redakcja.cosmo 19.07.02, 10:24 Ile miałaś lat, kiedy byłaś pierwszy raz u ginekologa? Jak często robisz cytologię? Podziel się z nami swoimi doswiadczeniami z wizyt u ginekologów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulka2 Re: Twoje zdrowie 22.07.02, 17:37 A dlaczego mam sie dzielic , ha ? Na ten temat jest inne forum , gwoli przypomnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
melba76 Re: Twoje zdrowie 22.07.02, 23:14 Wy to naprawdę jesteście stuknięci...A co Was to obchodzi?Badania ststystyczne? To do Demoskopu proszę. Ciekawość niezdrowa? Na czat erotyczny polecam. Tematy ginekologiczne natomiast świetnie "sobie radzą" na forum Zdrowie Kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_asia Re: Twoje zdrowie 23.07.02, 00:41 Heeeee ha, juz nie stac Cosmo na rzetelne badania surveyowe i dlatego pyta na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
essie Re: czy to wątek toastowy? (nt) 23.07.02, 17:54 Taaa.... jedyne na co stać redakcję tego pisemka to tematy waginalno- orgazmiczne, pierwsze pytanie jakie zadali- ginekolog. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Twoje zdrowie 23.07.02, 18:01 redakcja.cosmo napisała: > Ile miałaś lat, kiedy byłaś pierwszy raz u ginekologa? Jak często robisz > cytologię? Podziel się z nami swoimi doswiadczeniami z wizyt u ginekologów. Nigdy nie bylam. Czy powinnam - przeciez jeszcze nie rodzilam i jestem przed 30-tka, wiec chyba nie potrzeby, prawda Cosmo? ps. Co to znaczy cytologia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyzwolona Re: Twoje zdrowie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 09:53 Bardzo często chodzę do ginekologa, bo uwielbiam jak mnie tam dotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.cosmo Re: Twoje zdrowie 31.07.02, 13:57 Gość portalu: Wyzwolona napisał(a): > Bardzo często chodzę do ginekologa, bo uwielbiam jak mnie tam dotyka. Pyatnie zadaliśmy by poznać opinie i doswiadczenia kobiet w tak ważnej kwestii jak badania ginekologiczne, zdrowie i profilaktyka - wypowiedzi miały nam posłużyć również do przyszłych artykułów jako jeden z punktów wyjścia. Oczywiście zdajemy sobie sprawę, xe nie dla każdego problem zdrowie jest problemem ważnym. My jednak uważamy, że są to tematy istotne, o których należy pisać. Zwłaszcza, że ciągle jeszcze wiele kobiet nie idzie do ginekologa chyba, że są w ciąży, albo maja już poważne problemy zdrowotne. Jesteśmy nieco zaskoczone odpowiedziami gdyż przypomina to nieco śmiech z badań profilaktycznych piersi czy leczenia nowotworów (a na pewno od takich wypowiedzi już tylko krok do takiego śmiechu) - mamy oczywiście informacje na temat poziomu badań profilaktycznych w Polsce i świadomości (a raczej jej braku) z nimi związanej i stąd własnie możemy wyciagnąc wnioski m.in. takie, że tego rodzaju śmiech czasami zamienia się w śmiech przez łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulka2 Re: Twoje zdrowie IP: *.tc.ph.cox.net 31.07.02, 18:42 Ale dlaczego pytacie na tym forum ? Ono NIE SLUZY opowiesciom z cyklu "czy bylam u ginekologa".Nasze odpowiedzi nie swiadcza bynajmniej o ignorancji tak wazkiego tematu jakim jest zdrowie, wiec wasz zarzut jest pokretny ( nie odpowiadasz na ankiete COsmo , ergo - lekcewazysz zdrowko szlachetne).Na temat zdrowia powstalo juz wiele forow eksperckich na lamach GW.Jesli pragniecie sondazu - zalozcie wlasne forum . Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.cosmo Re: Twoje zdrowie 02.08.02, 10:57 Na łamach naszego forum chcemy poruszać wszelkie tematy związane z tematyką naszych artykułów - także zdrowie. Nie trzeba odpowiadać na nasze pytania i to oczywiście nie świadczy o lekceważeniu własnego zdrowia, ale treść powyższych wypowiedzi już tak. Może nie wszyscy goście tego forum znają zasady, które obowiązuja na forum. Dla nieświadomych - nie trzeba odpowiadać na wszystkie pytania, które zadajemy - to jest zupełnie dobrowolne - zamiast produkować żółć może więc warto odwiedzić forum, które porusza temat, na który ma się coś do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
_luizjana_ Re: Twoje zdrowie 02.08.02, 18:49 redakcja.cosmo napisała: > Na łamach naszego forum chcemy poruszać wszelkie tematy związane z tematyką > naszych artykułów - także zdrowie. Nie trzeba odpowiadać na nasze pytania i > to oczywiście nie świadczy o lekceważeniu własnego zdrowia, ale treść > powyższych wypowiedzi już tak. droga redakcjo, tresc powyzszych wypowiedzi nie swiadczy o lekcewazeniu wlasnego zdrowia tylko - wybaczcie - was i waszego watku. Dlaczego uparcie udajecie, ze tego nie zauwazylyscie? Rozumiem, ze nie jest latwo przyznac sie do porazki, ale przestancie wmawiac dziewczynom, ze lekcewaza swoje zdrowie. wystarczy zajrzec na forum Zdrowie, by przekonac sie jak jest naprawde. Zostawcie juz ten temat, bo okazal sie niewypalem i juz raczej nie przemienicie go w goraca dyskusje na temat cytologii czy innych badan, jak widac nikt nie chce z wami o tym rozmawiac. zalozcie jakis nowy watek, tylko dobrze przemyslcie temat. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Twoje zdrowie 16.08.02, 12:05 > Na łamach naszego forum chcemy poruszać wszelkie tematy związane z tematyką > naszych artykułów - także zdrowie. Dlaczego "Wasze" forum jest nie jest na Waszej stronie internetowej? > Nie trzeba odpowiadać na nasze pytania i > to oczywiście nie świadczy o lekceważeniu własnego zdrowia, ale treść > powyższych wypowiedzi już tak. Droga Redacjo, ja bardzo powaznie traktuje swoje zdrowie, w przeciwienswtie do Waszego magazynu. > Może nie wszyscy goście tego forum znają > zasady, które obowiązuja na forum. Dla nieświadomych - nie trzeba odpowiadać > na wszystkie pytania, które zadajemy - to jest zupełnie A jakie sa zasady na tym forum? Inne niz w regulaminie forum Gazety? Kazdy moze pisac tutaj i kometowac co chce i jak chce- pod warunkiem ze nikogo nie obraza. Posty pod Waszym adresem sa ironiczne, ludzie sie z Was nabijaja ale nikt nie zlamal regulaminu. Moza zamiat pisac takie odpowiedzi jak powyzsza, czas sie zastanowic dlaczego wzbudzacie takie reakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Twoje zdrowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 19:37 Redakcjo, nie odwracaj kota ogonem. Śmieję się z głupoty, a Wy wyciagacie z tego wygodne Wam wnioski? Dorabiacie sobie ideologię, by wyjść z tego chlapnięcia obronną ręką. Jak już pisałam, w GW mamy (dziewczyny) forum Zdrowie Kobiety ze świetnymi poradami. A Wy wyskakujecie z jakimiś Cosmo-zwierzeniami z poczekalni u ginekologa. Droga na skróty, wnioski żałosne. Czy na podstawie naszego obśmiania Was napiszecie artykuł o naszej, młodych internautek, niskiej świadomości dotyczącej zdrowia? No to będzie to artykuł wyssany z palca. No i jeszcze jedno- czemu nie założycie innych, sensowniejszych wątków? Może wtedy reakcje byłyby poważne? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszbaa Re: Twoje zdrowie 16.08.02, 20:32 drogie Cosmo. Kiedy przeczytałem te wszystkie wypowiedzi doszedłem do wniosku, że dziewczyny z forum GW są naprawdę bardzo oki. Najbardziej podoba mi się cięty język i poczucie humoru. Cosmo! Dzięki za ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Tak trzymac, dziewczyny! (to nie do kosmonautek) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 22:45 mariuszbaa napisał: > drogie Cosmo. Kiedy przeczytałem te wszystkie wypowiedzi doszedłem do > wniosku, że dziewczyny z forum GW są naprawdę bardzo oki. Najbardziej > podoba mi się cięty język i poczucie humoru. Cosmo! Dzięki za ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś