Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 00:39 Zerwaliśmy ze soba, jestem zrozpaczona, jest to coś niewobrażalnego, ten ból, pustka, nic, nie wiem jak dalej żyć... proszę pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -kamilka- Re: serce mi krwawi... IP: 82.177.80.* 11.04.05, 00:44 Teraz są dwie możliwości. Możecie wrócić do siebie to raz. To będzie oznaczało, że coś jest między Wami, że z jakiegoś powodu wróciliście do siebie, że coś dzięki rozłące zrozumieliście i teraz już będziecie szczęśłiwi. Albo nie wrócicie do siebie - to dwa. A to z kolei będzie oznaczało, że jedno z Was nie kochało i to rozstanie pozwoli Wam obojgu znaleść prawdziwą, spełnioną miłość... Więc głowa do góry... I nie płakuchnaj... (tzn. nie płacz:) Trzymam za Ciebie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolko Re: serce mi krwawi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:31 ty weź już lepiej nic nie pisz, bo polscy psychologowie beda zazdrosni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -kamilka- Re: serce mi krwawi... IP: 82.177.80.* 11.04.05, 22:53 A będę pisała, co mi się tylko żywnie podoba! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: serce mi krwawi... IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.05, 01:39 wspolczuje:/ minie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: serce mi krwawi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 01:56 Mozliwe, ale kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -kamilka- Re: serce mi krwawi... IP: 82.177.80.* 11.04.05, 01:59 Jak zrozumiesz, że nic lepszego nie mogło Ci się przydażyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmm Re: serce mi krwawi... IP: *.interkam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 06:57 placz ile masz tylko sily,w pewnym momecie dojdziesz do wnioskun ze to nie ma sensu i ussmiechniesz sie:)ale tesknota pozostanie przez dlugi czas.aaaa no i wypelnij sobiemaxymalnie czas ..zeby nie miec czasu nie m,yslec.Trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: serce mi krwawi... IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 11.04.05, 10:24 Zrób coś co pozwoli Ci o zapomnieć!!! To kiedyś przejdzie, ale musisz dać sobie troche czasu!!! Trzymaj sie ciepło papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec, nie pierwsi i nie ostatni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:30 zesraj sie , a nie daj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
dila20 Re: serce mi krwawi... 11.04.05, 23:18 słonce nie zalamuj sie wiem ze ci jest ciezko ja dla jednego palanta zostawilam studia mieszkanie prace wszystkie swoje marzenia i bęc! zostawil mnie dla innej. Rzucilam sie w wir nowej pracy przyszedl dzien wolnego dzien rozmyslan wzielam tabletki znalazlam sie na psychiatrii bo przeszlam zalamanie i co po gowno z glupoty za kim czy oni sa warci naszych lez ? trzeba sie wziasc w garsc i zaczac myslec o sobie teraz mam faceta ktorego nie kocham jak tamtego ale ktory jest dla mnie dobry i jestem szczesliwa a w krotce slub... Odpowiedz Link Zgłoś