framboise1 05.01.06, 18:23 czy ktoś używał tych globulek plemnikobójczych? czy one wchodza w jakąś reakcję z prezerwatywą czy są bezpieczne jeśli o to chodzi? Miałyście w ogóle jakies podrażnienia itp.? proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja... Re: PATENTEX OVAL N IP: *.srg.vectranet.pl / 217.153.136.* 05.01.06, 20:04 hej. w reakcje z gumka nie wchodza takze mozesz stosowac bezpiecznie obie metody na raz :) potwierdzone nawet na stronce :) ja uzywam i zadnych podraznien po nich nie zauwazylam :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: PATENTEX OVAL N IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:19 Jak najbardziej są rewelacyjne!!!!POlecam i kosztują niewiele.Aplikują się jak tampony,po 10 minutach możesz odby stosunek,odczuwa sie bardzo przyjemne ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: PATENTEX OVAL N 06.01.06, 18:36 Kiedys dawno temu uzywalam ich.Nie mozna laczyc ich z zabezpiezeniem typu "prezerwatywa".Najlepiej skonczyc na zewnatrz.Ogromnym minusem tego srodka jest brak przyjemnosci z zsexu,poniewaz... jestes tak mokra jakbys nasmarowala sie wazelina.Po stosunku wszytsko Ci wycieka i czujesz sie bynajmniej niekomfortowo.Beznadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśkusia Re: PATENTEX OVAL N IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:39 najlepsze sa i tak plasterki - nakładasz raz i masz spokój na dłuższy czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: PATENTEX OVAL N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:22 Facet pół godziny po nie może sikać, bo bardzo piecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Plasterków nie można dowolnie używać. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.01.06, 23:44 Plasterki hormonalne, to tak samo preparat hormonalny, jak i pigułki. Nie mozna ich sobie bezkarnie i tak 'sobie" stosować. Chociaż inny jest sposób aplikacji hormonu, to nadal jest to hormon ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Ja używam PO IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.01.06, 23:42 Hejka, Ja używam PO. Aby uminąć dyskomfort, aplikuję je dopiero 10 min prze tym jak chłopak we mnie wchodzi. Dzięki temu mam czas na szaleństwo i różne pozy. A jak jest "po" mam pod ręką papierowe ręczniczki i wilgotne chusteczki do higieny intymnej. A z zakładania globulki z reguły robię kolejny element gierki. Czasem łaczę z prezwerwatywą (np wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
aluchelek Re: Ja używam PO 01.02.06, 15:48 patentex jest obrzydliwy, pieni sie, parzy, wylatuje, brrrr ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_fax Re: PATENTEX OVAL N 01.02.06, 16:18 Używalam tych globolek. Nie wywołały u mnie zdniej alergii i nie jest zakazane uzywanie ich z prezerwatywą, sa jak najbardziej bezpieczne, radzilam sie w tej sprawie farmaceuty. Odpowiedz Link Zgłoś