Dodaj do ulubionych

*****gardze malymi penisami*******

• goldioo Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 09:55
      Nero jest dobra.Bo: TRAKTUJE to jak zabawę, a wy tu strasznie powaznie
      podchodzicie do tematu, az mi się smiac chce:)))))).Inteligencją i absurdalnym
      humorem bije was na głowę-nie widzicie tego?
      DUZY JEST DLA KOBIET PODNIETĄ WZROKOWĄ NIE TYLKO W TRAKCIE STOSUNKU,KAŻDY TO
      WIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUZY FAjNIE WYGLADA i kręci,DROGIE PANIE
      WYOBRAZCIE SOBIE DUZEGO I MALEGO W STANIE GOTOWOSCI-MACIE ODPOWIEDZ!
    • prezu Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 10:32
      Także tak. Powiem wam tyle: nieźle mnie podbudowaliście bo mam TAAAAAAAKIEEEGO fajfusa :-) Ale autorce wątku nie wierzę, że jej partner ma dużego.
      Czy gdyby tak było tak bardzo denerwowała by się i tyle pisała w tym wątku?
      Koleżanko, na pewno ci czegoś brakuje! A mojego nigdy nie posmakujesz, masz czego żałować ;-) Pozdrawiam.
    • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 11:06
      Dzwoncie koniecznie ale do Beaty
    • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 11:07
      Tzn. to sa numery Beaty
      • prezu Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 11:32
        hehehh dzwoniłem neo odbiera!
        • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 11:33
          moze jeszcze spi ,moze sproboj na ten drugi numer ;)
          • frantic_lady Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 14:55
            biedne z ciebie dziecko...tobie naprawde sie nudzi...
            moze poczytaj ksiazeczki, albo urzadz sobie piaskownice w pokoju gdzie zrobisz
            wieeeeelka babke, bo mala to bys pewnie gardzila.
            • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 17:44
              Tak nudzi,nie da sie ukryc
              • sumire Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 17:48
                Może niech poczyta?
                Choćby i coś zgodnego z zainteresowaniami?
                • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 17:49
                  no ale kto ma czytac i co i dlaczego !? o0

Malym pindolom mowimy stanowczo NIE! o0
                  • sumire Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 17:51
                    To w sprawie ewidentnej nudy było.
                    Właśnie dlatego.
                    • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 17:56
                      POmysly na spedzanie wolnego czasu prosze kierowac na inny watek
                      Ten watek poswiecony jest w calosci roztrzasaniem sprawy malego pindola o0

Malym pindolom ,ich wlascicielom i kobietom wlascicieli mowimy stanowczo NIE! o0
                      • nataan Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 17:58
                        Zmieniam front... Dzisaj bylem na basenie.... Malym pindolom mowimy NIE! :)
                        I malym mozgom mowimy nie! :)
                        • nataan Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 18:00
                          Przepraszam.... Mialem sie nie wypowiadac w tym beznadziejnym temaci
                          temacie.. :) Ale jest mi dobrze i mam to w dupie!!!! :):):):) Niby pada a ja
                          widze slonce!!!
                          • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 18:02
                            Dobrze ,ale jezeli nic ciekawego nie masz do powiedzenia na moim szczegolnym
                            forum to daruuj sobie te nudne komentarze o0

• nataan Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 18:04
                              nero_19 napisała:

> o0

Co to za znaczek?
                              • sumire Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 18:05
                                Pewnie symbol falliczny ;))
                                • nataan Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 18:16
                                  sumire napisała:

> Pewnie symbol falliczny ;))

O ja glupi... przeciez to oczywiste... :) Dzieki sumire....
                              • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 19.07.05, 18:08
                                Czlowiek posiadajacy tzw inwencje tworcza sam sie domysla ,ten znak jest
                                prostszy niz wam sie wydaje ,ale nie odpowiem co oznacza ,pozostawie to w
                                tajemnicy i tym samym zabiore wam sen z powiek o0

Chce dodac ze forum to jest poswiecone w calosci malemu penisowi ,dlatego prosze
                                nawizywac do tematu !!!

Malym penisom i ich wlascicielom mowimy stanowczo NIE!!! o0
                                • frantic_lady gardze nero19 :\ 19.07.05, 18:16
                                  • nataan Re: gardze nero19 :\ 19.07.05, 18:20
                                    Oj nie... nie mozna nia gardzic... Przeciez jeszcze nie powiedziala co
                                    znaczy "oO"...
                                    • frantic_lady Re: gardze nero19 :\ 19.07.05, 18:28
                                      taaak, ale ja sie boj a ze nie jestem w stanie ogarnac tego co probuje nam nero
                                      przekazac poprzez ta niewatpliwie genialna symbolike
                                      • nataan Re: gardze nero19 :\ 19.07.05, 18:30
                                        ja wymislilem, ze to jest lezacy balwanek, ktoremu ktos gwizdnal czapeczke i
                                        marchewke... Ktos ma jakies inne pomysly?
                                        • frantic_lady Re: gardze nero19 :\ 19.07.05, 18:42
                                          a ja mysle ze to sa szare komorki nero19 ktorych wnioskuje posiada najwyzej 2...
                                          • nataan Re: gardze nero19 :\ 19.07.05, 18:48
                                            szczerze ciekawy jestem co to jest... walec drogowy?
                                            • nero_19 o0 19.07.05, 19:10
                                              tez uwazam ze moja symbolika jest co najmniej genialna , jednak nie zamierzam
                                              wam ujawniac znaczenia mojego tajemniczego znaku o0

wypraszam sobie ,jesli mna gardzicie ,to po co wogole wchodzicie na moje forum!?

Malym pindolom mowimy stanowczo NIE !!!
                                              • frantic_lady gardze nero19 19.07.05, 19:53
                                                wypraszasz sobie? heh
                                                kotku to jest forum dla kobiet i nardziej zastanawiam sie co ty tutaj robisz.
                                                chcesz swoja osoba udowodnic ze istniaja jednostki ograniczone ktore chcialyby
                                                z poczwarki o inetligencji fusow z kawy przemienic sie w kobiety?
                                                przykro mi ze nie kiedy musze ciebie obrazic ale nie ukrywajmy sama o to
                                                prosisz...
                                                malo tego wydaje mi sie ze zacierasz raczki "ohhh taka kontrowersyjna jestem"

ojej nie chcacy przesadzilam: malo to prawie jak maly, a maly to przeciez jest
                                                pindol a feee
                                            • nataan Re: gardze nero19 :\ 19.07.05, 19:29
                                              cC tak bede stawial....
                                              • nero_19 o0 19.07.05, 19:44
                                                musisz caly czas mnie kopiowac ? moze zacznij uzywac ccc bedzie to mozna
                                                tlumaczyc czlonek czyni cuda o0

malym pindolom mowimy stanowczo NIE !!
                                                • nataan Re: o0 19.07.05, 19:53
                                                  nero_19 napisała:

> moze zacznij uzywac ccc bedzie to mozna
                                                  > tlumaczyc czlonek czyni cuda o0

Dobre cC
                                              • nataan Re: gardze nero19 :\ 19.07.05, 19:55
                                                cC
                                                • prezu Re: gardze nero19 :\ 19.07.05, 20:08
                                                  Jak to czytam to masturbuję się.
                                                  Mam wielkiego!!! yakiego:
                                                  D
                                                  EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED
                                                  D

nero przyznaj się żeś dziewica!
                                                  chętnie cię okaleczę!:-))))))))))))))
                                                  ROTFL
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 20:14
                                                    Nie bardzo ,nie mam checi na zwieranie durnych znajomosci z pedofilami i
                                                    zboczencami ,czuje sie jak dziecko w sieci o0

• nataan Re: gardze nero19 :\ 19.07.05, 20:18
                                                    No drodzy moi... zarzadzam sledzctwo majace na celu wyjasnic co znaczy fikusny
                                                    znaczel "oO" przy postach nery czy jak jej tam... Licze na wasze analityczne
                                                    umysly... Sam tez sie bede staral. Pamietajcie. Od was zalerza losy tego
                                                    swiata. Powodzenia! cC
                                                • turbolover oO 19.07.05, 20:10
                                                  Ja myślę, że to ikona symbolizująca cycki nero_19 - tj, stosunek wielkości
                                                  jednego do drugiego LOL
                                                  • nero_19 Re: oO 19.07.05, 20:13
                                                    Nie bardzo wam idzie o0 znaczy zupelnie cos innego ,mioch cyckow nie da sie tak
                                                    okreslic bo moje dyndaja mi miedzy kolanami a jak siedze to wkladam sobie je pod
                                                    pachy o0

Malym penisom i ich wlascicielom mowimy stanowczo NIE!
                                                  • nataan Re: oO 19.07.05, 20:13
                                                    turbolover napisał:

> Ja myślę, że to ikona symbolizująca cycki nero_19 - tj, stosunek wielkości
                                                    > jednego do drugiego LOL

Padlem i nie moge powstac :):):):):):):):):)
                                                    cC
                                                  • nero_19 Re: oO 19.07.05, 20:15
                                                    Zawsze mozesz sie podeprzec na swoim pindolu-olbrzymie o0
                                                  • frantic_lady gardze nero19 19.07.05, 20:18
                                                  • nataan Re: gardze nero19 19.07.05, 20:19
                                                    cC
                                                  • bosa Re: gardze nero19 25.07.05, 19:28
                                                    frantic lady, czegoś Ci brakuje. Poczucia humoru, rozumu?? a może jednego i
                                                    drugiego??
                                                  • frantic_lady gardze nero19 19.07.05, 20:19
                                                    a ty pieprznac w leb jednym z tych cyckow

nero19 stanowczo mowimy NIE!!!
                                                  • nero_19 Re: gardze nero19 19.07.05, 20:23
                                                    "Pieprznac"=>jak mam wytlumaczyc ze nie zycze sobie podobnych slow na moim forum
                                                    ,czy tak trudno to zrozumiec,w rownym stopniu gardze chamstwem i wulgarnym
                                                    slownictwem co waszymi malymi pindolami o0

Malym pindolom mowimy stanowczo NIE!

Moze swa ograniczona inwencje o0 przy okazji o0
                                                  • nataan Re: gardze nero19 19.07.05, 20:27
                                                    nero_19 napisała:

>w rownym stopniu gardze chamstwem i wulgarnym
                                                    > slownictwem co waszymi malymi pindolami

Lady... ona gardzi Twoim malym pindolem... cC
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 20:30
                                                    Wielki problem ,poza tym to mozliwe na forum mozliwe jest ze Lady cos tam ma
                                                    pindola ja mam blone miedzy palcami a natan zdeformowana lechtaczke o0

• nataan Nero - zaba!!! 19.07.05, 20:34
                                                    nero_19 napisała:

> ja mam blone miedzy palcami

cC
                                                  • nero_19 Re: Nero - zaba!!! 19.07.05, 20:37
                                                    No i mam kloake zamiast odbytu i pochwy o0

• frantic_lady Re: gardze nero19 19.07.05, 20:33
                                                    a ja ci probuje pustoglowa wytlumaczyc ze trudno znies glupote takiego formatu
                                                    nawet ubrana w najpiekniejsze poematy.

nero19 stanowczo mowimy NIE!!!
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 20:36
                                                    jakos marnie ci to Idzie ,jakie cechy charakteru u mezczyzny sprawiaja ze
                                                    przestaje przeszkadzac ci (pani ,panu)maly pindol ?
                                                    Prosze o szczera odpowiedz i unikanie wulgaryzmow oraz malo trafnych epitetow o0

• frantic_lady Re: gardze nero19 19.07.05, 20:36
                                                    a mojego pindola to zostaw w spokoju
                                                    lol
                                                    nero19 stanowczo mowimy NIE!!
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 20:38
                                                    Nie wiem po co wchodzisz na forum o problemach zwiazanych z malym pindolem
                                                    ,jezeli nie umiesz prowadzic na ten temat kulturalnej rozmowy o0
                                                  • frantic_lady Re: o0 19.07.05, 20:40
                                                    jakie cechy cenie?
                                                    hmm facet musi miec jaja....
                                                    i to najlepiej ooooooooogromne
                                                  • nero_19 Re: o0 19.07.05, 20:41
                                                    a po co ,jaj ci przecierz nie wsadzi o0
                                                  • nataan cC 19.07.05, 20:43
                                                    nero_19 napisała:

> a po co ,jaj ci przecierz nie wsadzi

Znowu potwierdzasz, ze ty malo doswiadczona jestes.... Ja potrafie nie tylko
                                                    jaja wsadzac... Jak chcesz to naucze tego twojego monsterdicka!! cC
                                                  • nero_19 Re: cC 19.07.05, 20:45
                                                    to wsadzaj swojej kobiecie ,najlepiej wsadz jej ...moze pianino....
                                                    a jak nie masz pianina to krzeslem tez sie zadowoli o0

Malym pindolom mowimy stanowczo NIE!!
                                                  • nataan Re: o0 19.07.05, 20:41
                                                    frantic_lady napisała:

> jakie cechy cenie?
                                                    > hmm facet musi miec jaja....
                                                    > i to najlepiej ooooooooogromne

Prawda..... cC
                                                  • nataan cC 19.07.05, 20:41
                                                    A czemu tak eufemistycznie mowisz o malym praciu: "maly pindol"? cC
                                                  • nero_19 Re: cC 19.07.05, 20:44
                                                    Poniewarz dowiedzialm sie ze slowa "penis" lub "pracie" sa to okreslenia ktorych
                                                    uzylby lekarz ,ludziom kojarza sie z e szpitalem i sluzba zdrowia ,dlatego
                                                    lepiej uzywac okreslen z jezyka potocznego ,wtedy rozmowca nie bedzie sie czul
                                                    skrepowany w takiej rozmowie i bardziej sie otworzy o0
                                                  • frantic_lady gardze nero19 19.07.05, 20:47
                                                    skrepowana to ja jestem twoja glupota :]

a w jakich srodowiskach uzywa sie slowa pindol? bo ja sie nie spotkalam
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 20:52
                                                    jest taki fimik o borewiczu z podlozonym glosem i on w tym filmiku pokazuje
                                                    zdjecie swojego pindola jakiejs babie
                                                  • nataan Re: gardze nero19 19.07.05, 20:53
                                                    Mojego psa nazwe pindol.... A miedzy nogami bedzie wisial mu wielki Nero19... cC

• nero_19 Re: gardze nero19 19.07.05, 20:57
                                                    To nie forum o psich imionach tylko o szalenie waznej kwestii malego pindola o0

Malym pindolom i ich wlascicielom mowimy stanowczo NIE!
                                                  • frantic_lady Re: gardze nero19 19.07.05, 21:03
                                                    jezeli pozwolisz to zachacze o temat jaj...(jak znasz jakies lepsze okreslenie
                                                    np. z Borewicza to wal)
                                                    lubisz tak jak ja ooooooooooggrooomne czy takie malutkie ? i czy bardzo by ci
                                                    przeszkadzalo jakby bylo trzecie np. wielkosci wisienki?
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 21:09
                                                    czasami mowie po prostu kule ,ale tak nie mowi porucznik Borewicz .Nie mam
                                                    sprecyzowanego kryterium oceny jajek ,najwazniejsze zeby byle dwa i zeby dobrze
                                                    funkcjonowaly.To tezecie to pomysl absurdalny ,nie moge go zaakceptowac

• frantic_lady Re: gardze nero19 19.07.05, 20:59
                                                    a jaja bedzie mial?
                                                    bo bez ogroooooomnych jaj to juz nie to samo

nero19 mowimy stanowcze NIE!!!
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 21:06
                                                    nie wiem ,trzeba to przemyslec ,jednak najpierw che rozstrzygnac inna kwestie.
                                                    Co przysloni u mezczyzny jego minimalnego fiutka?Charakter, moze zadbane dlonie
                                                    ,a moze wlasne mieszkanie a moze w koncu milosc!
                                                    Jak to sie dzieje ze maly pindol zjednal sobie tylu fanow?
                                                  • frantic_lady gardze nero19 19.07.05, 21:09
                                                    nie chodzi dziecko o fancluby...
                                                    a przyslaniaja umiejetnosci, zakladajac ze mowimy tylko o seksie.
                                                    a milosc to juz inna bajka wtedy to juz musi miec ogroooomne jaja

nero19 mowimy sanowcze NIE!!
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 21:12
                                                    Nie wiem. uwazam ze zasluguje na to co najlepsze duza wielkosc paly nie wyklucza
                                                    umiejetnosci w seksie.Po co upierasz sie przy wielkosci jajek zonglujesz nimi? o0
                                                  • nataan cC 19.07.05, 21:15
                                                    Lady powiedziala, ze w milosci licza sie jaja... Ma racje... Czy ja mam
                                                    jaja...hmmm.... mam nadziej....na pewno ma je moja pani...!!!
                                                  • frantic_lady gardze nero19 19.07.05, 21:16
                                                    nie twierdze ze duzy penis wyklucza umiejetnosci twierdze ze maly penis to nie
                                                    jest wykluczenie ich
                                                    no co nie wiesz do czego sluza orgoooomne jaja? zartujesz sobie chyba?
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 21:56
                                                    Moze niech sie twoje rece w koncu zajma tymi jajami i przestaniesz pisac te
                                                    nudbe komentarze
                                                  • frantic_lady gardze nero19 19.07.05, 21:58
                                                  • frantic_lady Re: gardze nero19 19.07.05, 22:01
                                                    naprawde maly ograniczony potworku jezeli zadajesz pytanie i oczekujesz
                                                    odpowiedzi zgodnych jedynie z twoimi przekonaniami to zaloz swoje forum gdzie
                                                    ty i twoj chlopak bedziecie mogli dlugo dyskutowac o zaletach jego wielkiego
                                                    penisa

nero19 mowimy stanowczo NIE!!!
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 22:04
                                                    Nie mow zle o mim chlopaku ,on nie wie ze jestem taka zwyrodniala ;)
                                                    Ja oczekuje wszystkich opinii,ktore beda uzasadnione ,pozbawione epitetow i
                                                    wulgarnosci o0

Strasznie sie przejmujesz ta debilna debata ,nie moge cie zrozumiec po co sie
                                                    tak goraczkowac o0

• frantic_lady gardze nero19 19.07.05, 22:08
                                                    a czy twoj chlopak w ogole istnieje? od tego powinnismy zaczac

i z niecierpliwoscia czekam na twoje uzasadnienie inne niz "nie bo nie"
                                                    oraz "nie bo moj chlopak ma wielkiego"
                                                  • frantic_lady Re: gardze nero19 19.07.05, 22:10
                                                    aha i nie kloce sie o to ze male sa lepsze tylko o to ze nie sa gorsze
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 22:11
                                                    a ja uwazam ze sa gorsze o wiele o0
                                                  • nero_19 o0 19.07.05, 22:11
                                                    istnieje ale to i tak nie ma sensu ze ci odpowiadam bo przecierz moge cie
                                                    oklamac z wielkim powodzeniem
                                                  • frantic_lady gardze nero19 19.07.05, 22:21
                                                    ale dziecko jak mozesz to stwierdzic skoro mezczyzny z malym nie posiadasz i
                                                    nie zamierzasz?
                                                  • nero_19 o0 20.07.05, 12:54
                                                    Moge chyba tak uwazac bez zadnego powodu ,NIE?

• bosa Re: gardze nero19 25.07.05, 19:31
                                                    nie krępuj się, szkoda sznurka. A poza tym idź stąd
    • nero_19 ..........ale i bez zadnego ale....... 20.07.05, 09:36
      musze powieddziec ze moj lekko jalowy watek zyskal duza popularnosc
      wypowiedzialo sie duzo osob,Dlatego bez zadnego ale mozecie podziwiac dzielo
      mojej wielkiej erudycji o0

• prezu Re: ..........ale i bez zadnego ale....... 20.07.05, 11:33
        Wiem, że nero_19 jest pusta, ale pośmiejmy się z niej jeszcze... :-)
        Nero, a może jednak poliżesz taaaaaaakiego? Wtedy zobaczysz, co znaczy mały teojego niby-faceta:-)
        • nero_19 Re: ..........ale i bez zadnego ale....... 20.07.05, 12:46
          nie bardzo
        • bosa Re: ..........ale i bez zadnego ale....... 25.07.05, 19:34
          Prezu jesteś żałosny, chamski i z małym pindolem. A my małym pindolom mówimy
          stanowczo nie!!
    • nero_19 ..........ale i bez zadnego ale....... 20.07.05, 12:53
      Smuci mnie wasza wulgarnosc w wyrazaniu sie i brak inwencji ,nawet gdy chcecie
      mi dopiec wychodzi to beznadziejnie ,dlaczego tak jest ?!
      Czyzby maly penis oznaczal takze niski iloraz inteligencji ?!To niebywale jaka
      jest moc malego penisa ,obroncy malych penisow (wlasciciele i kochanki
      wlascicieli )jednoczcie sie o0

• sumire Re: ..........ale i bez zadnego ale....... 20.07.05, 12:56
        A wiesz, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie, nie? ;)
        • nero_19 Re: ..........ale i bez zadnego ale....... 20.07.05, 13:03
          to powiedzenie nie ma zadnego sensu odnosnie tego co wczesniej powiedzialam ,lub
          moze ma sens ,ale widocznie ty jestes jedyna osoba ktora go rozumie o0

• nero_19 Re: ..........ale i bez zadnego ale....... 20.07.05, 13:06
          O wiele lepsze bedzie np.,,Gdzie pindol nie moze tam nane posle " :))

• frantic_lady Re: ..........ale i bez zadnego ale....... 20.07.05, 16:37
            dziecko tobie naprawde sie wydaje ze tworzenie topikow o taiej tematyce ma cos
            wspolnego z erudycja? ohhh slabo mi sie robi jak to czytam
            • nero_19 Re: ..........ale i bez zadnego ale....... 20.07.05, 17:10
              to dobrz moze oslabniesz i to na wilki o0
            • bosa Re: ..........ale i bez zadnego ale....... 25.07.05, 19:36
              lady, to po co tu w ogóle zajrzałaś, skoro temat taki nieinteresujący??
    • nero_19 TO KONIEC MOJEGO FORUM 21.07.05, 10:16
      Jak kazda wielka potega moje forum tez musialo kiedys upasc o0
      Nikt sie juz nie wpisuje ,a ja nie mam juz tyle czasu ,dlatego oglaszam koniec
      forum i dziekuje wszystkim osobom ,ktore sie wpisaly ;)
      Bardzo podobala mi sie dyskusja o malym penisie ,moze kiedys wymysle rownie
      blyskotliwy watek o0

Malym penisom mowimy stanowczo NIE!
      • prezu no to nero pokazujesz muszelkę...:))))) 21.07.05, 23:22
        może tym razem o moim wielkim albo o twoim małym rakowym cycu?
        co ty na to?
        w ostateczności posłucham, jak to rozszarpałaś muszelke;-)
        pozdrawiam
        prezu
        • princess69 Nero_19 nie przejmuj sie 22.07.05, 10:34
          glupimi komentarzami ,ja tez uwazam ze male penisy sie do niczego nie nadaja ,a
          ich wlasciciele probuja sie wykazywac w innych dziedzinach np.nie maja wlasnego
          zdana i chca sie we wszystkim przypodobac kobiecie .Jestem pewna ze ci z malymi
          penisami wlasnie tak robia.Jednak nic nie zastapi porzadnej fujary.calkowicie
          sie z toba zgadzam !
      • kot_z_cheshire Re: TO KONIEC MOJEGO FORUM 24.07.05, 02:38
        Ja również dziękuję wszystkim osobom, przez które o mało mnie z domu nie
        wyrzucono. Że niby późna pora i mam przestać się śmiać. Dawno nikt nie
        dostarczył mi takiej radości....Żeby nie było niedomówień: była to WIELKA
        radość.:P
        • nero_19 Re: TO KONIEC MOJEGO FORUM 24.07.05, 11:15
          Z czego wynikla ta radosc ,bo nie wiem...
    • giggles_giggles REAKTYWACJA 23.07.05, 19:15
      Sluchajcie ,tym razem jako giggles_giggles reaktywujee moj watek o penisach
      ,moze ktos napisze cos ciekawego .Temat maelgo pindola zdecydowanie prowadzi ,za
      nim temat stomii...Co bedzie dalej ,panie i panowie ,jezeli macie chec
      wypowiedziec sie o malym penisie,stomii lub o pomyslodawcy watku ZAPRASZAM o0
    • amorican odnośnie dziedziczenia 23.07.05, 21:34
      wiem coś na ten temat - wielkość penisa może być dziedziczona albo po ojcu,
      albo po ojcu matki. Nawet wtedy jednak nie musi być podobna do wielkości ojca
      ani dziadka. Często się zdarza, że ojciec ma dużego, a synek małego lub
      odwrotnie.
      Czytałem parokrotnie w necie i gazetach jakieś listy do lekarza (po polsku i po
      angielsku) pisane na zasadzie: "dlaczego mój syn ma 13 cm jak ja mam 18 cm".

nero_19 - zdaj sobie sprawę, że twój przyszły ewentualny synek może mieć małego
      penisa bez względu na rozmiar jego ojca - nim też będziesz wtedy gardzić?
      • nero_19 Re: odnośnie dziedziczenia 24.07.05, 11:14
        Przeciez nawet jak bedzie mial malego to przeciez mi nie powie !Aw tym wieku jak
        juz sie wyksztalci wszystko u niego to sie bedzie myc sam wiec sie nie
        dowiem.Poza tym nie jest powiedziane ze bede miec syna.Mimo wszystko watpie zeby
        moj syn mial malego
        • prezu Re: odnośnie dziedziczenia 25.07.05, 18:45
          a moze jednak chcesz miec ze mną dziecko? przy takim fallusie jak moj synus na pewno bedzie tez miec wielgasa penisa, co ty na to nero?:-)

--
          • nero_19 Nie bardzo 25.07.05, 18:47
            twoj maly pindolmnie wogole nie interesuje o0
            • bosa Re: Nie bardzo 25.07.05, 19:39
              nero, bomba wątek. Dawno się tak nie uśmiałam. No i dopisuję się do Ciebie.
              Małym pindolom mówimy stanowczo NIE!!
              • nero_19 Re: Nie bardzo 25.07.05, 19:43
                milo ,bardzo ci dziekuje za wsparcie ,wiesz wiele osob mowi ze moje poglady to
                dowod mojego prostactwa i debilizmu ,moim zdaniem nie jest tak i z chamstwem nie
                mam nic wspolnego
                Zastanawiam sie dlaczego tak entuzjastycznie oceniasz mnie io krytykujesz moich
                przeciwnikow..o0
    • nero_19 Co to za BOSA ?! 25.07.05, 19:38
      chce sie podliazac genialnej Nero _19 :)?
      Zartuje
      No ale tak naprawde ,to moj watek nie jest do konca prowokacja ,ja wlasciwie tak
      mysle o0
      Dobrze ze ktos dostrzegl ,ze wcale mi nie chodzilo o prymitywny zart ani
      obrazanie kogos o0
    • princess69 Re: *****gardze malymi penisami******* 27.07.05, 18:41
      och jak wszyscy sie chamsko zachowuja na tym forum ,po prostu nie moge uwierzyc!
    • kasitza Re: *****gardze malymi penisami******* 27.07.05, 18:53
      slowo pindol to nowosc na tym forum, po pisiorkach i psitkach to jak swierza
      bryza.
      • princess69 Re: *****gardze malymi penisami******* 27.07.05, 18:54
        Uwazam ze autorka watku ma duzo racji ,ja wlasciwie sie z nia zgadzam.To zalosne
        ze ludzie musza reagowac chamstwem gdy tylko ktos ma swoje wlasne uzasadnione
        poglady
        • kasitza Re: *****gardze malymi penisami******* 27.07.05, 18:59
          ze niby sie po chamsku zachowalam, co? ej, to ja przepraszam. ja taki cham
          jestem a na salony sie wpycham.
          o mamusiu, ale polew.
          • nero_19 ona chyba nie mowila do ciebie o0 27.07.05, 19:00
          • princess69 Re: *****gardze malymi penisami******* 27.07.05, 19:01
            przepraszam ,ja zle umiescilam watek :)
            nie mysle ze zrobilas cos chamskiego
            • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 27.07.05, 19:04
              princess69 ,niepotrzebie sie stresujesz o0
      • nero_19 o0 27.07.05, 18:58
        siedza caly dzien w internecie a o pindolu nie slyszalu ....wrr...o0
        • kasitza Re: o0 27.07.05, 19:03
          no, nie przesadzajmy, mozliwosci ludzkie sa ograniczone, do tej pory byly
          psitki i pisiorki ale nie bylo pindoli. i to najnowzsze zjawisko bardzo mnie
          cieszy, gdyz swiadczy o postepie
          • nero_19 Re: o0 27.07.05, 19:04
            Pindole byly
    • nero_19 No prosze o0 27.07.05, 18:57
      jakim uznaniem cieszy sie moj watek ,sluchajcie ,mam pomysl ,jak mowicie inaczej
      na pindola ,ale prosze sie wysilic na troszeczke orginalnosci (wiem ze to duzo
      dla was znaczy ) ale postarajcie sie.
      Nie piszcie o wackach ,tygryskach .praciach i td,prosze o odrobine inwencji o0!!!
      • kobieta_na_pasach "oryginalnosci" 27.07.05, 19:09
        rasputinek, trzeci filar, profesor Filutek?

• nero_19 Re: "oryginalnosci" 27.07.05, 19:10
          dobre Profesor Filutek brzmi najlepiej ale zle rokuje ta nazwa ...
    • kobieta_na_pasach dlaczego tak pozno odkrylam ten watek?! WHY!!! 27.07.05, 19:07
      moj maz ma duzego, a wiec synek tez dobrze rokuje. ale znienawidzony przeze
      mnie szwagier ma malutkiego i do tego dwoch synow-blizniakow! jaka radosc!
      świat jest piekny! Nero wybaczam ci nawet to, ze jestes boskim lub clintem!
      • nero_19 Re: dlaczego tak pozno odkrylam ten watek?! WHY!! 27.07.05, 19:09
        Chyba zeswirowalas !!!(bez obrazy) ale ja jestem giggles_giggles i nie mam
        innych loginow! o0
        • kobieta_na_pasach Re: dlaczego tak pozno odkrylam ten watek?! WHY!! 27.07.05, 19:17
          nero_19 napisała:

> Chyba zeswirowalas !!!(bez obrazy) ale ja jestem giggles_giggles i nie mam
          > innych loginow! o0

pozwol, ze jeszcze troche cie poobserwuje:)
          • nero_19 Re: dlaczego tak pozno odkrylam ten watek?! WHY!! 27.07.05, 19:20
            Jak chcesz o0
            no ale jezeli uwazasz ze ja to jakis beznadziejny c.eastwood to chyba przestane
            odzywac sie do ciebie w mily sposob o0
            • kobieta_na_pasach Re: dlaczego tak pozno odkrylam ten watek?! WHY!! 27.07.05, 19:24
              nero_19 napisała:

> Jak chcesz o0
              > no ale jezeli uwazasz ze ja to jakis beznadziejny c.eastwood to chyba
              przestane
              > odzywac sie do ciebie w mily sposob o0

aaaaaaa, to co innego. wrogowie clinta sa moimi przyjaciolmi. no, moze
              przesadzilam, bo do mojego przyjaciela ci jeszcze daleko, ale na pewno kolega
              jestes:)
              • nero_19 a moze ja nie chce? 27.07.05, 19:27
                byc twoim przyjacielem ;/wez to pod uwage
                bawia mnie dorosle kobiety ktore podniecaja sie nad moimi durnymi pomyslami
                19-latki o0
                • kobieta_na_pasach Re: a moze ja nie chce? 27.07.05, 19:29
                  nero_19 napisała:

> byc twoim przyjacielem ;/wez to pod uwage
                  > bawia mnie dorosle kobiety ktore podniecaja sie nad moimi durnymi pomyslami
                  > 19-latki o0

podniecac to ja sie dawno przestalam. dalam ci szanse, ale wlasnie ja
                  zaprzepasciles. niestety, ale spotka cie los clinta:) zemsta kobiety, do tego
                  na pasach, jest słodka..........
                  • nero_19 Re: a moze ja nie chce? 27.07.05, 19:30
                    to dobrze lepiej zeby bylo tak jak jest o0
                    • clit1 Re: a moze ja nie chce? 27.07.05, 19:40
                      A co bys powiedziala na takiego : www.weedstoons.com/girls_lie_too.html
                      • prezu Re: a moze ja nie chce? 31.07.05, 05:50
                        ROTFL
                        • prezu [...] 31.07.05, 05:52
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • prezu Re: a moze ja nie chce? 31.07.05, 05:53
                            I w ten oto sposób 300, 301 i 302 należą do mnie:-)
                  • nero_19 no prosze jak to sie stalo,ze... 01.08.05, 19:58
                    ...nie przeczytalam i nie odpowiedzialam na ten wpis !!!
                    Co za niedopatrzeniew z mojej strony,wybaczcie o0

Dobra babo ,kiedy sie w koncu na mnie zemscisz ,bo nie wiem juz czy mam czekac
                    czy nie o0
                    Nic dziwnego ze sie nie podnecasz ,jak masz tylko MALEGO FIUTKA pod koldra o0!!!

Malym penisom mowimy stanowczo NIE!o0
    • betty88 Re: *****gardze malymi penisami******* 31.07.05, 17:26
      Jeśli się kogoś kocha to mały penis nie przeszkadza, a jeśli facet z małym ma
      kochającą dziewczynę czy żonkę, na pewno nie ma też i kompleksów. Są gusta i
      guściki, owszem, rozmiar jest ważny, ale nie świadczy o jakości. Problem zaczyna
      się wtedy gdy mówimy o karłowatości męskiego członka gdyż takie przypadki
      powinno się już leczyć.
      Ale problem ten, a raczej subiektywna opinia jakiejś niezbyt rozgarniętej
      autorki postu i cała jej wypowiedź świadczy o..dobrzę ktoś napisał. Powinna
      latać niczym gołębica, hihi;)
      Nic tylko mężczyźnie wpółczuć takiej baby.
      • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 01.08.05, 20:00
        O Boze ,wielki Boze !!! Ale jestem nierozgarnieta ...nie wiem co mam
        robic ,moze dasz mi jakkas dobra rade ?

Ja w zamian postaram sie napisac ci jak tolerowac mezczyzne z malym
        pindolem ,ktory wkradl sie do twojego zycia i nie bardzo ma ochote je opuscic!!!

• atlantis75 a ja mam inny problem... 31.07.05, 22:11
      gardze małymi rozumkami. I mam pecha, bo tych jest znacznie więcej od małych
      penisów.
      • giggles_giggles Re: a ja mam inny problem... 01.08.05, 16:54
        Moim zdaniem nero_19 wcale nie jest glupia , ma po prostu wlasne poglady i nie
        wstydzi sie ich wyrazac.Wy ,ktorzy krytykujecie Nero_19 nie rozumiecie ze to ta
        dziewczyna sie z was smieje ,a nie wy z niej :P
    • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 01.08.05, 12:33
      No prosze kolejny tydzien ,a male penisy ciesz a sie taka popularniscia o0
      • giggles_giggles Re: *****gardze malymi penisami******* 01.08.05, 16:57
        Uwazam ze watek o malym penisie jest swietny.Nie rozumiem ,czemu wiele osob nie
        potrafi tej dyskusji traktowac powaznie .Ja tak samo ja ty odczuwam lekki
        niesmak na mysl o malym fiutku i nic na to nie poradze.chcialam jeszcze dodac ze
        podziwiam te kobiety ,ktore z milosci do mezczyzny postanowily zrezygnowac z
        udanego zycia erotycznego ,naprawde was podziwiam dziewczyny !
        • nnniet ;) 01.08.05, 18:37
          mimo że nie gardzę małymi penisami, to wątek jest naprawdę świetny :)
          panowie i panie, wyrażając swoją wściekłość, sami nie widzą, jak się pogrążają :)
          ciekawe, że wątki krytykujące inne cechy nie wywołują takiej nienawiści... c i e
          k a w e:]
          • nero_19 Re: ;) 01.08.05, 19:55
            No prosze widac ktos sie poznal na moim wspanialym poczuciu humoru :)

Malym penisom mowimy stanowczo NIE! o0

• aniulka07 Re: *****gardze malymi penisami******* 26.03.06, 22:21
        A jak Ty nero_19 masz na imie??
    • nero_19 Co sie dzieje!? 04.08.05, 21:11
      ktos kasuje wpisy ,dwa dni temu bylo 312 dzisiaj jest 304 !?
      Co jest?!
    • teddybear_bastard Re: *****gardze malymi penisami******* 04.08.05, 21:54
      zgadzam się, małe ch..., a u bab małe cycki i wielkie pindy
      (nienawidzę jednego jak i drugiego), są po prostu do dupy!

to wszystko jest zapisane w gwiazdach!
      • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 05.08.05, 15:44
        No do brze ale co to sa "wielkie pindy"?
        Prosze o sprecyzowanie o0

Malym penisom mowimy stanowczo NIE! o0
        • kapitan.taca Re: *****gardze malymi penisami******* 11.12.05, 12:59
          nero_19 napisała:

> Malym penisom mowimy stanowczo NIE! o0

Żeby ci ktoś zasadził w tyłek 2-metrowego penisa, może jelita ci się wyprostują,
          bo mózg to już nie. Przykre.
          • kardiolog Re: *****gardze malymi penisami******* 11.12.05, 13:00
            kapitan.taca napisał:

> nero_19 napisała:
            >
            > > Malym penisom mowimy stanowczo NIE! o0
            >
            > Żeby ci ktoś zasadził w tyłek 2-metrowego penisa, może jelita ci się
            wyprostują
            > ,
            > bo mózg to już nie. Przykre.
            >

Taca, tez masz malego? :D

kardiolog
            • kapitan.taca Re: *****gardze malymi penisami******* 11.12.05, 13:10
              kardiolog napisał:

> Taca, tez masz malego? :D

No ba, ma 2 centymetry, w stanie wzwodu zmniejsza się do centymetra :D
              • kardiolog Re: *****gardze malymi penisami******* 11.12.05, 13:13
                Najwazniejsze, zeby calkowicie nie zniknal, wtedy bylby prowdziwy klops:)

A gumki uzywasz? Pewnie biedaku wycinasz kawaleczek gumowego piatego paluszka z
                rekawiczki chirurgicznej.

Ja celem zabezpieczenia sie przed niechcianymi potomkami rowniez z mala
                wypustka uzywam naparstka.

kardiolog
    • princess69 Nero_19 05.08.05, 20:34
      twoja intuicja zasluguje na podziw!Wczoraj doswiadczylam wlasnie tego ,czego ty
      sie boisz i nie lubisz.Seks z pozornie super chlopakiem ,a majacym malego byl
      zupelnie beznadziejny ,okropny,do kitu.Ale to jednak strasznie niesprawiedliwe
      ze jedni faceci maja wielkie a inni malenkie...
      Nawet zgodze sie z tym ze rodzi sie w kobiecie pogarda dla chlopaka z malym ..To
      takie smutne :(
      Na poczatku bylam twoja przeciwniczka ,a teraz calkowicie sie zgadzam ze maly
      fiutek jest w pewnym sensie wyznacznikiem meskosci ...
      • asiulka81 Re: Nero_19 25.09.05, 22:19
        jesli mialabym wybor to wolalabym sredniego, tak 16-17 cm mysle ze jest ok i
        zeby nie byl zbyt gruby :)
    • inga245 Re: *****gardze malymi penisami******* 30.09.05, 22:11
      a dla mnie nawet lepiej jak jest maly...bo jak duzy to boli...a zreszta czy to
      wazne?wazne jest uczucie! a on na przyklad kocha moje male piersi i nie mowi ze
      moglyby byc wieksze...
      dziewczyny napiszcie czy macie kompleksy ,,malego biustu''?
      • nero_19 mam srednie 30.09.05, 22:58
        ale nie mam kompleksow bo mi sie takie podobaja
    • tefal81 Re: *****gardze malymi penisami******* 25.10.05, 18:16
      he he he ale nero_19 dowalila do pieca. Podoba mi sie taka otwartosc. Moze
      napiszesz gdzie mieszkaja takie konkretne laski jak ty???
      • nero_19 Re: *****gardze malymi penisami******* 11.12.05, 00:41
        ajajaj widze ze moj watek wciaz aktualny ,wlasnie ktos napisal na forum ze ma
        ZA MALEGO hehe
        Nero_19 jak zwykle ma racje o0
        • kapitan.taca [...] 11.12.05, 12:50
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • angela888 do nero 19!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 18:33
      wiesz jestes jakas kopnieta!!!!bo co ja poznasz chlopaka to pierwsze pytanie z
      twojej strony jakiego masz bo jak malego to spadaj??hehe zastanow sie!!!
      przeciez nie to jest najwazniejsze!!!!!!
    • qurde2 Re: *****gardze malymi penisami******* 11.12.05, 12:33
      Ha ha ha , zgadzam sie z nero, lepszy Duzy, bo Maly maly, doprowadza mnie do
      smiechu, faceta mi zal, nie wiem co z tym zrobic,on najczesciej tez nie wie...
      i ja bardzo prosze, nie obrazajcie nero, ona wie co gada, i sadze,ze dobre 90
      proc. zenskiej publiki tu, zgadza sie z nero. Viva Duze !!
      • kardiolog Re: *****gardze malymi penisami******* 11.12.05, 12:36
        Niewazne czy duzy, czy maly- byleby byl tylko figlarny:)
        kardiolog
    • kapitan.taca Re: *****gardze malymi penisami******* 11.12.05, 12:48
      Jesteś zakompleksioną "kobietką" z małymi piersiami, która zazdrości piersi o
      rozmiarze B, C i D innym kobietom. Masz kompleksy, że Twój facet jest skończonym
      idiotą (bo jak można być z taką "kobietką"?), więc usprawiedliwiasz go jego
      wielkim pytongiem.
      To, co prezentujesz na tym forum to nietzcheanizm zahaczający już o faszyzm. Nie
      życzę Ci wypadku samochodowego w którym zmiażdzysz sobie pół twarzy i - zgodnie
      z wyznawanymi przez Ciebie poglądami - twój facet cię zostawi, bo będziesz
      nieatrakcyjna i uciążliwa ze swoim kalectwem. Nie życzę Ci raka piersi, bo wtedy
      możesz po chemii stracic włosy a po operacji nawet całą pierś. Nie życzę Ci
      utraty wzroku, bo możesz już sobie nigdy nikogo nie znaleźć.

Freud uważał, że kobiety zazdroszczą mężczyznom penisów. Czytając Twoje posty
      absolutnie przekonuję się do jego teorii. Sama chciałabyś mieć 20-centymetrowego
      pytonga. A jeśli tak jest, to mogę Ci tylko współczuć i uśmiechnąć się z
      politowaniem.
      I nie pisz mi, że mam małego, bo NIC o mnie nie wiesz, nigdy mnie nie widziałaś
      i nie masz pojęcia jak wygląda moje życie seksualne. I nic Ci do tego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka