Dodaj do ulubionych

BÓL PO ROZSTANIU

IP: *.lublin.mm.pl 28.01.05, 13:23
Nigdy wczesniej nie pisalam nic na tym forum. Ale jest mi tak potwornie ciezko
ze jak jakis przydrozny zebrak licze na jakies mile zdanie od
kogokolwiek.wczoraj rozstalam sie z chlopakiem. Boli. Tak bardzo boli. wiem ze
zawsze sie tak mysli ale ja przezylam dwie nieudane miłości pod rzad, i zawsze
bardzo ciezko wszystko przezywam.wiem, ze teraz nie chce miec juz nikogo.
banalne, ale nie mam teraz glowy do madrych zdan .wszystko jest takie
obojetne. i jeszzce jestem zla na siebie ze tu to napisalam , czuje sie jak
malutkie dziecko ktore samo nie potrafi da sobie rady.pozdrawiam. :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Bateryjka Re: BÓL PO ROZSTANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:34
      Pamietaj, ze czas leczy rany a teraz koniecznie sie czyms zajmij aby przestac o
      tym myslec. Zycze ci powodzenia z nastepnym chlopakiem.
      • Gość: Toerg Re: BÓL PO ROZSTANIU IP: *.chello.pl 28.01.05, 13:42
        ja też sie wczoraj z kims rozstałem na kim bardzo mi zależało i zależy, z kim
        speziłem swietne pół roku, ale rozstałem sie z własnej woli, niestety, ja ją
        strasznie kochałem, ona Mnie niestety tylko troche ponad przyjaciela...

Tem trudniejsze to było, ze Ona mnie caly czas przekonywała do zmiany decyzji
        i ehh, jakos to będzie, nie martw się
    • Gość: ara Re: BÓL PO ROZSTANIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:20
      Staniesz sie dzieki temu silniejsza zobaczysz. Nastaw sie pozytywnie. Powiedz
      sobie ze jestes wielka, niezastapiona i niepowtarzalna. I niech zaluje bo nie
      wie kogo stracil. A tak musialo byc. Bo tam na gorze jest ktos kto Cie pilnuje
      i wie ze to nie ten. Ja kiedys bylam w podobnej sytuacji wydawalo mi sie ze
      bardzo go kocham ale to byly jedynie zludzenia bardzo plakalam myslalam nie
      moglam spac ale wzielam sie w garsc bo nie byl tego wart. Dostalam sie wtedy na
      studia panstwowe na renomowana uczelnie, wszystko sie dobrze ulozylo teraz mam
      wspanialego meza od 3 lat i dziecko w drodze. I wiem ze to maz jest
      najwazniejszy i w koncu go znalazlam i kocham najbardziej na swiecie. A tamten
      okazuje sie ze bardzo zaluje ze tak sie kiedys stalo, ale mnie to od dawna juz
      nie interesuje. Czas leczy rany. Glowa do gory. I usmiechnij sie przekonaj sie
      ze zycie jest piekne Niedlugo trafisz na ta odpowiednia osobe ktora zawsze
      bedzie z taoba i przy tobie. Usmiechnij sie:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka