Dodaj do ulubionych

KOLEJNY RAZ

20.07.05, 16:21
OD PEWNEGO CZASU W OGÓLE NIE UPRAWIAŁAM SEXU, WCZESNIEJ ZROBIŁAM TO TYLKO
PARĘ RAZY, ZAWSZE ODCZUWAŁAM MNIESZY LUB WIĘKSZY BÓL.TERAZ JESTEM Z OBECNYM
FACETEM I MAM PROBLEM, BO NADAL BOLI, JUŻ PRZY WKŁADANIU.MYŚLAŁAM ŻE PRZY
KOLEJNYCH RAZACH JEST DUŻO ŁATWIEJ, A JA SIĘ CZUJĘ JAKBYM ROBIŁA TO PO RAZ
PIERWSZY.
Obserwuj wątek
    • dziwnym.nie.jest Re: KOLEJNY RAZ 20.07.05, 16:32
      możliwości jes wiele. może masz tam stan zapalny i stąd ból, może za słabo się
      rozgrzewasz i nie jesteś tam dostatecznie wilgotna jak dochodzi co do czego, a
      może poprostu za bardzo się stresujesz całą sytucją, boisz się i zaciskasz
      mięśnie... różne mogą być przyczyny - musisz sama się zastanowić i poszukać
      gdzie leży problem.
    • Gość: MPDorota Re: KOLEJNY RAZ IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 20.07.05, 16:33
      Kup zel intymny i posmaruj facetowi czlonek przez wjazdem
    • fusy_z_kawy Re: KOLEJNY RAZ 20.07.05, 16:35
      może powinnaś sie bardziej rozluźnić, a Twój partner powinien Cie wiecej piescic. ja lubie sama w domku popróbować- wiem wtedy co sprawia mi przyjemność i łatwiej mi osiągnąc orgazm
    • Gość: asmara Re: KOLEJNY RAZ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.07.05, 17:50
      Bywa. Ja czulam bol przy kilkunastu pierwszych stosunkach. Kwestia gry wstepnej
      (choc dobrze tez przedabac sie u ginekologa czy nie ma stanu zapalnego, jak juz
      ktos powiedzial). Ale podejrzewam, ze po prostu gra wstepna jest zbyt krotka,
      nawet jesli Tobie sie wydaje, ze jestes juz gotowa. Niech Cie pobudzi palcami,
      to zawsze dziala:] Potem niech wsunie najpierw palca, a potem do dziela - nie
      bedzie bolalo:] A jak zaboli, to niech przestanie sie na moment ruszac. Dopiero
      po kilku, kilkunastu sekundach niech zacznie. Bedzie roznica.
    • yoma Re: KOLEJNY RAZ 20.07.05, 20:00
      Widocznie jeszcze nie dorosłaś do seksu, odczekaj parę lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka