Gość: Cliche IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.05, 08:15 hmmm... wiecie co nie mogłabym byc z facetem który ma małego fiutka, no normalnie nie mogłabym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglagla1 Re: Nie mogłabym 25.02.05, 08:34 "To nie wymiar lecz technika czyni z wacka zawodnika..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cliche Re: Nie mogłabym IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.05, 08:40 no niby tak ale ostatnio mi się trafił facet z takim malutkim i no kurcze mimo wszystko to ...nieapetycznie wyglada...no sorry nie da rady nie podoba mi sie mały fiutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Nie mogłabym IP: *.ksiezyc.pl 25.02.05, 09:09 a mały to ile cm? twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cliche Re: Nie mogłabym IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.05, 09:21 no powiedzmy ze od 10 cm wzwyż jest to rozmiar akceptowalny optimum to 15-16cm nie lubie ekstremów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: Nie mogłabym IP: *.ksiezyc.pl 25.02.05, 09:26 czyli nie miał10? uuuuuuuuuu;) jeszcze nikt mnie nie nazwał ekstremum;)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Nie mogłabym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:26 Uważaj zeby jakiś facet nie powiedział "nie moge byc z Cliche bo ma mały rozumek,no normalnie nie moge" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cliche Re: Nie mogłabym IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.05, 09:47 całkiem możliwa to sytuacja ;-)) ale chodzi o to że kiedyś myslalam ze takie fizyczne niedoskonalasci nie beda mi przeszkadzaly... a tu sie jednak okazuje ze nie przeskocze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Nie mogłabym IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.05, 14:54 ja tez nie-i naszczescie nie jestem:)moja droga to nic dziwnego-duzy robi wrazenie(i dobrze przy okazji) maly odstrasza:](i nic nie robi...) Odpowiedz Link Zgłoś