zona_50centa 04.10.05, 15:21 Mam cienkie i szybko przetłuszczające sie włosy. bardzo szybko stają sie oklapniete. Znacie jakiś super szampon dla mojego typu włosów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiciunia_kicia Re: Szampon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:32 Wszystkie szampony z linii Shamtu zwiekszaja objetosc wlosow, jednak Ja uwazam,ze najlepsze szampony sa z Pantene albo Head&Shoulders. A w aptekach jest szampon Pregaine,na wypadanie,lamanie wlosow,bardzo dobry,polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulek Re: Szampon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:54 stieprox - typowo leczniczy szampon na za bardzo przetluszczajace sie wloski, firmy stiefel-irlandia, do tanich nie nalezy, bo 45zl kosztuje i to tylko 100ml. Wiadomo, tez ze kazdy reaguje nieco inaczej na te same "specyfiki" ale mi naprawde pomogl a teraz uzywam go jedynie profilaktycznie - czyli od czasu do czasu (efekt: z codziennego mycia lepka przerzucilam sie na co 2 dni - wiec jak dla mnie zadowalajacy:) ) a zuzylam 2 butelki non-stop a potem przerzucilam sie na swoj ulubiony.. Dodam, ze zawsze uzywalam/uzywam odzywki- ale jesli nie masz tak, ze musisz jej uzywac, to przy stierpoksie lepiej z niej zrezygnuj- ponoc lepsze efekty. to by bylo na tyle:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś