kiciunia_kicia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:00 CLUB TREZOR - Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:03 Dalej w Szczecinie jest tak niebezpiecznie w klubach? Mam niemiłe wspomnienia jak kiedyś w trakcie imprezy wpadli łysi chłopcy z kijami. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos_r Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 22:55 no prosze ile ludzi ze szczecina :)) trezor jest spoko, studenckie imprezki i boSSki taniec w MEGA tloku tylko PINOKIO ale jest simpatico :)) SOHO, HYPNOZA - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M W Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:31 Ellite, czasami Baila i Trezor. Fajne sa tez tez knajpy w klimacie Rocker'a , nie sadzicie ? No i moje ukochane nieistniejace juz niestety Imperium...oj to byly czasy :] A tak poza tym to dobrze mozna sie bawic na naszym Wybrzezu, np Miedzyzdroje "Scena" i "Paradise - pod molo" ,a takze wspaniale caaaale Mielno ! Ale wydaje mi sie ze wszystko zalezy od ludzi i klimatu w jakim tam przychodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy81 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 21.11.05, 08:51 PULSAR poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobady PLANETA-Rozawdow /k Stalowej Woli IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 23.12.05, 09:38 Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 16.11.05, 21:51 o pania to juz preedzej w szczecinie spotkam ale ja wole hormona Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 16.11.05, 21:50 o widze ze pani tez ze szczecina ale nie sadze zebysmy sie kiedys w trezorze spotkali Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: WYŻSZY WYMIAR,SPIŻ,PIRAMIDA 22.11.05, 21:28 Te dwie pierwsze to Katowice, piramida w Chorzowie. Dobrze że zamknęli Misterium/dawne Palermo/ ogólnie gó..arnia tam była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sruka_87 Re: WYŻSZY WYMIAR,SPIŻ,PIRAMIDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:13 Spiż, Spiż,Spiż- najlepsze piwo :D, WW nie jest zły, tylko ze hmmmm... nie wiem czy słyszałas jaka ma opinie :| Odpowiedz Link Zgłoś
kiciunia_kicia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:06 Hokeisci? nie..stare czasy..Teraz jest bezpieczniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:07 wpadaja tylko szachisci :) Odpowiedz Link Zgłoś
8nastka1 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:12 No a powiedzcie gdzie nie jest niebezpiecznie... bywaja weekendy ze nie ma zadnej zadymy, a bywaja ze sa, proste. Wszedzie tak jest. Jesli chodzi o Szczecin to Trezor, ew. Soho, Patio, Alchemia. A jesli chodzi o bezpieczenstwo - Amigo BEZPIECZNY LOKAL. HAHAHAHA. :) dys is dżołk of kors. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wAwEl Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: 195.136.246.* 14.11.05, 13:35 e n e r g y 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:56 MANHATTAN - BELCHATÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.eia.pl 14.11.05, 14:30 A u mnie, w Trójmieście jest brak fajnych dyskotek :( Wszedzie tylko dresiarstwo, różowe lampucery i małolaty. Fajnie, gdyby ktoś w koncu pomyślał o nieco starszej młodzieży ;) i stworzył prawdziwie studencką imprezę. A jeśli mam juz wybierać najmniejsze zło to: Koliba i Łajba w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka1888 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 14:41 blue w Starozrebach k. Plocka Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 14:42 milano w radziejowicach malych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.aster.pl 21.12.05, 11:05 O tak zdecydowanie Blue w starozrebach kolo Płocka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:16 hehe trójmiasto jest bardzo rozrywkowe, Mamy taki wybór zwłaszcza w sopocie że nie rozumiem dlaczego marudzisz. Jak ci nie odpowiadaja kluby, klubiki, dyskoteki to idź do Cristalu się zabawić. Tam sie bawi starsza młodzież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notch Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.softlab.gda.pl 15.11.05, 22:41 LOL - Łajba w Sopocie. Zlot bezmózgich panienek i nadzianych drechow. PORAZKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:04 bułahahah Łajba, ale pojechałaś kobieto...w sumie na czwartek ta Koliba nawet fajna hehe ale naprawde w Trójmieście mamy taki wybór imprezowni, ze każdy znajdzie cos dla siebie...wiadomo najbardziej snobistyczne sa na sopockim monciaku, chociażby Mandarynki i te sprawy...ostatnio byłam w Papryczce, fajnie:) a Gdańsk to chyba Miasto Aniołów, chociaż wystrój przygnębiający;) ale Piękni(środa) czy Parlament(sobota) też mogą być;))ale ja to staram się nie narzekać, tylko bawić!! I zmieniać lokale jak najcześciej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.eia.pl 17.11.05, 17:27 buahahaha, "Piękni" w srodę- zlot młodocianych dziw.ek, wywijających gołymi cycami i ci..mi na parkiecie !!! Wstydz sie dziewucho! pewnie jestes jedną z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 19:35 > buahahaha, "Piękni" w srodę- zlot młodocianych dziw.ek, wywijających gołymi > cycami i ci..mi na parkiecie !!! Wstydz sie dziewucho! pewnie jestes jedną z ni > ch... wstydzic nie mam sie czego:P ale fakt nie chodze na imprezy zaopatrzona w moherowy beret jak Ty :))) poza tym mi różowe lale nie przeszkadzają, bo ja sie BAWIE na imprezie, a nie zazdrośnie patrze na inne laski i ich facetów:))) co do środy w Piekenych, fakt dużo laleczek tam chodzi, ale ja akurat lubie dj-a który puszcza tam muze w środy i tyle(świetnie koles gra)...więc pudło:D no a Ty zasuwaj do Łajby i nie marudz...tak na marginesie do Łajby to ja moge sobie pojśc na okienku między zajeciami, ale na impreze lokal do d...pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.eia.pl 18.11.05, 09:45 Co do Łajby, podoba mi sie to ze wszyscy sie fajnie bawią, a laski nie mierzą mnie od góry do dołu (tak jak w Pięknych). Po drugie, nie patrzę zazdrośnie na różowe lalki- to raczej one mnie zazdrosnie obserwują i krzywo na mnie patrzą ( dlatego wlaśnie ich nie lubie). Nie twierdze ze Łajba jest najlepsza w Trójmiescie, ale ze wszystkich klubów najbardziej lubie chodzic do niej bo nie ma tylu nacpanych małolatów- a ten widok mnie odraza. A tak poza tym, widze ze jestes bardzo nerwowa. Uspokój sie, wypij ziółka, poczytaj jakąś książkę- to powinno ci dobrze zrobic :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:51 oj Stokrota, Stokrota albo masz problemy ze wzrokiem albo ja w tym momencie zwariowąłam :D gdzie Ty sie doszukałaś chociażby cienia zdenerwowania w mojim poście?! A to to co: >buahahaha, "Piękni" w srodę- zlot młodocianych dziw.ek, wywijających gołymi >cycami i ci..mi na parkiecie !!! Wstydz sie dziewucho! pewnie jestes jedną z >nich... heheheh dobre:))) Poza tym czym Ty sie tak przejmujesz...że inne laski się na Ciebie gapią?? Tak jest wszedzie :P A jeśli się gapią to znaczy, ze czegoś Ci zazdroszczą...następnym razem życze wiecej wyluzowania i bardziej udanych imprez tu i ówdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:58 Kocynder :D Chorzów :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:59 No i Spiż w katowicach może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:31 Oczywiście TERYTORIUM + snobistyczny SQ (Stary Browar)= POZNAŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C... Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.speed / *.in.lublin.pl 15.11.05, 20:15 Kruk w Krynicy Górskiej i MC w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 20:17 Nigdy nie zapomne akcji antynarkotykowej w Kruku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanya Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:23 blue note:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 22:28 No i oczywiście zapomnialam dodać- BLUE NOTE- Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 22:56 blue- starozreby kolo Plocka www.bluedisco.imn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wielkikomar Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 16.11.05, 10:01 No oczywiscie EQUADOR!!!! Abo Klimax w Swidnicy kolo Wroclawia Nie Bylam na lebszych imprach no i moze jeszcze Energi ale nie zapomnijcie o Bozkowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.pool82107.interbusiness.it 16.11.05, 11:53 Nie istnieje kazda po czasie mi sie nudzi i zlazi sie do niej coraz mlodsze towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesse Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 12:07 wrocław: 9brama - ale ostatnio za duzo małolatów maniana- to nie dyskoteka, ale klimat fajny, potanczyc mozna i fajne towarzystwo przychodzi jazzda - wystroj a`la goraczka sobotniej nocy i takiez rytmy, ale zabawa absolutnie rewelacyjna, ostanie dwie soboty wyszłam o 4 rano Odpowiedz Link Zgłoś
kaszunia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 29.12.05, 00:30 No i Kogut oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:21 No prosze a tu sami swoi :] Szczecin kroluje hehe.... Ja ostatnio preferuje "baila", oczywiscie pozdrawiam wszystkich bywalcow clubu trezor choc dawno mnie juz tam nie bylo... Buzka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:19 "BROK" w Koszalinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia19850324 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:03 kosmos w ZAWADZKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 17.11.05, 17:29 Ekwador wiadomo! Energy 2000 super a w moim miescie- trezor juz mi sie nudzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:31 he he kolejna szczecinianka ! pozdrawiam :] mi tez trezor juz sie znudzil, mogliby cos tam zmienic albo urozmaicic Odpowiedz Link Zgłoś
diablinka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 18.11.05, 09:50 W Łodzi polecam CABARET:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venefika Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.chello.pl 18.11.05, 10:22 moja to miami nice w mielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalisto Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:17 DON KICHOT-Częstochowa Najlepsza dyskoteka od słońcem...Dzieki temu klubowi odkryłam moja pasje tańcem latyno-amerykańskim...Pozdrawiam bywalców =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sknerek Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:10 Dziękuję za pozdrowienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cha_lucci Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 20.11.05, 20:45 Łódzkie kluby: Blu, Funaberia2, w Nexusie bywaly niezle imprezy, jesli chodzi o d'n'b polecam Cube. Ale... najwieksza frekwencja jest w Futuryście... raz tam byłam.. i nie wrócę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękna Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:20 Najbardziej znany koneserom klub w Polsce TERMINAL+ w Sępólnie koło Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelunia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:44 CLUB MODERNA- Dębica www.modernaclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka244 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 22.11.05, 20:43 PANDORA W TCZEWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!ATRIUM TEZ MOŻE BYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka244 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 22.11.05, 20:46 PANDORA W TCZEWIE!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherry Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.chello.pl 20.12.05, 15:27 Klatka, ZOO => Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
zona_50centa Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 20.12.05, 15:40 Remiza w Nowym Stawie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia85 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 20.12.05, 15:50 Kurcze jak dużo ludzi ze Szczecina. fajnie. W tym mieście studiuję i lubię tu Ellite, Patio tez jest ok. Pinokio- tam zaczynałam i tez go lubię ale jest strasznie mały parkiet jak na tyle ludzi. A ogólnie pochodzę z Ustki, zapraszam w wakację do VIVY- mozna się fajnie pobawić, ale w zimie jest ch... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: 198.36.86.* 20.12.05, 16:11 Tokarnia -Tychy bo innej niema wiec coz pozostało;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: 83.18.183.* 21.12.05, 12:51 jest, paradiso ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolajna Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: 83.168.113.* 29.12.05, 00:41 Co do Szczecina to mysle ze Trezor B52 i Grand Cru, ale co do Ustki...hm świetna zabawa we wszystkich trzech 'dyskotekach', Maax to taka szczecińska Hypnoza i smieszny DJ, w Albatrosie bardzo zabawny własciciel, a w Vivie szybko zamykają nawet w sezonie i ochrona bardzo nie miła...no ale ogólnie kocham Ustke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laff.irynda POZNAN IP: *.k582.webspeed.dk 20.12.05, 17:36 Blue Note: czwartkowa czarna muza - chyba najbardziej klutowa w miescie, Terytorium i Shamrock: studencko, Czarna Owca: czarna muza :), Minoga: klubowo, ale czasem potrafia zaskoczyc inna muza :) w tygodniu fajne koncerty na zywo, Stare Kino: klubowo - jak w Minodze, Qkabara: bardzo klubowo - troche gejowsko :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitka TONIC CAFFE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 15:48 Czy ktos moze sie wypowiedziec i ustosunkowac w jakis sposob do tego pubu ? Caffe Tonic Warszawa ul. Marszałkowska 77 oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lacomia Re: TONIC CAFFE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:44 klub Kanty w Jaworznie,bylam tam tylko raz ale klimat jest extra,dla tych którzy nie przepadają za muzyką komercyjną polecam ostatnie piątki kazdego miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =D Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: 80.54.176.* 22.12.05, 22:29 PLANETA - Stalowa Wola Odpowiedz Link Zgłoś
0046a7 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 25.12.05, 12:44 POZNAŃ = Blue Note, Terytorium, Shamrock, Czarna Owca, Minoga i Stare Kino, Zeppelin Hall, Pulsar, Tuba, Ego, Bastion, Dj Club, latem to fajne imprezki są w BOSZKOWIE!! Odpowiedz Link Zgłoś