Gość: mikey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:23 mam 20 lat i mialem dotad 6 partnerek (nie z kazda oczywiscie bylem przez dluzszy czas:p). To duzo?? podzielcie sie swoimi doswiadczeniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: E@kiss Re: 6/20 duzo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:15 Dużo...ja nawet tylu ich nie miałam ftylu facetow co ty dziewczyn:)Jesteś młody i jeszcze nie jedną poderwiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrX Re: 6/20 duzo?? IP: 217.97.185.* 17.01.05, 18:26 skasujcie post do cholery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: 6/20 duzo?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 20:10 Mam rade idź do lekarza, niech Cię zbada, czy nie masz jakiś chorób wenerycznych, zebyś nie zaraził tej siódmej (no chyba, że każdy stosunek był w prezerwatywie), szczerze mówiąc nie chiałabym aby mój chłopak miał tyle partnerek, tak więc jeśli trafisz na tą jedyną, którą pokochasz nie tylko za jej ciało, lepiej nie mów o swoich podbojach bo moze się wystraszyc. Odpowiedz Link Zgłoś