Dodaj do ulubionych

Puste dziewczyny

05.08.05, 19:26
Od jakiegos czasz czytam prawie wszystkie watki na tym forum.
Stwiedzilem prawie wszystkie dziewczyny sa tu puste i nie maja nic sensownego
do powiedzenia. Do czego ten swiat zmierza.
Obserwuj wątek
    • czerwony_fiutek Re: Puste dziewczyny 05.08.05, 19:27
      Np " Dziewczynka10" chce wiedziec jakie sa wasze okrzyki . To jest szczyt
      glupoty.
      • Gość: Neska Re: Puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:34
        Wiesz,to jest forum "na luzie" wiec wydaje mi sie,iz w tym miejscu nie trzeba
        silic sie na ambitne teksty.Sprawy powazne, "mądre" pozostawiam do konwersacji
        z osobami,ktore znam i z ktorymi idzie normalnie porozmawiac a tu po prostu
        odprezam sie,daje upust swojej glupucie ;)
        Pozdrawiam.
      • Gość: Lega Re: Puste dziewczyny IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.05, 13:10
        sądząc po Twoim niku i potym,ze czytasz te wszystkie wątki tych "pustych"
        dziewczyn w dodatku na forum cosmopolitana ,który jest gazetą dla kobiet ,można
        powiedzieć tylko to: Jesteś załosnym ,sfrustrowanym facecikiem ,a kobiety nawet
        na ciebie nie parzą dlatego tak się wyzywasz .. chociaż na forum ,bo tu mozesz
        udawać nawet super faceta hehe
    • Gość: ma-ya Re: Puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:40
      Jakos topic dziewczynki10 nie wydal mi sie szczegolnie glupi biorac pod uwage
      tematyke innych:)
    • Gość: lopetka Re: Puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:03
      No za to o Twoim ogromnym intelekcie zapewne świadczy Twój
      nick "czerwony_fiutek".Rzeczywiście porażająca inteligencja,hehe:):)I to niby
      dziewczyny na tym forum są puste,hehe:)Proszę Cię,nie rozśmieszaj nas.
      • Gość: czerwony_fiutek Re: Puste dziewczyny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.08.05, 20:59
        Moj nick raczej nie jest powodem mojej inteligencji. Naleze do tej malej liczby
        osob w Polsce ktore maja tak niestety na nazwisko
        • anusia202 Re: Puste dziewczyny 05.08.05, 21:12
          Skoro wszystkie puste, watki beznadziejne i denne to może sam nam
          zaprezentujesz jakiś poziom intelektualny i zalozysz ciekawy watek zamiast
          krytykowac, he?
          • Gość: dagusia666 ... obruszyła się niedoszła "studentka" wizażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:34
            Bieda, nie przyjęli źli ludzie na "studia"...
            • anusia202 Re: ... obruszyła się niedoszła "studentka" wizaż 06.08.05, 11:21
              To do mnie prymitywie? Jaki wizaż? Wez sie stuknij w ten swój zakuty łeb!
              Socjologie studiuje dla twojej informacji! i czytaj watki dokładniej!
              • Gość: dagusia666 Wierzę, że próbowałaś na socjologię ze 3 razy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:30
                Ale żeby cię przyjęli - w to już nikt nie uwierzy.
                Może oprócz miłośniczki poezji sessetki, której "hamy" wątki wycinają.
        • bibi.mal Re: Puste dziewczyny 06.08.05, 10:31
          ...Chyba "rezultatem", a nie powodem... ;p
        • Gość: lopetka Re: Puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 16:12
          Co Ty gadasz,że niby jakie masz nieliczne i niespotykane nazwisko "czerwony"
          czy może "fiutek" :):)?? Sorry ale obrażasz innych a sam też chyba inteligencją
          nie grzeszysz wciskając taki kit z nazwiskiem.
          Pozdrówki:)
        • Gość: lopetka Re: Puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 16:17
          Powtarzam się ale normalnie wkurza mnie ktoś kto sam intelektem i inteligencją
          nie grzeszy a w dodatku ocenia innych.Bo ktoś kto wciska takie beznadziejne
          ściemy z nazwiskiem nie może być zbyt ineligentny:)Sorry,wiec jakie jest to
          Twoje niespotykane i nieliczne nazwisko?? "czerwony" czy "fiutek"??
          Pozdrówki:)
    • waldek1610 no wlasnie, ja tez to zauwazylem 06.08.05, 10:48
      Gadaja glupody a o dupie i cipce nie potrafia powaznie porazmawiac.
      • Gość: babcia Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 11:04
        hi hi hi...czekalam az sie nad tym zaczniecie zastanawiac..
        Ja twierdze ze nie wszystki dziewczyny sa puste..
        Te rozmowy dziewczat o sexie i opowiadanie ,co ona jest w stanie dla chlopaka
        zrobic,to nic innego jak autreklama.
        Troczkie glupia,bo w sexie nie mozna juz nic nowego wymyslec,i wlasciwie
        to kazdy robi to samo..
        Dziewczyny mysla ze to ona bedzie ta najoryginalniejsza..Nic podobnego..
        Mezczyznom szybko nudzi sie samo cialo i sex z jedna partnerka.
        Jak dziewczyna nie zainteresuje go "czyms" oprocz sexu ,szybko te zwiazki sie
        rozpadaja..

• Gość: babcia Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 11:08
          soorki za literowki...ale poradzicie sobie jakos...dzieciatka

wasza babcia
        • waldek1610 Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem 06.08.05, 11:21
          Gość portalu: babcia napisał(a):

> Troczkie glupia,bo w sexie nie mozna juz nic nowego wymyslec,i wlasciwie
          > to kazdy robi to samo..

A jak wam daje rady jak pokazywac pupcie waszym chlopcom to nie chcecie sluchac

> Jak dziewczyna nie zainteresuje go "czyms" oprocz sexu ,szybko te zwiazki sie
          > rozpadaja..
          Tym "czyms" moze byc wlasnie twoja cipka jedyna w swoim rodzaju; goroca i
          aromatyczna. Kobiety wiecej finezji i wyobraznii.

• Gość: babcia Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 11:23
            Tym "czyms" moze byc wlasnie twoja cipka jedyna w swoim rodzaju; goroca i
            > aromatyczna. Kobiety wiecej finezji i wyobraznii.

a bez leb walkiem od ciasta ,chcialbys...?
            mialbys orgazm stulecia!
            • waldek1610 Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem 06.08.05, 11:35
              lubie ostre kobiety, napewno jestes spryciara w lozku. Prawda kochanie?
              • Gość: babcia Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 11:38
                nooo.
                ale nie lubie jak musze lupe ze soba do lozka brac...;hi hi hi..
                i gadaczy erotomanow tez nie lubie;hi hi hi
    • Gość: DOBRA (zd)RADA ;-) MASZ RACJE ale...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:16
      Po pierwsze te głupie posty wynikają z kilku rzeczy:
      1. nudy
      2. brak faceta
      3. potrzeby gadania (wiekszosc bab to plotkary, musza gadac a jak nie gadają t piszą ;)
      4. pokazania się szerszemu gronu
      5. niedojrzałości
      6. i kilku innych... :))

Oczywiście takie dziewczyny nie musza być puste tylko mają jakieś tam braki.
      Z drugiej strony napewno jest tu kilka głupich kobiet.
      Ale my też czasem nie jesteśmy lepsi, nie rograniczajmy więc na kobiety i mężczyźni.

Generalnie masz rację :)
      • Gość: kiciunia Re: Bez uogólnień!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:27
        Jak mowisz puste dziewczyny to moze okresl o kogo ci chodzi,bo niektore moga
        sie czuc urazone....
      • Gość: nativa Re: MASZ RACJE ale...:) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:40
        puste dziewczyny????? a pytales sie kiedyś jak Ciebie ludzie oceniają może nie
        jestes tego świadomy ze nie jestes idealny a masz czelność oceniać innych!!!!
    • sessetka Re: Puste dziewczyny 06.08.05, 13:24
      a tam puste od razu ja sie tam za szczyt madrosci nie uwazam, ale zeby tak pusta
      od razu. A to jest forum na luzie wiec jak pisze o krecikach co je trzeba tepic
      to nie dla tego ze tak uslyszalam na MTV tylko poprostu mialam dola a glupota
      czasem pomaga i pomogla
    • Gość: lopetka Re: Puste dziewczyny IP: 213.192.64.* 07.08.05, 20:14
      No Panie czerwony_fiutek w dalszym ciągu nie odpowiedziałeś mi na moje
      pytanie.Powiedziałeś że twój nick nie świadczy o Twojej inteligencji:)tylko
      że "należysz do nielicznych osób które mają tak na nazwisko"wiec jakie jest to
      niespotykane nazwisko "czerwony" czy "fiutek"??
      Pozdrowionka:)
      • czerwony_fiutek Re: Puste dziewczyny 07.08.05, 22:08
        Niestety Fiutek. Pozdrawki rowniez dla Ciebie Lopetko
    • Gość: lopetka Re: Puste dziewczyny IP: 213.192.64.* 07.08.05, 22:28
      Aaa to sorki i zwracam honor,myślałam że mi jakąś ścieme wciskasz.Ok dzięki za
      odp
      I jeszcze raz Pozdrowionka dla Ciebie 3mkaj się:)
      • Gość: anka Re: Puste dziewczyny IP: *.pleco.pl / 82.160.102.* 08.08.05, 02:45
        Są inteligentni i wartościowi ludzie, i są głupi i puści, ale to nie jest
        domena płci. Natomiast płcie charakteryzują się tym (w swych róznicach), że ich
        przedstawiciele mają różne upodobania jeśli chodzi np o rozrywkę, albo właśnie
        listę luźnych tematów do pogadania. I tak np faceci potrafią gadac i rozwodzic
        sie godzinami na tematy które nas kobiety nie interesują i odwrotnie. Aż dziw
        że dorośli ludzie to piszą, jak wy rozmawiacie ze swoimi kobietami. JUż nie
        proszę o zrozumienie ale zwyczjna akcepptacje.
        P.S. A tak w ogóle to pierwszy raz jestem na tym forum
        Zwykle udzielam się na forum Mężczyzna. Pozdro. anka
        • Gość: DOBRA (zd)RADA do anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 02:54
          Witaj
          To 3 mądra choć nieodkrywcza wypowiedź jaką czytałem na tym forum w tym tygodniu, gratuluję :)
          A można wiedzieć dlaczego udzielasz się na męskich forach?
          Brakuje Ci czegoś?
          Rozumiesz co mam na myśli?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka