Gość: patrycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:06 mam pytanie czy ktos z was stosuje moze ten antyperspirant badz tabletki ktore podalam na nadmierne pocenie sie, jak tak to prosilam bym o informacje i rady? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viki Re: antidral i peritol? ktos uzywa?? IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 19:17 "szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=antidral" przeczytaj sobie wątek "może nie na temat..." tam będzie link do archiwum może znajdziesz odp. na swoje pytania ja właśnie wróciłam z apteki i kupiłam etiaxil. Zastosuję go dzisiaj. W archiwum przeczytałam że to jest prawdziwe cudo. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia mam pytanie czy po odstawieniu tego dezodorantu IP: *.chello.pl 25.04.05, 09:13 wszystko wraca??? tzn czy pocenie się znowu występuje w zmozonym stopniu, czy zostaje zaleczone ???? proszę dopowiedzcie kto się na tym zna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: antidral i peritol? ktos uzywa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:31 ja stosowalam antidral,podziałał błyskawicznie,juz po paru tygodniach zapomnialam zupełnie o nadmiernym poceniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki a może etiaxil IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 22:42 właśnie posmarowałam się 1 raz etiaxilem. Jest dziwnie, wcale tak bardzo nie szczypie, ale mam takie lepiące pachy, mimo że posmarowałam na zupełnie suche. Strasznie się boję, że nie zadziała :( jeśli ma ktoś podobne doświadczenia, nie podzieli się nimi ze mną z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: a może etiaxil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 00:27 No właśnie,ja od dwóch tygodni używam Antidralu ale efekty są niewielkie.Czy jeśli nie działa od razu to znaczy że już nie zadziała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: antidral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:45 wczoraj zakupilam antidral i go uzylam na noc no dzisiaj rewelacja nie wiem keidy osttanio tak sucho pod pachami sie czulam, goraco polecam wszystkim antidral, chcociaz wiadomo ze kazdy organizm moze inaczej zareagowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIIUNIA62 Re: antidral i peritol? ktos uzywa?? IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.04.05, 17:04 KOCHANA AnTIDRAL TO 1000% LEK NA POTLIWOŚĆ!!!!!!!!!!! po kilku dniach stosowania całkowicie mi przeszło Pocenie!!!!!!!!!! coś cudownego! polecam bo sama to na sobie wyopróboiwałam i DZIAŁA! a kosztuje tylko 13zł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peritol Re: antidral i peritol? ktos uzywa?? IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 15.04.05, 20:02 ja stosowałam tabletki peritol ale brałam je na pokrzywkę , która była wynikiem stresów. Działały . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki a może etiaxil IP: *.class147.petrotel.pl 20.04.05, 01:21 etiaxil - REWELACJA zastosowałam go zgodnie z ulotką. Już pierwszego dnia było bardzo dobrze, spociłam się troszkę bo było na maxa gorąco i dużo się ruszałam. Po 3 dniach stosowania jest sucho, wreszcie sucho! Nawet jak się cała zgrzeję to pod pachami jest suchuteńko. Mimo że nie używam żadnego dezodorantu, to i tak nie ma nieprzyjemnego zapachu. Szczerze mówiąc (pisząc) jestem w szoku! Wątpiłam w jego skuteczność. A teraz mogę go polecić wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: a może etiaxil IP: *.class147.petrotel.pl 20.04.05, 01:24 a, i jeszcze jedno - "fajo wodna" wielkie dzięki za radę! :o* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: a może etiaxil IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 24.04.05, 20:18 też wątpiłam, a teraz jestem już po tygodniu stosowania i jest bossssski:) Też wyczytałam w archiwum. I juz po pierwszym zastosowaniu bylo super:) Myślałam tylko, że będzie mnie strasznie piekło, a tymczasem mnie to niemiłosiernie swędzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: antidral i peritol? ktos uzywa?? 25.04.05, 10:40 antidrala uzywam. piecze niemilosiernie, jednego dnia dziala, innego nie, nie wiem czemu. tzn raz jest suchutko, a innym razem troche sie spoce, ale nie smierdze ;) na noc uzywam. bo odbarwia odziez.. ale jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś