Dodaj do ulubionych

Wasze ulubione dyskoteki w Polsce??

14.11.05, 12:58
Obserwuj wątek
    • kiciunia_kicia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:00

CLUB TREZOR - Szczecin
      • czekoladka_84 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:03
        Dalej w Szczecinie jest tak niebezpiecznie w klubach? Mam niemiłe wspomnienia
        jak kiedyś w trakcie imprezy wpadli łysi chłopcy z kijami.
        • mati29 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:04
          holeisci ?
          • czekoladka_84 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:05
            Kto?
      • malgos_r Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 22:55
        no prosze ile ludzi ze szczecina :))
        trezor jest spoko, studenckie imprezki i boSSki taniec
        w MEGA tloku tylko PINOKIO ale jest simpatico :))
        SOHO, HYPNOZA -
        • Gość: M W Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:31
          Ellite, czasami Baila i Trezor. Fajne sa tez tez knajpy w klimacie Rocker'a ,
          nie sadzicie ? No i moje ukochane nieistniejace juz niestety Imperium...oj to
          byly czasy :] A tak poza tym to dobrze mozna sie bawic na naszym Wybrzezu, np
          Miedzyzdroje "Scena" i "Paradise - pod molo" ,a takze wspaniale caaaale
          Mielno ! Ale wydaje mi sie ze wszystko zalezy od ludzi i klimatu w jakim tam
          przychodzisz.
          • tajemniczy81 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 21.11.05, 08:51
            PULSAR poznań
          • Gość: nobady PLANETA-Rozawdow /k Stalowej Woli IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 23.12.05, 09:38
        • dyskopata Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 16.11.05, 21:51
          o pania to juz preedzej w szczecinie spotkam ale ja wole hormona
      • dyskopata Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 16.11.05, 21:50
        o widze ze pani tez ze szczecina ale nie sadze zebysmy sie kiedys w trezorze
        spotkali
      • modlisshka Re: WYŻSZY WYMIAR,SPIŻ,PIRAMIDA 22.11.05, 21:28
        Te dwie pierwsze to Katowice, piramida w Chorzowie. Dobrze że zamknęli
        Misterium/dawne Palermo/ ogólnie gó..arnia tam była.
        • Gość: sruka_87 Re: WYŻSZY WYMIAR,SPIŻ,PIRAMIDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:13
          Spiż, Spiż,Spiż- najlepsze piwo :D, WW nie jest zły, tylko ze hmmmm... nie wiem
          czy słyszałas jaka ma opinie :|
    • kiciunia_kicia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:06

Hokeisci? nie..stare czasy..Teraz jest bezpieczniej..
      • mati29 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:07
        wpadaja tylko szachisci :)
        • 8nastka1 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 14.11.05, 13:12
          No a powiedzcie gdzie nie jest niebezpiecznie... bywaja weekendy ze nie ma
          zadnej zadymy, a bywaja ze sa, proste. Wszedzie tak jest. Jesli chodzi o
          Szczecin to Trezor, ew. Soho, Patio, Alchemia. A jesli chodzi o bezpieczenstwo -
          Amigo BEZPIECZNY LOKAL. HAHAHAHA. :) dys is dżołk of kors. :D
    • Gość: wAwEl Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: 195.136.246.* 14.11.05, 13:35
      e n e r g y 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Łukasz Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:56
      MANHATTAN - BELCHATÓW
      • Gość: Stokrotka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.eia.pl 14.11.05, 14:30
        A u mnie, w Trójmieście jest brak fajnych dyskotek :( Wszedzie tylko
        dresiarstwo, różowe lampucery i małolaty. Fajnie, gdyby ktoś w koncu pomyślał o
        nieco starszej młodzieży ;) i stworzył prawdziwie studencką imprezę. A jeśli mam
        juz wybierać najmniejsze zło to: Koliba i Łajba w Sopocie.
        • gwiazdka1888 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 14:41
          blue w Starozrebach k. Plocka
          • mati29 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 14:42
            milano
            w radziejowicach malych

