try_it_again 14.12.05, 11:54 CZY KIEDYKOLWIEK ROBILISCIE LASCE MINETKE JAK MIAŁA OKRES?? CHCIAŁBYM SPRÓBOWAĆ,KUMPEL MÓWIŁ ZE OK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzikuska Re: Kumpel wampir IP: *.pool82107.interbusiness.it 14.12.05, 12:10 ja bym sie takiego obawiala...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
heretic-magic Re: DO facetów ;-) 14.12.05, 12:15 Co prawda facetem nie jestem, ale fakt- facetowi mojej kolezanki to nie przeszkadza, mieszkaja daleko od siebie, wiec jakis tam okres im nie bedzie rypal zabawy... widac ze ludzie potrzebuja sexu jak powietrza :D Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: DO facetów ;-) 14.12.05, 13:08 ludzi, kurde, nie przy jedzeniu!!!!!!!!! no, i po drugim sniadaniu.. bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegeta23 Re: DO facetów ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:15 ochydaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: DO facetów ;-) IP: *.neverhood.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:37 z mojego punktu widzenia to przesada!!to już nie można się z tym powstrzymać na te3,4 dni?!no ale skoro jakaś para ma chęć na extremalne sytuacje-czemu nie..opiszcie potem wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś