czerwony_fiutek 05.08.05, 19:26 Od jakiegos czasz czytam prawie wszystkie watki na tym forum. Stwiedzilem prawie wszystkie dziewczyny sa tu puste i nie maja nic sensownego do powiedzenia. Do czego ten swiat zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwony_fiutek Re: Puste dziewczyny 05.08.05, 19:27 Np " Dziewczynka10" chce wiedziec jakie sa wasze okrzyki . To jest szczyt glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neska Re: Puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:34 Wiesz,to jest forum "na luzie" wiec wydaje mi sie,iz w tym miejscu nie trzeba silic sie na ambitne teksty.Sprawy powazne, "mądre" pozostawiam do konwersacji z osobami,ktore znam i z ktorymi idzie normalnie porozmawiac a tu po prostu odprezam sie,daje upust swojej glupucie ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lega Re: Puste dziewczyny IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.05, 13:10 sądząc po Twoim niku i potym,ze czytasz te wszystkie wątki tych "pustych" dziewczyn w dodatku na forum cosmopolitana ,który jest gazetą dla kobiet ,można powiedzieć tylko to: Jesteś załosnym ,sfrustrowanym facecikiem ,a kobiety nawet na ciebie nie parzą dlatego tak się wyzywasz .. chociaż na forum ,bo tu mozesz udawać nawet super faceta hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ya Re: Puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:40 Jakos topic dziewczynki10 nie wydal mi sie szczegolnie glupi biorac pod uwage tematyke innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopetka Re: Puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:03 No za to o Twoim ogromnym intelekcie zapewne świadczy Twój nick "czerwony_fiutek".Rzeczywiście porażająca inteligencja,hehe:):)I to niby dziewczyny na tym forum są puste,hehe:)Proszę Cię,nie rozśmieszaj nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony_fiutek Re: Puste dziewczyny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.08.05, 20:59 Moj nick raczej nie jest powodem mojej inteligencji. Naleze do tej malej liczby osob w Polsce ktore maja tak niestety na nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: Puste dziewczyny 05.08.05, 21:12 Skoro wszystkie puste, watki beznadziejne i denne to może sam nam zaprezentujesz jakiś poziom intelektualny i zalozysz ciekawy watek zamiast krytykowac, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 ... obruszyła się niedoszła "studentka" wizażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:34 Bieda, nie przyjęli źli ludzie na "studia"... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: ... obruszyła się niedoszła "studentka" wizaż 06.08.05, 11:21 To do mnie prymitywie? Jaki wizaż? Wez sie stuknij w ten swój zakuty łeb! Socjologie studiuje dla twojej informacji! i czytaj watki dokładniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Wierzę, że próbowałaś na socjologię ze 3 razy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:30 Ale żeby cię przyjęli - w to już nikt nie uwierzy. Może oprócz miłośniczki poezji sessetki, której "hamy" wątki wycinają. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: Puste dziewczyny 06.08.05, 10:31 ...Chyba "rezultatem", a nie powodem... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopetka Re: Puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 16:12 Co Ty gadasz,że niby jakie masz nieliczne i niespotykane nazwisko "czerwony" czy może "fiutek" :):)?? Sorry ale obrażasz innych a sam też chyba inteligencją nie grzeszysz wciskając taki kit z nazwiskiem. Pozdrówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopetka Re: Puste dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 16:17 Powtarzam się ale normalnie wkurza mnie ktoś kto sam intelektem i inteligencją nie grzeszy a w dodatku ocenia innych.Bo ktoś kto wciska takie beznadziejne ściemy z nazwiskiem nie może być zbyt ineligentny:)Sorry,wiec jakie jest to Twoje niespotykane i nieliczne nazwisko?? "czerwony" czy "fiutek"?? Pozdrówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 no wlasnie, ja tez to zauwazylem 06.08.05, 10:48 Gadaja glupody a o dupie i cipce nie potrafia powaznie porazmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 11:04 hi hi hi...czekalam az sie nad tym zaczniecie zastanawiac.. Ja twierdze ze nie wszystki dziewczyny sa puste.. Te rozmowy dziewczat o sexie i opowiadanie ,co ona jest w stanie dla chlopaka zrobic,to nic innego jak autreklama. Troczkie glupia,bo w sexie nie mozna juz nic nowego wymyslec,i wlasciwie to kazdy robi to samo.. Dziewczyny mysla ze to ona bedzie ta najoryginalniejsza..Nic podobnego.. Mezczyznom szybko nudzi sie samo cialo i sex z jedna partnerka. Jak dziewczyna nie zainteresuje go "czyms" oprocz sexu ,szybko te zwiazki sie rozpadaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 11:08 soorki za literowki...ale poradzicie sobie jakos...dzieciatka wasza babcia Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem 06.08.05, 11:21 Gość portalu: babcia napisał(a): > Troczkie glupia,bo w sexie nie mozna juz nic nowego wymyslec,i wlasciwie > to kazdy robi to samo.. A jak wam daje rady jak pokazywac pupcie waszym chlopcom to nie chcecie sluchac > Jak dziewczyna nie zainteresuje go "czyms" oprocz sexu ,szybko te zwiazki sie > rozpadaja.. Tym "czyms" moze byc wlasnie twoja cipka jedyna w swoim rodzaju; goroca i aromatyczna. Kobiety wiecej finezji i wyobraznii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 11:23 Tym "czyms" moze byc wlasnie twoja cipka jedyna w swoim rodzaju; goroca i > aromatyczna. Kobiety wiecej finezji i wyobraznii. a bez leb walkiem od ciasta ,chcialbys...? mialbys orgazm stulecia! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem 06.08.05, 11:35 lubie ostre kobiety, napewno jestes spryciara w lozku. Prawda kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: no wlasnie, ja tez to zauwazylem IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 11:38 nooo. ale nie lubie jak musze lupe ze soba do lozka brac...;hi hi hi.. i gadaczy erotomanow tez nie lubie;hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRA (zd)RADA ;-) MASZ RACJE ale...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:16 Po pierwsze te głupie posty wynikają z kilku rzeczy: 1. nudy 2. brak faceta 3. potrzeby gadania (wiekszosc bab to plotkary, musza gadac a jak nie gadają t piszą ;) 4. pokazania się szerszemu gronu 5. niedojrzałości 6. i kilku innych... :)) Oczywiście takie dziewczyny nie musza być puste tylko mają jakieś tam braki. Z drugiej strony napewno jest tu kilka głupich kobiet. Ale my też czasem nie jesteśmy lepsi, nie rograniczajmy więc na kobiety i mężczyźni. Generalnie masz rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia Re: Bez uogólnień!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:27 Jak mowisz puste dziewczyny to moze okresl o kogo ci chodzi,bo niektore moga sie czuc urazone.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nativa Re: MASZ RACJE ale...:) IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:40 puste dziewczyny????? a pytales sie kiedyś jak Ciebie ludzie oceniają może nie jestes tego świadomy ze nie jestes idealny a masz czelność oceniać innych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sessetka Re: Puste dziewczyny 06.08.05, 13:24 a tam puste od razu ja sie tam za szczyt madrosci nie uwazam, ale zeby tak pusta od razu. A to jest forum na luzie wiec jak pisze o krecikach co je trzeba tepic to nie dla tego ze tak uslyszalam na MTV tylko poprostu mialam dola a glupota czasem pomaga i pomogla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopetka Re: Puste dziewczyny IP: 213.192.64.* 07.08.05, 20:14 No Panie czerwony_fiutek w dalszym ciągu nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie.Powiedziałeś że twój nick nie świadczy o Twojej inteligencji:)tylko że "należysz do nielicznych osób które mają tak na nazwisko"wiec jakie jest to niespotykane nazwisko "czerwony" czy "fiutek"?? Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_fiutek Re: Puste dziewczyny 07.08.05, 22:08 Niestety Fiutek. Pozdrawki rowniez dla Ciebie Lopetko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopetka Re: Puste dziewczyny IP: 213.192.64.* 07.08.05, 22:28 Aaa to sorki i zwracam honor,myślałam że mi jakąś ścieme wciskasz.Ok dzięki za odp I jeszcze raz Pozdrowionka dla Ciebie 3mkaj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Puste dziewczyny IP: *.pleco.pl / 82.160.102.* 08.08.05, 02:45 Są inteligentni i wartościowi ludzie, i są głupi i puści, ale to nie jest domena płci. Natomiast płcie charakteryzują się tym (w swych róznicach), że ich przedstawiciele mają różne upodobania jeśli chodzi np o rozrywkę, albo właśnie listę luźnych tematów do pogadania. I tak np faceci potrafią gadac i rozwodzic sie godzinami na tematy które nas kobiety nie interesują i odwrotnie. Aż dziw że dorośli ludzie to piszą, jak wy rozmawiacie ze swoimi kobietami. JUż nie proszę o zrozumienie ale zwyczjna akcepptacje. P.S. A tak w ogóle to pierwszy raz jestem na tym forum Zwykle udzielam się na forum Mężczyzna. Pozdro. anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRA (zd)RADA do anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 02:54 Witaj To 3 mądra choć nieodkrywcza wypowiedź jaką czytałem na tym forum w tym tygodniu, gratuluję :) A można wiedzieć dlaczego udzielasz się na męskich forach? Brakuje Ci czegoś? Rozumiesz co mam na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś