floxx 22.06.05, 23:49 Kobieta posiada długie włosy łonowe, długie :P jak ja na mowic zeby sobie wygolila albo przystrzygla jakos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rrudaa Re: Włosy IP: 213.199.198.* 22.06.05, 23:53 Zaoferuj tak dla żartów kiedyś,że możesz wyczarować jej jakąś ładną fryzurkę..tak bez podtekstów!Zobaczysz co powie, bo może ma jakieś zasady nie golenia! Możesz też w trakcie jakiejś intymnej "rozmowy" wyszeptać jej,że chciałbyć polizać jej nagą pięknie ogoloną sikule:) hehehe..może skapnie się:) Pozdro..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaboo Re: Włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:07 to jedyny sposób, ty jej ogol:) na 0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: Włosy IP: *.net-serwis.pl 23.06.05, 09:27 Zgol jej we śnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vlb Re: Włosy 23.06.05, 10:17 To nie najlepszy pomysł. Ja Ty bys się czuła gdyby ktoś zrobił z Twym ciałem coś bez Twojej wiedzy? Ona to może potraktować jak napaść, żeby nie powiedzieć gwałt. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: Włosy IP: *.net-serwis.pl 23.06.05, 10:34 Żartowałam przecież. NIe bierz wszystkiego tak dosłownie. Zresztą, to ze zgoleniem we snie pewnie byłoby niewykonalne, a nawet jeśli, to byłoby nie fair. Pogadaj z nią, zaapeluj do jej atrakcyjnosci (a każda kobieta chce ładnie wyglądać dla faceta), powiedz, żeby zgoliła je na próbę. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: Włosy 23.06.05, 20:13 A ja sie uśmiałem bo chciałem napisać dokładnie to samo ale lilarose mnie ubiegła :). Pozdrawiam Lili... (tak mi jakoś podpasowało do nicka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konik. Re: Włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:55 Kup jej jakies mocno wyciete, moze koronkowe, majteczki, i popros zeby dla Ciebie zalozyla kiedys. Jezeli ma jakies poczucie estetyki, to moze postara sie zrobic tam na dole 'porzadek':) hehehe Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahhaa Re: Włosy IP: *.gmk.net.pl 23.06.05, 15:05 sekator do ręki i jazdaaa!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallory Re: Włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:45 po co robic jakies podchody ? Moze powiedz jej wprost, ze bardzo lubisz jak dziewczyna ma tam wygolone wloski i czy nie moglabym ich sobie wydepilowac ... ;) Powodzenia, chco wiem ze to trudny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrMa Re: Włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 00:02 podpal jej , tak niepostrzezenie. bedzie ubaw a przy okazji bedzie golutka, to nic ze miesiac bedzie smarowac mascią od oparzen ale bedzie tak jak chciałes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)) Re: Włosy IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 24.06.05, 17:59 kup jej weet do ogolenia cipki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa123 Re: Włosy IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 25.06.05, 19:54 Zapleć jej warkoczyki! Odpowiedz Link Zgłoś