Dodaj do ulubionych

takie pytanie..

26.02.05, 14:36
Może być trochę dziwne..ale trapi mnie od jakiegoś czasu.. chodzi o
pieszczoty.. Kobiecie można na róźne sposoby dogodzić..prawda.. u facetów..
czy poza stosunkiem jest tylko miłość francuska..? Wiem że to może nie
fer..ale nie zawsze ma się ochotę w ten sposób zadowalać faceta..i czy on
może przez to czuć się niespełniony.. Kobietom też łatwiej jest dogodzić bo
oni nie muszą przy tym niczego połykać.. zresztą sama nie wiem co o tym
myśleć..nie można być egoistą..ale nie zawsze jest to przyjemne a czy facet
zawsze na to liczy..lub czy czuje sie zaniedbany gdy sie go nie zadowala..?
nie wiem co o tym myslec.. pomozcie:(
Obserwuj wątek
    • Gość: MEN Re: takie pytanie.. IP: *.ksiezyc.pl 26.02.05, 14:43
      nieczego połykac... hmm piesciłas kiedys kobiete?
      pewnie nie bo piszesz bzdury!!
      kazdy facet na to liczy...
      ale super namietny masaz całego ciała tez jest bardzo przyjemny;)
      • devilka2 hmm poprawka..? 26.02.05, 14:52
        chodzi o to że kobiety jak pieszczą faceta..to połykają spermę..a facet choćby
        niewiadomo jak kobiete pieścił nie ma niczego do połykania..zatem może to robic
        kiedy chce.. i kiedy mu pasuje..a u kobiet trzeba trafic na dobry dzien.. i jak
        tu nie zawiesc faceta...?
        • Gość: Asia Re: hmm poprawka..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:13
          oj dziewczynko głupiutka faktycznie głupoty piszesz...facet jak pieści kobiete
          to więcej nie raz "połyka" niż Ty jak oralnie zadowalasz faceta...a Twój sluz
          to co?? Pyszny soczek?? Też ochyda,nie robiłam tego żadnej kobiecie,ale kurde
          właśnie dlatego nie zrobiłabym tego.
          Jesteś bardzo głupiutka,przecież facet to taki sam człowiek jak Ty!! jeśli
          Ciebie kręca pieszczoty całego ciała,więc i jego też.Nie słyszałam o tym,żeby
          faceci byli az tak odmienni od kobiet pod tym względem.Zafunduj mu jakiś masaż
          czy coś...dzięki Bogu mój o nic nie musi mnie prościc,ma full zestaw o każdej
          porze dnia :P
          Poza tym,musisz połykać?? Poczytaj sobie,było tutaj tyle wątków o tym jak
          dziewczyny radzą sobie z tym problemem.
          • Gość: MEN Re: hmm poprawka..? IP: *.ksiezyc.pl 26.02.05, 15:21
            wszystkie Aski to fajne babki;)
            pozdro
          • Gość: devilka2 Re: hmm poprawka..? IP: *.gostyn.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:26
            hmm kiedy nazwałaś mnie głupiutką nie poczułam się miło.. chciałam tylko
            zasięgnąć rady.. jakiejś pomocy..czy wskazówek..jednak takich nie o3małam.. w
            tonie byłyby np. rady jak się do tego nastawić..albo coś.. żeby na takie
            pieszczoty być gotowym zawsze i wszędzie i wykonywać je z przyjemnością.. oraz
            radością.. a nie z lękiem lub lekkim wstrętem.. nie jestem na maxa doświadczona
            i nie zawsze mam na to ochotę.. choć chcę żeby mojemu kochanemu było dobrze..
            widać nie potrafisz mnie zrozumieć..:(
    • Gość: Dżoanna Re: takie pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:09
      devilka-debilka
      • Gość: devilka2 Re: takie pytanie.. IP: *.gostyn.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:23
        a ja myślałam że na tym forum można się jakoś poradzić..coś natrafić na osoby
        które potrafią mnie zrozumieć..albo coś..ale widzę że się myliłam..widać na
        cosmololków liczyć nie można... abuu!
        • gryzaq Re: takie pytanie.. 27.02.05, 23:29
          przede wszystkim nie rob nic wbrew sobie..jesli Ci cos nie odpwiada to pogadaj
          ze swoim facetem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka