Dodaj do ulubionych

...... TUSSIPECT.......

22.07.05, 19:20
Wasze zdanie na temat tych tabletek. Jakie mieliscie doznania z nimi i ile
ich braliscie. ????
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.idea.pl 23.07.05, 13:03
      zalezy co chcesz z nimi zrobic?? jezeli chcesz byc pobudzona to dawka
      maksymalna i ze 3 red bulle i dluuuuuuuugo nie zasniesz. ale dziala po kilku
      godzinach, wiec nie nalezy brac wiecej jezeli nic nie czujesz.
    • Gość: Aniaaaaaa20 Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:49
      A to z Red Bullem wiem ale dokladnie mi chodzi o to czy jakas dziewczyna sie
      odchudza na tych tabletkach i jakie sa jej efekty bo ja sie odchudzam na nich i
      w ciagu 2 tygodni zgubilam prawie 5 kg. :))
      Pozdrawiam
      • grzechu_warta Re: ...... TUSSIPECT....... 23.07.05, 13:52
        Odchudzasz się? a to po nich nie chce się jeść??
    • Gość: ola Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.bronowice.krakow.pl 23.07.05, 14:32
      Od amfetaminy, pod względem chemicznym, róznią się tylko jedną grupą CH2.
    • Gość: valpurgius Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:02
      Bralem 1 dziennie, jako tabletki wykrztusne... w miare skuteczne. Ku*wa, jak ja
      nie lubie cpachow. A juz ci, co biora jakies "wynalazki" zamiast normalnych
      dragow, to tak jak dynksiarze wsrod zuli, kompletna patologia.
    • Gość: Aniaaaaaa29 Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:02
      Tak Odchudzam Sie na nich i naprawde mi sie nie chce po nich jesc i jak narazie
      jestem zadowolona z efektow. Rono biore 4 i zapijam kawa ale naczczo je brac
      najlepiej i okolo 17 Znowu biore 4 tez zapijam kawa. A w ciagu dnia jem jakies
      warzywa i od czasu do czasu maly obiad ale malo, albo wogole nic nie jem bo sie
      nie chce i bardzo duzo pije wody niegazowanej. Polecam innym te tabletki jak
      sie chca odchudzac a mi bylo trudno podjac jakas diete bo nie mam silnej woli a
      tabletki pomagaja.
      Pozdrawiam
      • Gość: m Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.idea.pl 23.07.05, 15:50
        to bardzo madrze!!!!!! ten srodek powoduje rozszerzanie sie pechezykow plucnych
        i dotlenienie organizmu, a na pewno nie odchudza. to, ze ci waga spadla to
        efekt picia wody. wtedy nie czujesz glodu, jak sobie zapchasz nia zoladek. ten
        srodek uzaleznia, bo jest podobny w skladzie do amfy!! a 8 tabletek dziennie to
        chyba powyzej dawki maxymalnej!! dlugotrwale stosowanie moze ci bardzo popsuc
        watrobe!!!!!!!
    • Gość: Aniaaaaaa20 Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:50
      Tak zgadzam sie z toba ten srodek uzaleznia ale jak sie wie gdzie jest granica
      to nie powinien na mnie zle wplynac, a ja wiem gdzie jest granica. A to z ta
      woda ze mi zoladek zapycha to sie do konca z tym nie zgodze bo ja jej litrami
      nie pije jedna butelka dziennie mi wystarcza i watpie ze tym sobie zoladek
      zapycham, poprostu nie czuje glodu. A ze watroba sie psuje to mozliwe nie
      zaprzeczam tego ale takie jest zycie ze cos za cos !!
      Pozdrawiam
      • vobi Re: ...... TUSSIPECT....... 23.07.05, 16:55
        dzizys.... mam nadzieje ze zartujesz, kobieto
      • nataan Re: ...... TUSSIPECT....... 23.07.05, 17:14
        Gość portalu: Aniaaaaaa20 napisał(a):

> Tak zgadzam sie z toba ten srodek uzaleznia ale jak sie wie gdzie jest
        granica
        > to nie powinien na mnie zle wplynac, a ja wiem gdzie jest granica.

8 tabletek dziennie... juz chyba jestes w strefie przygranicznej....
        Paszporciki!!! :)
        • Gość: e Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 23.07.05, 17:17
          tussi to najgorsze gowno...uzaleznia..mzoe i sie chudnie ale potem jest jojo,
          trzesa sie rece i masa innych dolegliwosci a rowniez na sercre skzodzi nie
          bierzcie tego na odchudzanie bron Boze
          • Gość: e Re: ...... TUSSIPECT....... IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 23.07.05, 17:23
            users.nethit.pl/forum/read/necrosa/1866663/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka