Dodaj do ulubionych

antidral i peritol? ktos uzywa??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 19:06
mam pytanie czy ktos z was stosuje moze ten antyperspirant badz tabletki
ktore podalam na nadmierne pocenie sie, jak tak to prosilam bym o informacje
i rady?
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: viki Re: antidral i peritol? ktos uzywa?? IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 19:17
      "szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=antidral"

przeczytaj sobie wątek "może nie na temat..."
      tam będzie link do archiwum
      może znajdziesz odp. na swoje pytania

ja właśnie wróciłam z apteki i kupiłam etiaxil. Zastosuję go dzisiaj. W
      archiwum przeczytałam że to jest prawdziwe cudo.

pozdr
      • Gość: Kasia mam pytanie czy po odstawieniu tego dezodorantu IP: *.chello.pl 25.04.05, 09:13
        wszystko wraca??? tzn czy pocenie się znowu występuje w zmozonym stopniu, czy
        zostaje zaleczone ???? proszę dopowiedzcie kto się na tym zna :)
    • Gość: kate Re: antidral i peritol? ktos uzywa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:31
      ja stosowalam antidral,podziałał błyskawicznie,juz po paru tygodniach
      zapomnialam zupełnie o nadmiernym poceniu
    • Gość: viki a może etiaxil IP: *.class147.petrotel.pl 14.04.05, 22:42
      właśnie posmarowałam się 1 raz etiaxilem. Jest dziwnie, wcale tak bardzo nie
      szczypie, ale mam takie lepiące pachy, mimo że posmarowałam na zupełnie suche.
      Strasznie się boję, że nie zadziała :(
      jeśli ma ktoś podobne doświadczenia, nie podzieli się nimi ze mną
      z góry dziękuję
      • Gość: ... Re: a może etiaxil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 00:27
        No właśnie,ja od dwóch tygodni używam Antidralu ale efekty są niewielkie.Czy jeśli nie działa od razu to znaczy że już nie zadziała?
        • Gość: patrycja Re: antidral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 15:45
          wczoraj zakupilam antidral i go uzylam na noc no dzisiaj rewelacja nie wiem
          keidy osttanio tak sucho pod pachami sie czulam, goraco polecam wszystkim
          antidral, chcociaz wiadomo ze kazdy organizm moze inaczej zareagowac
    • Gość: KASIIUNIA62 Re: antidral i peritol? ktos uzywa?? IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.04.05, 17:04
      KOCHANA AnTIDRAL TO 1000% LEK NA POTLIWOŚĆ!!!!!!!!!!! po kilku dniach
      stosowania całkowicie mi przeszło Pocenie!!!!!!!!!! coś cudownego! polecam bo
      sama to na sobie wyopróboiwałam i DZIAŁA! a kosztuje tylko 13zł!
    • Gość: peritol Re: antidral i peritol? ktos uzywa?? IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 15.04.05, 20:02
      ja stosowałam tabletki peritol ale brałam je na pokrzywkę , która była wynikiem
      stresów. Działały .
    • Gość: viki a może etiaxil IP: *.class147.petrotel.pl 20.04.05, 01:21
      etiaxil - REWELACJA
      zastosowałam go zgodnie z ulotką. Już pierwszego dnia było bardzo dobrze,
      spociłam się troszkę bo było na maxa gorąco i dużo się ruszałam. Po 3 dniach
      stosowania jest sucho, wreszcie sucho! Nawet jak się cała zgrzeję to pod
      pachami jest suchuteńko. Mimo że nie używam żadnego dezodorantu, to i tak nie
      ma nieprzyjemnego zapachu.
      Szczerze mówiąc (pisząc) jestem w szoku! Wątpiłam w jego skuteczność. A teraz
      mogę go polecić wszystkim.
      • Gość: viki Re: a może etiaxil IP: *.class147.petrotel.pl 20.04.05, 01:24
        a, i jeszcze jedno - "fajo wodna" wielkie dzięki za radę! :o*
      • Gość: marta Re: a może etiaxil IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 24.04.05, 20:18
        też wątpiłam, a teraz jestem już po tygodniu stosowania i jest bossssski:) Też
        wyczytałam w archiwum. I juz po pierwszym zastosowaniu bylo super:) Myślałam
        tylko, że będzie mnie strasznie piekło, a tymczasem mnie to niemiłosiernie
        swędzi:)
    • ebusia_fam_fatal Re: antidral i peritol? ktos uzywa?? 25.04.05, 10:40
      antidrala uzywam. piecze niemilosiernie, jednego dnia dziala, innego nie, nie
      wiem czemu. tzn raz jest suchutko, a innym razem troche sie spoce, ale nie
      smierdze ;)
      na noc uzywam. bo odbarwia odziez..

ale jestem zadowolona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka