Dodaj do ulubionych

kurde głupie ale musze

26.08.05, 18:35
Cześć, wiem ze pytanie jest głupie, może nawet mi powiecie, że biore sie za
coś o cyzm nic nieiwem. Ja jestem przewrażliwiona na punkcie ciąży. Boje si
eże zajde w ciąże w basenie, bo wode przeniesie, siadając w kiblu publicznym-
ze tez sie przeniesie, bojue sie jak połoze gdzies reke, ze moze tam sa
jakies plemniki, no głupota p[o prosru. Kilak dni temu uprawiałam seks
oralny, a konkretnie to ja go teges a on mnie plauskziem. I tu zaczynaja sie
sschody, bo tak.... niby nierozbierał sie, ale byl w toalecie i mam mysli ze
moze mu plemniki na rece zostały i ze ja teraz bede w ciazy. No po prosu
siśnienia ze nieiwem. I prosze zeby zamiast na mnie krzyczec ktoś mi
powiedział na ile mozliwe jets takie coś. Tylko prosze bez głupiej krytyki,
choc z pewnoscia zasługuje,ale coż... przezorna i paniczna to ja jetsem.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: kurde głupie ale musze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:03
      chyba żarty sobie robisz,to co piszesz jest tak głupie
      dorośnij wreszczie dziewczyno
      • Gość: Baby Re: kurde głupie ale musze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:14
        to jest jakis facet czuje to cha cha cha dobre
      • Gość: Missy Queen Re: kurde głupie ale musze IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 30.08.05, 11:33
        Prawdopo0dobnie to nerwica natrectw.
        Uspkoj sie, bo inaczej bedzies zsie meczyc...
    • Gość: blee Re: kurde głupie ale musze IP: *.com.pl / *.abp.pl 26.08.05, 19:14
      a ja mam takie pytanko.. gdzie tu najblizej McDonald's??
      • Gość: Ona Re: kurde głupie ale musze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:15
        Kurde, jak już znadziesz maka to kup i mi te dwa czizburgery z promocji :)
        Oddam kaske :)
    • Gość: pytanie6 Re: kurde głupie ale musze IP: *.telpol.net.pl 26.08.05, 19:31
      wiedziałam ze bedzie taka reakcja. ale ale mzoe znajdzie sie ktoś kto prócz
      smiwchu napisze mi "tak jest to mozleiwe ze ejstes w ciazy" lub "nie ot
      wykluczone". Bardzo prosze o powage a potem to si eposmieje z wami jak trza
      bedzie.
      • joasia33 Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 19:39
        Zwykle się powstrzymuję od zbędnych słów, ale już nie mogę. Ten wątek i w ogóle
        to forum zwala mnie z nóg. Buhahahaha! Ludzie, skąd wyście się wzięli??? No, ale
        widać "papier i internet zniesie wszystko". Gdyby głupota miała skrzydła, to
        forum to latałoby w kosmosie z wizgiem.
        • Gość: kupeczka666 Re: kurde głupie ale musze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:45
          bosh, pytanie6, jaka ty jestes glupia, pytania prosto z bravo dla dziewczyn,
          zanizasz tylko poziom forum (choc i tak dosc niski).
      • lovedance Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 19:44
        Nie możesz zajśc w ciąże przez to co piszesz.Zeby miec dziecko facet musi miec
        w Tobie wytrysk.Aha, jeszcze jest mozliwosc kiedy facet sie bawi i wsadza Ci,
        ale nie ma wytrysku.Możliwe ze cos mu mogło uleciec niechcący, nawet troszkę no
        i wtedy wiesz...dlatego lepiej bawic sie w gumkach:) Aha...czemu to Ty mu
        coś "teges" jak to nazwałaś a on Ci paluszkami? Znacznie przyjemniej jest
        języczkiem tzw "minetka"....miodzio:) Ps.A teraz się pośmiejemy tak jak
        obiecalas:) Ile masz lat?
        • Gość: pytanie6 Re: kurde głupie ale musze IP: *.telpol.net.pl 26.08.05, 19:58
          nop lat to ja mam 16,5. i to sa poczatki moje w sumie, dopiero niedawno sie
          zaczelo i to byl pierwszy taki raz kiedy pekło mi kilka rzeczy (tu niedawno byl
          watek o dziewictwie dziewczyny czytałam, ale to nie ja:), pisze to zeby mnie
          przypadkiem niemylic) i sie bałam. P.s. - dzieki ze choc ty mi odpowiedziałas
          porzadnie na pytanie.
      • d-ominisia Re: kurde głupie ale musze 01.09.05, 22:27
        eh to co mówisz jest troszeczke głupkowate ale
        moge cie zapewnic ze na basenie w kiblu raczej nie zajdziesz w ciąze jeśli nie
        bedziesz uprawiac tam sexu:)bo jest to poprostu nie możliwe jeśli chodzi o
        paluszek no to chyba ufasz swojemu facetowi ??? a poza tym nie jest tak łatwo
        zajść w ciąze
    • lovedance Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 20:16
      Nie będę się bawić w wychowywanie, ale poczekaj dziewczyno na takie zabawy
      jeszcze troche...SZANUJ SIĘ BO INNI NIE BĘDĄ CIĘ SZANOWAĆ...inne w tym wieku
      jeszcze się nie całowały:/ no i jak się domyślam to nie był Twój stały chłopak
      z którym jesteś 2 lata przynajmniej i taki o którym poważnie myślisz.Moim
      zdaniem tylko Cię wykorzystał.Im dłużej będziesz czekać na tego jedynego tym
      potem będzie Ci lepiej w tych sprawach...Kiedyś będziesz żałować swojego
      zachowania...cóż jesteś jeszcze smarkata...za książki się weź...ps.a potem
      Rodzice myślą, że ich córki są najgrzeczniesze:(:(...heh, chyba jednak mimo
      chęci zrobiłam małe kazanie...:D
      • Gość: pytanie6 Re: kurde głupie ale musze IP: *.telpol.net.pl 26.08.05, 20:41
        Ahhh no prosze cie, nierób z mnei jakiejś szmaty.... niestety rozczaruje
        cie.... z tym facetm bylam w parze,z anmy sie kilkalat, jest pierwszym facetm
        którego bardzo kocham równiez kilka lat, nei jest to facet z dyskoteki czy
        czo... tak na marginesie to na dyki i tp nawet nie uczeszczam, cvo do ksiazek
        to ucze sie bardzo dobrze. I nikt mnie niewykorzystuje. A to nbiejest nic
        przypadkowego. Cóż podajesz mi ze dfziewczyny w moim wieku nie całowały sie,
        cóz, ale sa tez takie które maja dzieciaki, patrzmy na różne strony kwestii. I
        prosze cie niestawiaj na mnie kreski bo napisałam z emiałam taki a nie inny
        kontakt z facetm, bo neiznasz mnie ani moich i jego uczuc. Dlatego prosze cie
        nierób z emnie jakieś dyskotekowej szmacianki bo zapewniam ze niemam nic
        wspólnego z tym. Czuej soie urazona, bo obraziłaś mnie a ja narawde niejest
        osoba która na to zasłużyła.
      • Gość: amelka Re: kurde głupie ale musze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:58
        i tak Cie nie poslucha
    • andapka Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 20:46
      to ze w taki sposob zajdziesz wciaze jest mniej prawdopodobne niz 1 do miliona,
      a na przykladzie to to ze znajdziesz w ciaze jest porownywalne ze ptar zajdzie
      w ciaze ze swinią. głupi przyklad wiem ale moze sobie uswiadomisz to ze jak
      zostanie ci na rece spermo to nie zajdziesz w cioaze!! panikujesz:P
    • Gość: dyskopata Re: kurde głupie ale musze IP: *.espol.com.pl 26.08.05, 20:46
      zdecydowanie wolę żeby ktoś zadawał takie pytania tutaj niż później kisił w
      beczce niechciane dzieci i nie przejmuj się głupimi uwagami
      • pytanie6 Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 20:54
        dzięki że rozumiecie, i również jestem zdania, ze lepiej zapytac nzi potem
        wyrzucac sobie ze sie o czym takim niewiedziało. Tak sobie myśle, bo mówisz ze
        jeśli na rece zosatnie sperma to sie niezajdzie,ale przeciez jezeli ta reka
        potem ląduje w pochwie to jest w środku i sobie płynie co nie? Sorki jezeli te
        pytanie jest głupie ale ja musze to wiedziec.
        • agatka_to_ja Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 21:04
          tak, mozna zajsc w ciaze przez przeniesienie nasienia przez palce do pochwy.
          • pytanie6 Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 21:24
            "ale moze sobie uswiadomisz to ze jak
            zostanie ci na rece spermo to nie zajdziesz w cioaze!! panikujesz:P"
            To teraz juz nieiwem, powyższy cytat móiw że jeżlei zostanie mi sperma na rece
            to niezajde, jednak agatka pisze coś przeciwnego... coś mi tu niepasuje.....
            • agatka_to_ja Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 21:35
              bo plemniki nie "przeskocza" za palcow do pochwy. Trzeba pwprowadzic palce
              umazane sperma do pochwy zeby istnialo zagrozenie ciaza. Historia zna juz
              dziewice, ktore zaszly w ciaze.

Dziecko, nie bierz sie za seks, jak nawet nie potrafisz o nim pisac... o
              rozumieniu juz nie wspomne.

albo poczytaj Wislocka - to ci sie moze cos rozjasni.
              • joasia33 Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 22:06
                No tak... A ja, tak poza wszystkim, to chciałabym, żeby ten wątek oraz inne
                tutaj poczytał ktoś z kół ministerialnych (MEN-owatych mam na myśli:-)) i
                przemyślał na poważnie sprawę edukacji seksualnej w szkole. No i rodzice takich
                nastolatek oraz młodszych (na przyszłość) też mogliby zajrzeć, bo pomijając
                fakt, że zjeżyłby im się włos na głowie, to może dotarłoby by do nich, że ich
                dzieciątka niekoniecznie są jako te lilijki niewinne, a za to głupiutkie i
                niemające pojęcia o seksie i erotyce (czy raczej możliwych konsekwencjach).
                Ufff, ale tak to jest w tym kraju. Jeśli chodzi o mnie, to zamierzam uświadomić
                swoje dziecko i nie robić z tego ani śmichów-chichów ani tabu, powodującego
                oblewanie się pąsem.
                Poza wszystkim, w rzeczy samej, też polecam Wisłocką. Ech, gdybyż takich
                Wisłockich było więcej. A tak to była jedna i do tego niestety już nie żyje...:(
    • pytanie6 Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 21:56
      Ah agatko, ja nieiwem.... juz ktoś napisął o tobei z ejstes zgorzkniała i
      zgryźliwa. Zauważ że jedzies zpo wszytskich al esama niczego madrego
      niewymyślasz. napisałaś keidys, ze masz uczulenie na głupote, to czemu tu
      wchodzisz? Wszłaś na watek, był głupie, to nie wchodzź już. To ułatwi ci życie.
      Naprawde. Ja uważam ze lepiej zapytac i wiedzieć. Piszesz z eejstem dzieckiem i
      z emam sie neizabierac za coś czego nieumiem, no to moz ewłaśnie czas sie
      nauczyc, i lepeij z epytam o coś, pytam jeśli mam obawy niz zebym potem miałą
      kłopoty czy problemy. Prawda? Lepiej pytac i wiedziec niz niepytac i potem
      wiadomo co sie dzieje. Wiesz, mzoe ty wiedziałaś wsyztsko od razu, ja nie, wiec
      grzecznie prosze, pohamuj emocje bo wsyztskich dookoła wyzywasz jak jzu ktoś
      tu na forum zauważył ,a nic waznego niewnosisz, wiec pozwól pomóc tym którzy
      maja cos do pwoiedzenia bo twoje obarzy czy głupie koemty w nicyzm niepomagaja
      a zasmiecaja watki i potem mysel ze ktoś cos sensownego napisał.
      • agatka_to_ja Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 22:10
        a ja nie napisalam niczego sensownego? no to dziekuje za docenienie mnie...

owszem, warto sie uczyc, ale PRZED faktem, a nie PO. Bo trzeba myslec przed
        seksem, a nie po - "po" to juz zazwyczaj panika i niepotrzebne faszerowanie sie
        hormonami typu postinor. dlatego zalecam ci lekture, ktora moze rozwiac twoje
        watpliwosci i dodac ci odwagi w lozku. Bo wiedza to swiadomosci tego, co sie
        robi i wieksze poczucie bezpieczenstwa. Ja idac pierwszy raz do lozka
        wiedzialam, w jakich okolicznosciach moge zajsc w ciaze i jak moge sie przed
        nia zabezpieczyc.
        Seksem trzeba sie cieszyc, a nie panikowac po kazdym zblizeniu.
        • pytanie6 Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 22:47
          Wiesz co? to co napisałes przed sekunda to bylo sensowne. Teraz tylko małe
          sprostowanie - to nie byl stosunek, bo to przedemna, a ja si eniczym nie
          faszeruje. Po prostu sie boje wsyztskiego z tym związanego. A ja wiedziałam ze
          w ciazy raczej niejestem potrzebowałam po prostu potwierdzenia. I niemów miz
          ejstem dziecko, a pytam zeby sie upewnić. Jak chcesz wiedziec dlaczego to ci
          moge na emaila napisać, ale nie na forum. Jak sie dowiesz to bedziesz wiedziała
          czemu zapytałm. Jak chcesz zebym napisała to ci napisze. tylko napisz mi ze
          napisac.
          • agatka_to_ja Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 22:53
            napisz, moze zrozumiem... a to, ze sie boisz wszystkiego z tym zwiazanego
            wynika z twojej niewiedzy, ja jakbym nie wiedziala o co "w tym chodzi" tez bym
            sie wszystkiego bala i bym panikowala. DLatego warto siegnac po dobra lekture
            na ten temat np. Wislocka.
            • allstarss Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 23:19
              p. Wisłocka napisała ksiązeczkę która wcale nie jest dobra lekturą... to
              przestarzała i nudna ksiązka
              • pytanie6 Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 23:26
                agatka masz na emailu wiadomosć, jak chcesz to odpisz al ena emaila nie na
                forum. Pozdro. Pytanie6.
                • agatka_to_ja Re: kurde głupie ale musze 26.08.05, 23:39
                  odpisalam :) i pozdrawiam
        • dziewczynka10 Re: kurde głupie ale musze 31.08.05, 13:46
          Agatko_nikt cie nie docenia bo nie ma za co?Jetses gderliwa i marudna,zrediwa z
          ciebie dewotka.Sprawdz w internecie moze jest forum moherowych beretow to sie
          tam zarejestruj ;-) Troche samodzielnosci....sama tak pouczasz........
          • agatka_to_ja Re: kurde głupie ale musze 31.08.05, 15:03
            sama wracaj do swojego kołka moherowych beretow. pewnie bylas zalozycielka ich
            forum .. hehehe

ja dewotka na pewno nie jestem. Pomoglam autorce tego watku, ale nie tyle na
            forum, ile przez e-maile.

sama jej pomóż i nie krytykuj mnie.. troszke samodzielnosci!!!!
    • Gość: pure_kott Re: kurde głupie ale musze IP: *.range81-159.btcentralplus.com 26.08.05, 23:47
      Mysle ze masz problem natury psychicznej. Tu chodzi o cos co sie nazywa (znam
      tylko po and.) opsessive-compulsive disorder, czyli zachowanie obsesywno-
      kompulsywne?moze polskie koncowki nie te. Jednym slowem nieuzasadnione
      recjonalnie obawy przed wykonywaniem pewnych czynnosci.Poradz sie psychiatry bo
      niedlugo mozesz bac sie uzywac nawet wlasnego recznika , noz jakis facet go
      uzyl jak ty niewidzialas?
      • pytanie6 Re: kurde głupie ale musze 27.08.05, 00:18
        pure kott- w sumei to troskzu racji jets. Pozdrawiam

Agatka masz coś na poczcie :>. Pozdraiwam.
    • Gość: hermione Re: kurde głupie ale musze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:48
      Nio, żeczywiście jesteś przewrażliwiona :) Na basenie nie ma się co bać, bo
      plemniki byłyby zabite przez chlorowaną wodę, a co do kibli publicznych- to
      radzę korzystać jak najrzadziej, a już napewno nie siadać :). Myślę, że Twoje
      obawy są w 99,999999...% nieuzasadnione, ale jeżeli tak się boisz- to zacznij
      brać tabletki :)
      pozdro
    • Gość: Monia Re: kurde głupie ale musze IP: *.xtra.pl 28.08.05, 13:57
      nie siadaj na publicznych toaletach bo to nie chigieniczne dziewczynko
    • Gość: pytanie6 Re: kurde głupie ale musze IP: *.telpol.net.pl 28.08.05, 18:07
      agatko odbierz poczte. pozdrawiam.
      • kaashmir Re:..a ja Cie rozumiem 30.08.05, 22:50
        wiesz co... to pytanie wcale nie jest głupie.. ja pare lat temu tez tak
        miałam....to równiez były moje poczatki....ale wtedy trafiłam na goscia, który
        co tu duzo ukrywac.. miał spore doswiadczenie.. był duzo starszy.... bałam
        sie panicznie ze wpadne.. nie robiłam tego.. byłam dziewica... a bałam sie ze
        przy sexie oralnym zajde w ciaze.. tzn.. ze jesli sprema jakims cudem
        dostanie sie do pochwy za pomoca naszych palców.. to wpadne... raz pamietam
        taka sytuacje.. ze kochalismy sie.. i troche nas poniosło.. i rzeczywiscie
        hmm bylismy"umazani" sperma.... no i ...wpadłam w panike.. bo nie dostałam
        okresu... 1,2, 5 dni.. i nic.. wymiotowałam rano... bolał mnie brzuch...
        było mi słabo.. na lekcjach w LO ryczałam... po cichutku..tez chciałam
        wiedziec czy to mozliwe.. ze skoro jestem dziewica to moge zostac juz mama, a
        wtedy tego nie chciałam naturalnie.... jest taka strona www.wpadka. pl ... tam
        sie dowiedziałam ze to mozliwe... mozesz tam zadac pytanie lekarzowi -
        ginekologowi.... i napisał ze mozna.. bo błona jest bardzo cieniutka,, czesto
        pofałdowana... spanikowałam okropnie ale... przyjaciólka zaciagneła mnie do
        apteki po test ciazowy...pamietam wzrok pani w aptece... to był horror jednym
        słowem..ale wynik był negatywny...a 3 dni pozniej dostałam okres<zapewne ten
        paniczny strach , stres odegrały tutaj swoja rolę.. i nigdy sie w zyciu tak nie
        cieszyłam... ja nie mogłam byc z tym facetem... on był starszy o 20 lat... cos
        nas połaczyło. dla nas to była przygoda.. moze panikowąłam tak.. bo nie czułam
        sie z nim bezpiecznie... teraz jestem z cudownym chłopakiem.. o taie rzeczy sie
        nie martwie.. bo wiem ze to sa bardzo sporadyczne przypadki..a cieszymy sie
        soba, sexem i tym co nsa łaczy.. przy nim czuje sie bezpieczna.. i
        spełniona;) .. i Tobie tez zycze szczęscia.. i głowa do góry... nie martw sie
        tak, nie przejmuj... a skoro sie tak boisz.. to moze sie zabezpieczajcie...
        buziaki
        • Gość: kropeczka Re:..a ja Cie rozumiem IP: 80.51.242.* 31.08.05, 08:54
          a to dobre nie no pojechałaś na maksa czego ty sie boisz tak sie nie da
    • Gość: diablica20 Re: kurde głupie ale musze IP: *.tvkgsm.net / 80.51.48.* 31.08.05, 16:02
      ja to ci radze dziewczyno isc do psychologa czy psychiatry bo to nie jest
      normalne zachowanie

a poza tym w basenie czy kiblu nie ma szans zebys zaszla. po pierwsze w wodzie
      plemiki nie moga dlugo zyc...zreszta kto by sie spuszczal do basenu :| po
      drugie w kiblu tez nie ma szans bo nawet jak ktos by sie spuscil na deske to te
      plemniki same ci sie do wnetrza pochwy nie dostana !

ehh ciezki przypadek..radze sie leczyc bo nic z tego dobrego nie bedzie
    • Gość: megi Re: kurde głupie ale musze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 23:07
      skad ja to znam... tez tak kiedys myslalam, jak okres mi sie spóźnial.. Ale juz
      z tego wyroslam, Tobie tez przejdzie...-kiedy dorośniesz i bedziesz dzielic tą
      przyjemną stronę zycia z kims, kogo naprawde kochasz...pozdro
      • angiaa Re: kurde głupie ale musze 31.08.05, 23:22
        Racja, racja Megi.. :)
        A co do Pytania6.. poczytaj sobie troche na ten temat, poki jeszcze nie
        zaczelas wspolzyc.. jest przeciez duzo ksiazeczek na ten temat, sporo z nich
        mozesz sie dowiedziec, lepiej najpierw opanowac teorie, chociaz jest niekiedy
        ciezko.. Ale fakt faktem kazdy uczy sie na swoich bledach i w tej chwili jestes
        o jedno doswiadczenie do przodu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka