Dodaj do ulubionych

solo na impreze

IP: 80.51.62.* 19.03.05, 10:27
Czy zdarza się Wam iść na imprezę bez swojej drugiej połówki? Jesli tak to
dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: walila Re: solo na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 10:39
      na wieksza impreze, dyskoteke - NIE, absolutnie, nie wyobrazam sobie zwiazku w
      ktorym on by chodzil gdzie chce kiedy chce - mam na mysli wieksze wyjscia,
      nocne, gdzies do dyskotek, na takie impry chodzi sie razem i nie ma mowy o
      trzymaniu za noge bo jak sie kocha to na zabawe idzie sie ze swoja partnerka
      bo sie wrecz tego chce i to normalne. Facet samotnie idacy na dicho idzie po
      to, by cos wyrwac, bo chyba nie zeby potanczyc z kolegami?
    • Gość: Emi Re: solo na impreze IP: *.ld.euro-net.pl 19.03.05, 10:43
      oczywiscie ze tak... wlasnie ze facet moze isc zeby potanczyc z kolegami...
      dziwnych facetow znacie,a jezlei np ta "druga polowka" nie moze isc a my
      chcemy, obiecalismy, jest super impreza... to dlaczego mamy nie isc? majac
      faceta mamy sie kisic w domu i nic nie robic? a co bedzie jak przestaniemy z
      tym kims byc, nie zostanie nam absolutnie nikt:/ bo caly czas jak pieski
      biegamy przy tej drugiej osobie.. to bez sensu:/
      • Gość: walila Re: solo na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 11:02
        Emi nie wiem ile ty masz lat? Moj facet nie tanczy z kolegami, jego koledzy tez
        ze soba raczej nie tancza, nawet w szkole podstawowej na dyskotekach nie
        zauwazylam czegos takiego... Dziewczyny ze soba tak, ale facet z facetem?? Ja
        takich nie znam. Poza tym1 jak moj chlopak nie idzie - ja tez nie ide i wcale
        nie czuje sie jak ogorek kiszacy sie w domu, siedze sobie po prostu z nim i
        pojdziemy kiedy indziej, to byloby nie fair gdybym ja sama poszla bo on np.
        jest chory. Poza tym2 uwazam, ze to, czy chodzi sie samotnie zalezy od ukladu w
        zwiazku, zgadzacie sie, to ok, nie, to nie. Poza tym3 sadze ze jesli obie
        strony nie lubia wychodzic bez siebie na duze wyjscia to swiadczy o dojrzalosci
        zwiazku. Ja chce miec za kilka lat uczciwego meza, wiernego i bawiacego sie ze
        mna a nie wloczacego sie po nocach beze mnie.
      • Gość: facet Re: solo na impreze IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:23
        > oczywiscie ze tak... wlasnie ze facet moze isc zeby potanczyc z kolegami...
        Jeśli idę gdzieś sam na impreze, to NA PEWNO PO TO, żeby potańczyć z własnymi
        kolegami. Pozdrawiam miłą koleżankę...
    • Gość: Kinga Re: solo na impreze IP: 80.51.62.* 19.03.05, 12:05
      Chodzi o całonocną impreze u znajomych, poza miejscem zamieszkania-to tak ku
      woli wyjasnienia. Zgadzam sie całkowicie z kolezanką "walila" i niebardzo moge
      zrozumieć po co chodzić na imprezy samemu skoro się z kimś jest. Po to
      decydujemy się na bycie z kimś razem ,żeby razem być kiedy tylko jest to
      możliwe. Nie poszłabym na imprezę sama, bo w moim odczuciu byłoby to nieuczciwe
      w stosunku do mojego partnera.
      • Gość: drewno Re: solo na impreze IP: 217.153.143.* 19.03.05, 12:40
        a po co brac drewno do lasu ?? :)
    • Gość: Krawat Re: solo na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:41
      A ja różnie. Jak mniejsza impreza to idę z jedną połówką, jak większa impreza to
      dwie połówki, a ćwiartkę to wogóle mam zawsze przy sobie.
    • Gość: Kinga Re: solo na impreze IP: 80.51.62.* 19.03.05, 15:28
      Już wszystko się wyjaśniło. Moja druga połówka pojechała na imprezę, pomimo
      tego, że ja leżę w domu chora. Chęć zabawy i napicia się wódki ze znajomymi
      była silniejsza niż to, że jestem chora i chciałabym, żeby ktoś przy mnie był.
      A wydawałoby się że już tyle czasu jesteśmy razem i znamy się tak dobrze...
      myliłam się. Mam nauczkę na przyszłość. No nic. Chciałam się wygadać. Dzięki
      wszystkim którzy tu zajrzeli i pozdrawiam.
    • diastema Re: solo na impreze 19.03.05, 15:38
      a po co mi on jak ide z samymi kumpelami i bedziemy pewnie obgadywac pol swiata
      albo po co ja jemu jaj idzie z kumplami i wiem ze wypija morze piwa. czasem
      trzeba od siebie odpoczac:) ja mu ufam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka