dziewczynka10 28.06.05, 22:12 (*_*) (*_*) (*_*) były nas miliony,ale zniszczył nas...DOMESTOS!!!! ________________________________________________________________ jakie lubicie reklamy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kleopatraa Re: reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:23 ja lubie reklame Sony, jakiejs kamerki ktora nakreca filmiki na plytke, za zajefajna muzyke! sialala lala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadzam sę z Kleo Re: reklamy IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 28.06.05, 22:30 z Kleopatraa Chociaż jeszcze uwilebiam reklamy PLUSA głónie ta z Kopytkiem Kubełkiem czy Van guouugh wypas :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: reklamy IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:12 ja najbardziej lubie te z Plus GSM sa zajeb*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utyut Re: reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:49 nienawidze reklam podpasek, proszków do prania, wanisz beng, piw, i komórkowych, podoba mi sie reklama sunskilka z potworkami, nutelli z dziećmi i markowych butów (nike adidas reebok) i to by było na tyle, ogólnie reklamy potrafią nieźle wkurzyc :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recenzje.com Re: reklamy IP: *.smrw.lodz.pl 29.06.05, 19:26 pamietaj, ze reklama dzwignia handlu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: reklamy IP: *.net-serwis.pl 29.06.05, 13:06 Ja lubię reklamę szamponów sunsilk, gdzie dziewczyna siedzi w kinie i zaczynaja jej po włosach łazic takie stworki (zapewne brud). Szczególnie podoba mi się ta scena, gdy jeden ze stworków liże jej włosy swym jęzorem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: reklamy IP: *.net-serwis.pl 30.06.05, 11:16 Ale tylko tak leciutko :P Odpowiedz Link Zgłoś
aryjeczka Re: reklamy 29.06.05, 16:17 ja wprost uwielbiam reklamę Gerbera- takie słodkie te dzieciaczki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meG Re: reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:01 ja tez uwielbiam reklamy PLUSA , ale ostatnio spodobala mi sie reklama Tak Taka "moze konie to krzykna..." hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: reklamy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.06.05, 20:57 1. "czy jest na sali ładowarka...??" - nie wiem dokladnie czego to reklama, ale rozwala mnie ten tekst 2. reklama Nuteli ze wzgledu na muzyke (Andreas Johnson - 'Glorious') i za widoczki -te morze i wydmy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.rogalska Re: reklamy 30.06.05, 09:34 nie będę orginalna: Kabaret MUMIO i ich reklamy Plusa; Wojewódzki i reklamy Tak Taka, super jest zrobiona w kinie :) fajne teksty :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercedes Re: reklamy IP: *.bronowice.krakow.pl 30.06.05, 12:34 Te o wzdęciach i biegunce są zdecydowanie lepsze :P Odpowiedz Link Zgłoś