Gość: polly022 IP: 195.205.62.* 15.04.05, 12:26 mam pytanie, czyktoras z was brala moze tabletki novynette? czytalam wle niepohlebnych opinnina ich temat i zaczelam sie bac ze utyje! jestem osoba szczupla,ale z z tendencja do tycia.dzieki za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: novynette IP: 80.51.235.* 15.04.05, 12:30 Ja biorę od prawie dwóch lat bez przerwy. Nie mam żadnych niepokojących objawów. Ani nie przytyłam ani nie schudłam, żadnej opuchlizny, depresji, ani nic takiego. W pierwszym miesiącu używania miałam niewielki krwawienie między miesiączkami. Okres trwa 2-3 dni i jest prawie bezbolesny. Mogę polecić, ale oczywiście wszystko zależy od twojego lekarza. A propos negatywnych opinii - gdzie je znalazłaś? Chciałabym poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: novynette IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.05, 16:23 ja tez biore i nie zauwazylam zebym to wlasnie przez nie przytylam itp.raczej moje niedbalstwo:/-osobiscie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: novynette IP: 195.85.249.* 15.04.05, 16:35 Podzielam zdania powyższych kobiet. Tez bralam dość długo, jakiś roczek i nie miałam żadnych niepokojących objawów,z przytyciem na czele. Oczywiście to wszystko zalezy od danego organizmu i jego przystosowywania lekow, ale mi tabletki bardzo sluzycly. Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela11 Re: novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 23:43 ja narazie wzielam jedno opakowanie. jedyne co mnie martwi to lekkie krwawienie przez cale opakowanie, w przerwie krwawienie z odstawienia troche mocniejsze. za 2dni zaczynam nowe opakowanie i mam nadzieje, ze bedzie juz ok. oby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: novynette IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 00:13 ja biore novynette od ponad pol roku. zgadzam sie z kolezankami ktore pisaly wezej...osobiscie polecam... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś