amor_latino 22.08.02, 12:44 czytam i czytam i widze, ze dzielnie dajesz odpor tym okropnym przeintelektualizowanym feministkom. w sprawie majtek jestem calkowicie po twojej stronie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goga.74 Re: joasiu mila 22.08.02, 12:51 amor_latino napisał: > czytam i czytam i widze, ze dzielnie dajesz odpor tym okropnym > przeintelektualizowanym feministkom. w sprawie majtek jestem calkowicie po > twojej stronie!!!!! Tzn. nosic czy nie? Ja juz jestem totalnie skolowana jesli chodzi o te majtki... Moze Ty mi wreszcie odpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: joasiu mila 22.08.02, 12:56 oczywiscie nie nosic, co za pytanie? jakem chlop (needless to say - swinia) popieram ludowy front wyzwolenia majtkowego! goga.74 napisała: > amor_latino napisał: > > > czytam i czytam i widze, ze dzielnie dajesz odpor tym okropnym > > przeintelektualizowanym feministkom. w sprawie majtek jestem calkowicie po > > > twojej stronie!!!!! > > Tzn. nosic czy nie? > Ja juz jestem totalnie skolowana jesli chodzi o te majtki... > Moze Ty mi wreszcie odpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś