amelk_a 09.02.05, 14:39 czy jest ktos tutaj zagubiony?? kto kto jest rozdarty tak jak ja.. w sytuacji tragicznej, gdzie kazda droga jest zła.. gdzie trzeba dokonać wyboru.. i nic nie bedzie cieszyc .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.02.05, 14:43 jestem Amelko, jestem... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=20382630 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.chello.pl 09.02.05, 15:51 ja tez, mam wszystkiego serdecznie dosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaharias Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.chello.pl 09.02.05, 15:57 a Ja mam wszystko w dupie, prócz osoby przez którą cierpię... to dodatkowe utrudnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek84 Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:00 czuje sie dokładnie tak, jak napisałaś... :'( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: more.words Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 17:24 no to tez sie podpisze.......paskudny stan!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amelk_a Re: odnaleźć siebie... ?? 09.02.05, 18:08 tak sie zastanwiam dlczego tak sie dzieje?? dlaczego ( w wiekszosci) to nam jest zle, a nie facetom?? dlaczego to my cierpimy.. a oni zyja jakby nigdy nic, my wszystko przezywamy wszytsko intensywniej.. Dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimesis Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.wmc.net.pl 09.02.05, 19:11 Nic nie cieszy, nic nie mam sensu...najchetniej bym sie zaszyla w jakiejs dziurze i nie wychodzila. Matura za 2 miesiace, ja nic nie zaczelam powtarzac...nie wiem gdzie chce skladac papiery. Mam wrazenie, ze wszystko mnie przerasta. Ciagle chce mi sie spac. Wszytsko drazni, a najmniejszy problem nie pozwala zasnac. Moze to depresja?? Myslalam o wizycie u psychologa, ale wtedy trzeba sie liczyc z kosztami...raczej wysokimi. Moze to tylko SAD (seasonal affectiveness disorder)i jak tylko pojawi sie slonce wszytko sie poprawi?? Moze macie jakies sposoby na poprawienie nastroju...chociaz troche?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnik5 Re: odnaleźć siebie... ?? 09.02.05, 19:47 Praca i rozmowa z przyjacielem.A potem praca,przerwa na chwile przyjemności i dalej do dzieła.Głowa do gory bedzie dobrze niedługo przyjdzie słońce.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artysta Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:28 Po pierwsze witaminki!!!!! Potem trochę ruchu dziewczyny!!! Muzyczka tylko i wyłącznie skoczna i nie jakieś smutasy itp... Dwa miesiące do matury???? BOże to ja nawet wtedy nie wiedziałem jeszcze, że będe pisał coś o tej nazwie;);) Zacząłem sie uczyć gdzieś tak dwa tyg przed...a wyniki: cztery piąteczki ;)) Nastroje imprezowe zawsze pomagają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:06 A mam pytanie.Tez jestem w podobnym stanie,mam wrazenie ze wszystko mnie przerasta,czuje sie troche zagubiona w tym swiecie,samotna,tez cierpie przez faceta...Czy ktos w tej sytuacji zdecydowal sie na wizyte u psychologa i czy to pomoglo....Jestem juz prawie zdecydowana zeby zasiegnac takiej pomozy ale nie chce wyrzucac kasy.Napiszce co o tym sadzicie.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan_Demontaż Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.chello.pl 10.02.05, 23:26 zapal blanta kobieto - taniej i lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artysta (Meshchoo) Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:31 Przejdzie Ci anulo. Pogadaj z kimś bliskim, z koleżanką, z kolegą z kimkolwiek kto chce Cię wysłuchać. Masz gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: odnaleźć siebie... ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:17 ciężko wtedy jest... Odpowiedz Link Zgłoś