Dodaj do ulubionych

kocham kur...e

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 17:15
znam ja juz kilka lat zabujalem sie w niej na amen ale nigdy nie bylismy
razem jakis czas temu jej wyznalem ze badzo mi na niej zalezy ale powiedziale
ze nie chce byc ze mna , wszyscy wiedza ze to pozadna i fajna dziewczyna ale
dzisiaj sie dowiedzialem ze moze na codzien i tak jest ale jak jej nie widzi
zaden znajomy/a to daje kazdemu jak leci :[ a ja bym sie za nia dal pokroic :
[:[:[:[:[:[:[:[;[;[:[;{:[;{;{;[;[;[:[:[:[:[;[: i tak tu w cokolwiek wiezyc
miec jakiekolwiek idealy ::(:(:(:(:(:(
Obserwuj wątek
    • Gość: MPDorota Re: kocham kur...e IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 12.04.05, 17:16
      Pokochaj wiec cnotke....
    • Gość: strucla_z_serem "dzisiaj się dowiedziałem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:46
      dobiłeś mnie tym; kochasz dziewczynę a pewnie DOBRY KOLEGA sprzedał Ci text, że
      jest k***

I na tej "opinii" opierasz swoje stwierdzenie?

Ale może na logikę, to spróbujmy ocenić realnośc Twoich zarzutów:

>"wszyscy wiedza ze to pozadna i fajna dziewczyna ale
      > dzisiaj sie dowiedzialem ze moze na codzien i tak "
      więc kiedy sie puszcza? kiedy jest już nie "na co dzień"?no kiedy?

>ale jak jej nie widzi
      > zaden znajomy/a to daje kazdemu jak leci
      zatem, albo:
      1) Twój Informator jej nie zna(dziwne, że tak feruje wyrokami)
      2)logicznie drugą opcją byłoby to, że ją zna ale wtedy ona by go widziała i..
      3) moim zdaniem ona nie dała Twojemu informatorowi i on ją teraz tak oczernia:)

Dla mnie to niepojęte..

pozdrówki
      • Gość: kasia Re: "dzisiaj się dowiedziałem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:03
        bułahahahahaha...stary i TY uwierzyłeś??!!!!!!!!!!

Sorry,ale dla mam bardzo dużo kolegów,poprostu wole ich towarzystwo i wiem jak
        wyglądają rozmowy męsko-męskie hehe i co druga dziewczyna żeby nie
        powiedziec,że każda w takich rozmowach jest k...wiesz pamiętam kiedyś jak
        wszyscy mówili,że moja przyjaciółka jest k...a ona tak naprawde była dziewcą
        wtedy!! Daj spokój-złapałeś ją za ręke?? nie!!! To nie wierz w
        ploty "dobrego"kolegi...
        • Gość: kasia Re: "dzisiaj się dowiedziałem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:08
          Poza tym gdzie tu logika?? Znasz ją kilka lat, dałbyś sobie za nia pokroic,a
          byle plota i ty wierzysz?? Słuchaj co to za gadanie,że jak nikt znajomy nie
          widzi to daje każdemu...bułahaha jakby dawała każdemu to i w końcu dałaby
          jakiemuś znajomemu nie sądzisz?? Jeszcze nie widziałam,zeby jakaś dziwa tak się
          tajniaczyła ! To zawsze wychodzi. Ale ściema matko!
          • Gość: Markos Re: "dzisiaj się dowiedziałem".... IP: *.88net.trzepak.pl 12.04.05, 19:46
            fajnych masz kumpli hyhyhy
            Najlepszy motyw : nie widza a wiedza hyhyhy

• Gość: strucla_z_makiem ciasto prawdę Wam powie;P;P;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:54
              dla mnie jesteś gościu skrajnym fagasem, jeśli dajesz wiare w każdą pierdołę
              którą sprzeda Ci jakiś "dobry funfel"

tym bardziej jeśli oczernia ona Twoją (rzekomo) UKOCHANĄ

wrzuć na luz i uświadom sobie, że jesteś pusty jak..jak..jak nie wiem co, no!

jakbym była facetem, to wpierw powybijałabym zęby takiemu
              frajerowi-plotkarzowi,a potem bez nerwów i emocji porozmawiałabym z dziewczyną

ale Ty to tak jakoś na odwrót:(:(:(

pies Cię trącał:(:(:(
          • Gość: :[;[;[:[:[:[:[:[:[ Re: "dzisiaj się dowiedziałem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:51
            kiedys juz cos podobnego o niej slyszalem ale nie dawalem wiary zwlaszcza ze
            sam tego nie slyszalem tylko od znajomych ale to juz nie wazne ale dzisiaj byla
            u mnie znajoma i ogladala zdjecia z imprez na ktorych bywalem i jak ja
            zobaczyla to stwierdziala ze mam "fajne" towazystwo bo ona jest jest u niej
            znana jako puszczalska nawet czesc jej kolegow czeka az ona przyjedzie na
            zabawe bo da du... z wieklka checia / ja nie lubie plotek zreszta ta ktora mi
            to mowiala tez nie twierdziala ze to prawda bo ona tego nie widziala ale na
            opinie trzeba jakos zasluzyc a pozatym w kazdej plotce jest troszke prawdy .
            A mnie to tak boli...................
            • Gość: ---AMBULANCE---- Rany człowieku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:56
              co my Ci pomożemy????????????????

mamy z nią porozmawiać????????????

mamy ją wykastrować????????????

• Gość: ;[;[:[;[:[:[:[:[;[ Re: Rany człowieku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:04
                Nie ale musialem sie komus wygadac a przeciez nie moim znajomym bo wtedy to by
                sie rozeszlo
                • Gość: elo_ziom CO SIĘ MIAŁO ROZEJŚĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:08
                  skoro i tak gdzie kto by na nią nie spojrzał to od razu

"fajne towarzystwo.."
                  "daje każdemu z chęcią"
                  "O!to ta k***!"

mam złotą radę:
                  podejdź do ściany, oprzyj na niej dłonie na wysokości barków i walnij z całej
                  siły aż szkła w regale zabrzęczą.. jak sie ockniesz na OIOM-ie i przy Twoim
                  łóżku będzie czuwała Twoja dziewczyna to...zapewniam, że jedynym co wtedy
                  pomyślisz będzie"O!Dała lekarzowi!"
    • Gość: Airam Re: kocham kur...e IP: 213.199.201.* 12.04.05, 19:59
      Radze sprawdzic te fakty, dac dziewczynie szanse....jak popelnilam kiedys
      wielki blad , bowiem posluchalam negatywnych plot i informacji o chlopaku.... i
      skreslilam go z miejsca....strasznie tego zalowalam:((( Wierz mi , nie warto
      opierac sie na jakis niesprawdzonych opiniach...Dam taki przyklad... nie pale w
      ogole, a dowiedzialam sie ze jestem znana palaczka wsrod znajomych- bez sensu:(
    • Gość: MagdalenaJK Re: kocham kur...e IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.05, 01:56
      Jesli nazywasz ją k*****, to rzeczywiście musisz ją niezwykle kochać!! A poza
      tym nie kieruj sie tym, co ktos Ci powiedzial, bo to może być nieprawda.
      • pogromcaidioty [...] 11.05.05, 04:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: kuba Re: kocham kur...e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:37
          człoiwieku gdzie ty masz rozum !!!
          przeciesz to dziwka !!!! po co ty sie chcesz z nia związać zeby 10 razy w
          tygodniu rogi ci przyprawiała !!! dziwke mozesz sobie wynajać na 2 godziny w
          agenci wyładujesz sie i po sprawie!!! a na dłuzszą mete weś sobie raczej
          poządna dziewczyne a dobrze na tym wyjdziesz!!
          • Gość: hehe [...] IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.05.05, 12:06
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Ju Re: kocham kur...e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:05
      Kochasz ją i mowisz na nią K...a?
    • oonnaa1 Re: kocham kur...e 12.05.05, 21:07
      a kto ci powiedział że życie jest łatwe.......
      • niedostepna1 Re: kocham kur...e 20.05.05, 09:41
        sluchaj to ze ona lubi sie ruchac to znaczy ze jest ku..? a co ona ma robic?
        jak niema stalego zwiazku, nie ma dzieci! jest rozrywkowa jak kazda wolna od
        zwiazku kobieta!zobaczysz jeszcze jak ona sie z kims zwiaze napewno bedzie mu
        wierna!pamietaj to jej hobby bo sie nudzi!!!
    • Gość: :) Re: kocham kur...e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:43
      jesli daje kazdemu jak leci i jaki znajomi jej nie widza, to ty od kogo to
      wiesz??od sasiada krewnegoszwagra wujka???plotki to najgorsze co moze byc. moze
      i w kilku jest ziarenko prawdy, ale nie we wszystkich.prawda jest w tym, ze
      ludzie potrafia byc okrutni i lubia krzywdzic innych, wymyslajac ploteczki, np
      z nudow
    • Gość: Marian Dwie Szopy Re: kocham kur...e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:00
      Eeeeee.... Jak facet się zachowuje jak Ona to znaczy że ma powodzenie. Więc nie
      kur.....a tylko dziewczyna ma powodzenie. Powinieneś być dumny - no nie?
    • apsik87 Re: kocham kur...e 22.05.05, 23:08
      pretty woman...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka