aniaaaaaa20 22.07.05, 19:20 Wasze zdanie na temat tych tabletek. Jakie mieliscie doznania z nimi i ile ich braliscie. ???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.idea.pl 23.07.05, 13:03 zalezy co chcesz z nimi zrobic?? jezeli chcesz byc pobudzona to dawka maksymalna i ze 3 red bulle i dluuuuuuuugo nie zasniesz. ale dziala po kilku godzinach, wiec nie nalezy brac wiecej jezeli nic nie czujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:49 A to z Red Bullem wiem ale dokladnie mi chodzi o to czy jakas dziewczyna sie odchudza na tych tabletkach i jakie sa jej efekty bo ja sie odchudzam na nich i w ciagu 2 tygodni zgubilam prawie 5 kg. :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzechu_warta Re: ...... TUSSIPECT....... 23.07.05, 13:52 Odchudzasz się? a to po nich nie chce się jeść?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.bronowice.krakow.pl 23.07.05, 14:32 Od amfetaminy, pod względem chemicznym, róznią się tylko jedną grupą CH2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valpurgius Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:02 Bralem 1 dziennie, jako tabletki wykrztusne... w miare skuteczne. Ku*wa, jak ja nie lubie cpachow. A juz ci, co biora jakies "wynalazki" zamiast normalnych dragow, to tak jak dynksiarze wsrod zuli, kompletna patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa29 Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:02 Tak Odchudzam Sie na nich i naprawde mi sie nie chce po nich jesc i jak narazie jestem zadowolona z efektow. Rono biore 4 i zapijam kawa ale naczczo je brac najlepiej i okolo 17 Znowu biore 4 tez zapijam kawa. A w ciagu dnia jem jakies warzywa i od czasu do czasu maly obiad ale malo, albo wogole nic nie jem bo sie nie chce i bardzo duzo pije wody niegazowanej. Polecam innym te tabletki jak sie chca odchudzac a mi bylo trudno podjac jakas diete bo nie mam silnej woli a tabletki pomagaja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.idea.pl 23.07.05, 15:50 to bardzo madrze!!!!!! ten srodek powoduje rozszerzanie sie pechezykow plucnych i dotlenienie organizmu, a na pewno nie odchudza. to, ze ci waga spadla to efekt picia wody. wtedy nie czujesz glodu, jak sobie zapchasz nia zoladek. ten srodek uzaleznia, bo jest podobny w skladzie do amfy!! a 8 tabletek dziennie to chyba powyzej dawki maxymalnej!! dlugotrwale stosowanie moze ci bardzo popsuc watrobe!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaaaaaa20 Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:50 Tak zgadzam sie z toba ten srodek uzaleznia ale jak sie wie gdzie jest granica to nie powinien na mnie zle wplynac, a ja wiem gdzie jest granica. A to z ta woda ze mi zoladek zapycha to sie do konca z tym nie zgodze bo ja jej litrami nie pije jedna butelka dziennie mi wystarcza i watpie ze tym sobie zoladek zapycham, poprostu nie czuje glodu. A ze watroba sie psuje to mozliwe nie zaprzeczam tego ale takie jest zycie ze cos za cos !! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: ...... TUSSIPECT....... 23.07.05, 16:55 dzizys.... mam nadzieje ze zartujesz, kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: ...... TUSSIPECT....... 23.07.05, 17:14 Gość portalu: Aniaaaaaa20 napisał(a): > Tak zgadzam sie z toba ten srodek uzaleznia ale jak sie wie gdzie jest granica > to nie powinien na mnie zle wplynac, a ja wiem gdzie jest granica. 8 tabletek dziennie... juz chyba jestes w strefie przygranicznej.... Paszporciki!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 23.07.05, 17:17 tussi to najgorsze gowno...uzaleznia..mzoe i sie chudnie ale potem jest jojo, trzesa sie rece i masa innych dolegliwosci a rowniez na sercre skzodzi nie bierzcie tego na odchudzanie bron Boze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 23.07.05, 17:23 users.nethit.pl/forum/read/necrosa/1866663/ Odpowiedz Link Zgłoś