Dodaj do ulubionych

Twoje zdrowie

19.07.02, 10:24
Ile miałaś lat, kiedy byłaś pierwszy raz u ginekologa? Jak często robisz
cytologię? Podziel się z nami swoimi doswiadczeniami z wizyt u ginekologów.
Obserwuj wątek
    • bimi Co tu robi ten wątek? /nt :) 19.07.02, 11:42
    • paulka2 Re: Twoje zdrowie 22.07.02, 17:37
      A dlaczego mam sie dzielic , ha ? Na ten temat jest inne forum , gwoli
      przypomnienie...
    • melba76 Re: Twoje zdrowie 22.07.02, 23:14
      Wy to naprawdę jesteście stuknięci...A co Was to obchodzi?Badania ststystyczne?
      To do Demoskopu proszę. Ciekawość niezdrowa? Na czat erotyczny polecam. Tematy
      ginekologiczne natomiast świetnie "sobie radzą" na forum Zdrowie Kobiety.
    • wredna_asia Re: Twoje zdrowie 23.07.02, 00:41
      Heeeee ha, juz nie stac Cosmo na rzetelne badania surveyowe i dlatego pyta na
      forum.
    • suzume czy to wątek toastowy? (nt) 23.07.02, 10:02

• eremka Re: Twoje zdrowie 23.07.02, 12:42
      Demoskopowi trzeba zapłacić hehehe
    • essie Re: czy to wątek toastowy? (nt) 23.07.02, 17:54
      Taaa.... jedyne na co stać redakcję tego pisemka to tematy waginalno- orgazmiczne, pierwsze pytanie jakie
      zadali- ginekolog. Hehehe.
    • goga.74 Re: Twoje zdrowie 23.07.02, 18:01
      redakcja.cosmo napisała:

> Ile miałaś lat, kiedy byłaś pierwszy raz u ginekologa? Jak często robisz
      > cytologię? Podziel się z nami swoimi doswiadczeniami z wizyt u ginekologów.

Nigdy nie bylam. Czy powinnam - przeciez jeszcze nie rodzilam i jestem przed
      30-tka, wiec chyba nie potrzeby, prawda Cosmo?
      ps. Co to znaczy cytologia?
    • Gość: Wyzwolona Re: Twoje zdrowie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 09:53
      Bardzo często chodzę do ginekologa, bo uwielbiam jak mnie tam dotyka.
      • redakcja.cosmo Re: Twoje zdrowie 31.07.02, 13:57
        Gość portalu: Wyzwolona napisał(a):

> Bardzo często chodzę do ginekologa, bo uwielbiam jak mnie tam dotyka.

Pyatnie zadaliśmy by poznać opinie i doswiadczenia kobiet w tak ważnej
        kwestii jak badania ginekologiczne, zdrowie i profilaktyka - wypowiedzi miały
        nam posłużyć również do przyszłych artykułów jako jeden z punktów wyjścia.
        Oczywiście zdajemy sobie sprawę, xe nie dla każdego problem zdrowie jest
        problemem ważnym. My jednak uważamy, że są to tematy istotne, o których
        należy pisać. Zwłaszcza, że ciągle jeszcze wiele kobiet nie idzie do
        ginekologa chyba, że są w ciąży, albo maja już poważne problemy zdrowotne.
        Jesteśmy nieco zaskoczone odpowiedziami gdyż przypomina to nieco śmiech z
        badań profilaktycznych piersi czy leczenia nowotworów (a na pewno od takich
        wypowiedzi już tylko krok do takiego śmiechu) - mamy oczywiście informacje na
        temat poziomu badań profilaktycznych w Polsce i świadomości (a raczej jej
        braku) z nimi związanej i stąd własnie możemy wyciagnąc wnioski m.in. takie,
        że tego rodzaju śmiech czasami zamienia się w śmiech przez łzy.
        • Gość: paulka2 Re: Twoje zdrowie IP: *.tc.ph.cox.net 31.07.02, 18:42
          Ale dlaczego pytacie na tym forum ? Ono NIE SLUZY opowiesciom z cyklu "czy
          bylam u ginekologa".Nasze odpowiedzi nie swiadcza bynajmniej o ignorancji tak
          wazkiego tematu jakim jest zdrowie, wiec wasz zarzut jest pokretny ( nie
          odpowiadasz na ankiete COsmo , ergo - lekcewazysz zdrowko szlachetne).Na temat
          zdrowia powstalo juz wiele forow eksperckich na lamach GW.Jesli pragniecie
          sondazu - zalozcie wlasne forum .
          • redakcja.cosmo Re: Twoje zdrowie 02.08.02, 10:57
            Na łamach naszego forum chcemy poruszać wszelkie tematy związane z tematyką
            naszych artykułów - także zdrowie. Nie trzeba odpowiadać na nasze pytania i
            to oczywiście nie świadczy o lekceważeniu własnego zdrowia, ale treść
            powyższych wypowiedzi już tak. Może nie wszyscy goście tego forum znają
            zasady, które obowiązuja na forum. Dla nieświadomych - nie trzeba odpowiadać
            na wszystkie pytania, które zadajemy - to jest zupełnie dobrowolne - zamiast
            produkować żółć może więc warto odwiedzić forum, które porusza temat, na
            który ma się coś do powiedzenia.
            • _luizjana_ Re: Twoje zdrowie 02.08.02, 18:49
              redakcja.cosmo napisała:

> Na łamach naszego forum chcemy poruszać wszelkie tematy związane z tematyką
              > naszych artykułów - także zdrowie. Nie trzeba odpowiadać na nasze pytania i
              > to oczywiście nie świadczy o lekceważeniu własnego zdrowia, ale treść
              > powyższych wypowiedzi już tak.

droga redakcjo,
              tresc powyzszych wypowiedzi nie swiadczy o lekcewazeniu wlasnego zdrowia
              tylko - wybaczcie - was i waszego watku. Dlaczego uparcie udajecie, ze tego
              nie zauwazylyscie? Rozumiem, ze nie jest latwo przyznac sie do porazki, ale
              przestancie wmawiac dziewczynom, ze lekcewaza swoje zdrowie. wystarczy zajrzec
              na forum Zdrowie, by przekonac sie jak jest naprawde. Zostawcie juz ten temat,
              bo okazal sie niewypalem i juz raczej nie przemienicie go w goraca dyskusje na
              temat cytologii czy innych badan, jak widac nikt nie chce z wami o tym
              rozmawiac. zalozcie jakis nowy watek, tylko dobrze przemyslcie temat. pa pa

• goga.74 Re: Twoje zdrowie 16.08.02, 12:05
              > Na łamach naszego forum chcemy poruszać wszelkie tematy związane z tematyką
              > naszych artykułów - także zdrowie.
              Dlaczego "Wasze" forum jest nie jest na Waszej stronie internetowej?

> Nie trzeba odpowiadać na nasze pytania i
              > to oczywiście nie świadczy o lekceważeniu własnego zdrowia, ale treść
              > powyższych wypowiedzi już tak.
              Droga Redacjo, ja bardzo powaznie traktuje swoje zdrowie, w przeciwienswtie do
              Waszego magazynu.

> Może nie wszyscy goście tego forum znają
              > zasady, które obowiązuja na forum. Dla nieświadomych - nie trzeba odpowiadać
              > na wszystkie pytania, które zadajemy - to jest zupełnie

A jakie sa zasady na tym forum? Inne niz w regulaminie forum Gazety?
              Kazdy moze pisac tutaj i kometowac co chce i jak chce- pod warunkiem ze nikogo
              nie obraza. Posty pod Waszym adresem sa ironiczne, ludzie sie z Was nabijaja
              ale nikt nie zlamal regulaminu. Moza zamiat pisac takie odpowiedzi jak
              powyzsza, czas sie zastanowic dlaczego wzbudzacie takie reakcje?
        • Gość: Melba Re: Twoje zdrowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 19:37
          Redakcjo, nie odwracaj kota ogonem. Śmieję się z głupoty, a Wy wyciagacie z
          tego wygodne Wam wnioski? Dorabiacie sobie ideologię, by wyjść z tego
          chlapnięcia obronną ręką. Jak już pisałam, w GW mamy (dziewczyny) forum Zdrowie
          Kobiety ze świetnymi poradami. A Wy wyskakujecie z jakimiś Cosmo-zwierzeniami z
          poczekalni u ginekologa. Droga na skróty, wnioski żałosne. Czy na podstawie
          naszego obśmiania Was napiszecie artykuł o naszej, młodych internautek, niskiej
          świadomości dotyczącej zdrowia? No to będzie to artykuł wyssany z palca. No i
          jeszcze jedno- czemu nie założycie innych, sensowniejszych wątków? Może wtedy
          reakcje byłyby poważne?
    • mariuszbaa Re: Twoje zdrowie 16.08.02, 20:32
      drogie Cosmo. Kiedy przeczytałem te wszystkie wypowiedzi doszedłem do wniosku,
      że dziewczyny z forum GW są naprawdę bardzo oki. Najbardziej podoba mi się
      cięty język i poczucie humoru. Cosmo! Dzięki za ten wątek.
      • Gość: gosc Tak trzymac, dziewczyny! (to nie do kosmonautek) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 22:45
        mariuszbaa napisał:

> drogie Cosmo. Kiedy przeczytałem te wszystkie wypowiedzi doszedłem do
        > wniosku, że dziewczyny z forum GW są naprawdę bardzo oki. Najbardziej
        > podoba mi się cięty język i poczucie humoru. Cosmo! Dzięki za ten wątek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka