mam jak :/ Odpowiedz Link Zgłoś