• Gość: Sylwia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.aster.pl 21.12.05, 11:05
            O tak zdecydowanie Blue w starozrebach kolo Płocka!!
        • Gość: madzia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:16
          hehe trójmiasto jest bardzo rozrywkowe, Mamy taki wybór zwłaszcza w sopocie że
          nie rozumiem dlaczego marudzisz. Jak ci nie odpowiadaja kluby, klubiki,
          dyskoteki to idź do Cristalu się zabawić. Tam sie bawi starsza młodzież
        • Gość: notch Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.softlab.gda.pl 15.11.05, 22:41
          LOL - Łajba w Sopocie. Zlot bezmózgich panienek i nadzianych drechow. PORAZKA!!!!
          • Gość: Kasia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:04
            bułahahah Łajba, ale pojechałaś kobieto...w sumie na czwartek ta Koliba nawet
            fajna hehe ale naprawde w Trójmieście mamy taki wybór imprezowni, ze każdy
            znajdzie cos dla siebie...wiadomo najbardziej snobistyczne sa na sopockim
            monciaku, chociażby Mandarynki i te sprawy...ostatnio byłam w Papryczce,
            fajnie:) a Gdańsk to chyba Miasto Aniołów, chociaż wystrój przygnębiający;) ale
            Piękni(środa) czy Parlament(sobota) też mogą być;))ale ja to staram się nie
            narzekać, tylko bawić!! I zmieniać lokale jak najcześciej:))
            • Gość: Stokrotka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.eia.pl 17.11.05, 17:27
              buahahaha, "Piękni" w srodę- zlot młodocianych dziw.ek, wywijających gołymi
              cycami i ci..mi na parkiecie !!! Wstydz sie dziewucho! pewnie jestes jedną z nich...
              • Gość: Kasia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 19:35
                > buahahaha, "Piękni" w srodę- zlot młodocianych dziw.ek, wywijających gołymi
                > cycami i ci..mi na parkiecie !!! Wstydz sie dziewucho! pewnie jestes jedną z
                ni
                > ch...

wstydzic nie mam sie czego:P ale fakt nie chodze na imprezy zaopatrzona w
                moherowy beret jak Ty :))) poza tym mi różowe lale nie przeszkadzają, bo ja sie
                BAWIE na imprezie, a nie zazdrośnie patrze na inne laski i ich facetów:))) co
                do środy w Piekenych, fakt dużo laleczek tam chodzi, ale ja akurat lubie dj-a
                który puszcza tam muze w środy i tyle(świetnie koles gra)...więc pudło:D no a
                Ty zasuwaj do Łajby i nie marudz...tak na marginesie do Łajby to ja moge sobie
                pojśc na okienku między zajeciami, ale na impreze lokal do d...pozdro!
                • Gość: Stokrotka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.eia.pl 18.11.05, 09:45
                  Co do Łajby, podoba mi sie to ze wszyscy sie fajnie bawią, a laski nie mierzą
                  mnie od góry do dołu (tak jak w Pięknych). Po drugie, nie patrzę zazdrośnie na
                  różowe lalki- to raczej one mnie zazdrosnie obserwują i krzywo na mnie patrzą (
                  dlatego wlaśnie ich nie lubie). Nie twierdze ze Łajba jest najlepsza w
                  Trójmiescie, ale ze wszystkich klubów najbardziej lubie chodzic do niej bo nie
                  ma tylu nacpanych małolatów- a ten widok mnie odraza.
                  A tak poza tym, widze ze jestes bardzo nerwowa. Uspokój sie, wypij ziółka,
                  poczytaj jakąś książkę- to powinno ci dobrze zrobic :]
                  • Gość: Kasia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:51
                    oj Stokrota, Stokrota albo masz problemy ze wzrokiem albo ja w tym momencie
                    zwariowąłam :D gdzie Ty sie doszukałaś chociażby cienia zdenerwowania w mojim
                    poście?! A to to co:

>buahahaha, "Piękni" w srodę- zlot młodocianych dziw.ek, wywijających gołymi
                    >cycami i ci..mi na parkiecie !!! Wstydz sie dziewucho! pewnie jestes jedną z
                    >nich...

heheheh dobre:)))

Poza tym czym Ty sie tak przejmujesz...że inne laski się na Ciebie gapią?? Tak
                    jest wszedzie :P A jeśli się gapią to znaczy, ze czegoś Ci
                    zazdroszczą...następnym razem życze wiecej wyluzowania i bardziej udanych
                    imprez tu i ówdzie...
    • emila26 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 15:10
      Omen Płosnica.
      • Gość: neska Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:58
        Kocynder :D
        Chorzów :]
        • Gość: neska Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:59
          No i Spiż w katowicach może być :)
    • Gość: Joasia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:31
      Oczywiście TERYTORIUM + snobistyczny SQ (Stary Browar)= POZNAŃ
      • Gość: C... Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.speed / *.in.lublin.pl 15.11.05, 20:15
        Kruk w Krynicy Górskiej i MC w Lublinie
        • czekoladka_84 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 20:17
          Nigdy nie zapomne akcji antynarkotykowej w Kruku :))))
      • Gość: tanya Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:23
        blue note:)
        • Gość: Joasia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 22:28
          No i oczywiście zapomnialam dodać- BLUE NOTE- Poznań
          • teba18 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 15.11.05, 22:56
            blue- starozreby kolo Plocka www.bluedisco.imn.pl
    • wielkikomar Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 16.11.05, 10:01
      No oczywiscie EQUADOR!!!!
      Abo Klimax w Swidnicy kolo Wroclawia
      Nie Bylam na lebszych imprach no i
      moze jeszcze Energi
      ale nie zapomnijcie o Bozkowie
      :)
      • Gość: Werka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.pool82107.interbusiness.it 16.11.05, 11:53
        Nie istnieje kazda po czasie mi sie nudzi i zlazi sie do niej coraz mlodsze
        towarzystwo.
    • Gość: jesse Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 12:07
      wrocław:
      9brama - ale ostatnio za duzo małolatów
      maniana- to nie dyskoteka, ale klimat fajny, potanczyc mozna i fajne
      towarzystwo przychodzi
      jazzda - wystroj a`la goraczka sobotniej nocy i takiez rytmy, ale zabawa
      absolutnie rewelacyjna, ostanie dwie soboty wyszłam o 4 rano
      • kaszunia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 29.12.05, 00:30
        No i Kogut oczywiście :)
    • Gość: anitka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:21
      No prosze a tu sami swoi :] Szczecin kroluje hehe.... Ja ostatnio
      preferuje "baila", oczywiscie pozdrawiam wszystkich bywalcow clubu trezor choc
      dawno mnie juz tam nie bylo... Buzka !
    • Gość: gonia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:19
      "BROK" w Koszalinie
      • Gość: monia19850324 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:03
        kosmos w ZAWADZKIEM
    • Gość: Majka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 17.11.05, 17:29
      Ekwador wiadomo!
      Energy 2000 super
      a w moim miescie- trezor juz mi sie nudzi :(
      • Gość: Daria Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:31
        he he kolejna szczecinianka ! pozdrawiam :] mi tez trezor juz sie znudzil,
        mogliby cos tam zmienic albo urozmaicic
    • diablinka Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 18.11.05, 09:50
      W Łodzi polecam CABARET:)
    • Gość: venefika Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.chello.pl 18.11.05, 10:22
      moja to miami nice w mielnie
    • Gość: kalisto Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:17
      DON KICHOT-Częstochowa
      Najlepsza dyskoteka od słońcem...Dzieki temu klubowi odkryłam moja pasje tańcem
      latyno-amerykańskim...Pozdrawiam bywalców =D
      • Gość: sknerek Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:10
        Dziękuję za pozdrowienia ;)
    • cha_lucci Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 20.11.05, 20:45

Łódzkie kluby: Blu, Funaberia2, w Nexusie bywaly niezle imprezy, jesli chodzi o
      d'n'b polecam Cube.
      Ale... najwieksza frekwencja jest w Futuryście... raz tam byłam.. i nie wrócę!
      • Gość: Piękna Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:20
        Najbardziej znany koneserom klub w Polsce
        TERMINAL+ w Sępólnie koło Bydgoszczy
    • Gość: lelunia Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:44
      CLUB MODERNA- Dębica
      www.modernaclub.pl
    • wiolka244 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 22.11.05, 20:43
      PANDORA W TCZEWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!ATRIUM TEZ MOŻE BYĆ
    • wiolka244 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 22.11.05, 20:46
      PANDORA W TCZEWIE!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: Cherry Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: *.chello.pl 20.12.05, 15:27
        Klatka, ZOO => Warszawa
    • zona_50centa Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 20.12.05, 15:40
      Remiza w Nowym Stawie.
      • magdzia85 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 20.12.05, 15:50
        Kurcze jak dużo ludzi ze Szczecina. fajnie. W tym mieście studiuję i lubię tu
        Ellite, Patio tez jest ok. Pinokio- tam zaczynałam i tez go lubię ale jest
        strasznie mały parkiet jak na tyle ludzi. A ogólnie pochodzę z Ustki, zapraszam
        w wakację do VIVY- mozna się fajnie pobawić, ale w zimie jest ch... Pozdrawiam:)
        • Gość: taki jeden Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: 198.36.86.* 20.12.05, 16:11
          Tokarnia -Tychy

bo innej niema wiec coz pozostało;P
          • Gość: taka jedna Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: 83.18.183.* 21.12.05, 12:51
            jest, paradiso ;)
        • Gość: Karolajna Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: 83.168.113.* 29.12.05, 00:41
          Co do Szczecina to mysle ze Trezor B52 i Grand Cru, ale co do Ustki...hm świetna
          zabawa we wszystkich trzech 'dyskotekach', Maax to taka szczecińska Hypnoza i
          smieszny DJ, w Albatrosie bardzo zabawny własciciel, a w Vivie szybko zamykają
          nawet w sezonie i ochrona bardzo nie miła...no ale ogólnie kocham Ustke:)
    • jurek_dzbonie Galeria, Toro. 20.12.05, 16:35
      • Gość: laff.irynda POZNAN IP: *.k582.webspeed.dk 20.12.05, 17:36
        Blue Note: czwartkowa czarna muza - chyba najbardziej klutowa w miescie,
        Terytorium i Shamrock: studencko, Czarna Owca: czarna muza :), Minoga: klubowo,
        ale czasem potrafia zaskoczyc inna muza :) w tygodniu fajne koncerty na zywo,
        Stare Kino: klubowo - jak w Minodze, Qkabara: bardzo klubowo - troche
        gejowsko :P
    • Gość: Łysa ENERGY2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 21:32
      jak wyzej!!
    • Gość: anitka TONIC CAFFE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 15:48
      Czy ktos moze sie wypowiedziec i ustosunkowac w jakis sposob do tego pubu ?
      Caffe Tonic Warszawa ul. Marszałkowska 77 oczywiscie ;)
      • Gość: Lacomia Re: TONIC CAFFE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:44
        klub Kanty w Jaworznie,bylam tam tylko raz ale klimat jest extra,dla tych
        którzy nie przepadają za muzyką komercyjną polecam ostatnie piątki kazdego
        miesiąca
    • Gość: =D Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? IP: 80.54.176.* 22.12.05, 22:29
      PLANETA - Stalowa Wola
    • 0046a7 Re: Wasze ulubione dyskoteki w Polsce?? 25.12.05, 12:44
      POZNAŃ = Blue Note, Terytorium, Shamrock, Czarna Owca, Minoga i Stare Kino,
      Zeppelin Hall, Pulsar, Tuba, Ego, Bastion, Dj Club, latem to fajne imprezki są
      w BOSZKOWIE!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka