Gość: hulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:53 chce sobie zrobic tatuaz na dloni taki malutki,strasznie mnie to kreci dlatego chce sie zapytac czy ktos was go potem zalowal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sunny Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.icpnet.pl 29.12.04, 22:07 Ja mam niedużego tribala na ramieniu. Zrobiłam go sobie ponad 2 lata temu. W ciągu tych 2 lat nie żałowałam że zdecydowałam sie na tatuaż. Kilka razy przeszło mi przez myśl jakieś zwątpienie ale szybko przechodziło. W sumie 2 lata to nie dużo, czas pokaże co będzie dalej ale jestem dobrej myśli :-) Aha, zanim zdecydowałam sie na tatuaż moje "zastanawianie", dośc intensywne trwało 1,5 roku ;-) Przemyśl dobrze sprawe, powodzenia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jap Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:27 Ja mam juz swojego 7 lat i nie mam zadnych watpliwosci. Jednak decyzja musi byc przemyslana. Dlugo sie zastanawialem co i gdzie. I radze tobie to samo. Zastanow sie dobrze, bo to powazna decyzja. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cannabisek Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ 29.12.04, 22:34 Ja mam kilka. Żałuję tylko tego, ze nie mozna ich zmieniac, i ubolewam nad tym, ze w niektorych miejscach boli, np. na stopie. Pozdrwaiam Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
analena79 Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ 29.12.04, 22:39 Mam dosyć pokaźnego trybala na plecach i nigdy nie żałowałam, że sobie zrobiłam. Marzyłam o takim dziele sztuki na moim ciele. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ 30.12.04, 10:14 Ja zrobiłam sobie tatuaz 2 lata temu i tez nie załuje, planuję nawet jeszcze dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 11:19 mam 2,jeden na nodze nad kostkaa 2gi na brzuchu i nie żałuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:25 Ja nie mam i nie chciałabym mieć...bo pomyśl jak będziesz wyglądała w przyszłości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bawaria Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.04, 17:16 Jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: may Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:58 Chcialabym miec..poki co to sie jeszcze zastanawiam :> wydaje mi sie,ze tatuaz na dloni jest ciekawy i 'bezpieczny' a jezeli na dodatek bedzie malutki to luz :> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litka Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:11 dzieki własnie też tak myśle,chce mieć cos symbolicznego co zostanie z mojej "młodości":P a co do przyszłości to who care:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bawaria Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.04, 17:20 Ja nie. Tylko przemysl dobrze wzor, nie bierz pierwszego lepszego z brzegu, czy tez czegos co "w sumie najbardziej" ci sie podoba z katalogow, jak juz nie widzisz nic innego. Najlepiej niech tatuazysta sam wymysli ci wzor, na podstawie takiego ktory ci sie podoba na przyklad, albo na podstawie twojego opisu - bedzie oryginalny i bedziesz miala pewnosc ze nie nosi go juz co 1000 osoba na swiecie. A co do przyszlosci tatuazu - zawsze pozostaje usuniecie laserem, natomiast jest juz dostepny specyfik, ktory usuwa po paru/parunastu kuracjach barwnik spod naskorka. Jednak jak narazie koszt zarowno lasera jak i jednej takiej kuracji jest wysoki. No ale w przyszlosci moze sie to zmieni. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.chello.pl 30.12.04, 20:35 a orientujesz sie może czy to że tatuażysta dodatkowo zaprojektuje mi wzór wg mojego pomysłu będzie więcej kosztowało? jeżeli tak to mniej więcej o ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bawaria Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.04, 20:46 Hmm, szczerze mowiac to nie jestem tego na 100 procent pewna. Podejrzewam, ze tyle o ile to koszt nie powinien raczej wzrosnac..no moze o jakis maly procent. Najlepiej zapytac samego tatuazysty, albo gdzies na forum poswieconym tattoo. Ale wedlug mnie warto wydac juz te pare groszy wiecej, i wiedziec ze ma sie cos swojego, a nie kopie czyjegos pomyslu. W koncu robisz to na cale zycie i musi ci sie podobac w calosci, a wzorom z katalogow nieraz czegos brakuje, takiego od siebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bawaria Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.04, 20:49 Aha i jeszcze jedno..Jesli mimo wszystko to co zaprojektuje ci tatuazysta malo ci sie podoba, albo widzisz to inaczej, czy tez chcialabys cos zmienic, to powiedz najlepiej mu o tym od razu, a nie przystawaj na cos co ci sie nie podoba, zeby 'oszczedzic czlowiekowi roboty'. Uczciwy tatuazysta powinien to zrozumiec i narysowac kolejna propozycje czy tez cos pozmieniac, tak zeby pasowala tobie w 100 procentach. Jesli zacznie cmokac i robic miny - znajdz sobie innego - profesjonalnego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.jpe.com.pl 30.12.04, 21:40 tez sobie chce zrobic tatuaz, taki nieduzy, chcialam sie dowiedziec, jaka mniej wiecej moze byc cena, bo w ogole sie nie orientuje. no i jeszcze chcialam zapytac w jakich miejscach na ciele macie tatuaze? mnie sie bardzo podoba tatuaz na dole plecow ,tak na krzyzu, ale tam podobno boli:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.cm-upc.chello.se 01.01.05, 16:14 nigdy nie zalowalam tatoo, mam go rok, na ramieniu, spora panterke w kolorach. co do cen nie orientuje sie w polskim cenniku ale w Sztokholmie zaplacilam 1500 koron, czyli jakies 700 pln. to fajna sprawa, planuje nastepny na lopatce, jednak zastanow sie dobrze i przemysl wzorek. ja tym razem zdycyduje sie na cos swojego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:24 Tp prawda, niestety boli. Każde miejsce boli, tylko każde inaczej. Natomiast jesli jestes kobietą, to nie rób sobie tatoo na piersiach, brzuchu. Jeśli kiedyś zajdziesz w ciążę, to po porodzie będziesz miała taki tatuaż w 15 miejscach. Poprostu sie rozejdzie. Wszystkie kończyny i plecy to dobre miejsca. Najlepiej wybrać takie miejsce w którym nie spodziewasz się dużych zmian objętościowych. heheheheh ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulka Re: TATUAŻ-CZY KTOŚ Z WAS GO ŻAŁOWAŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:48 dzieki,za mój zapłace ok 40 zł bo to bedzie tatuażyk 2/2cm:P słodki nie? no bo na rece 20 cm by sie nie zmieścił Odpowiedz Link Zgłoś