Gość: powazny tak, nie ma to jak odprowadzic do toalety IP: *.crowley.pl 04.11.06, 13:41 i wtedy czar pryska jak sie okazuje ze panienka robi kupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw1969 Oj, czy to głos boleśnie doświadczonego? IP: *.chello.pl 06.11.06, 00:22 Panie "powazny" - czy ta Pana kwestia od "pryskaniu czaru" wynika z jakichś Pańskich przykrych doświadczeń? "... panienka robi kupę..." Nie dopowiedział Pan tylko, GDZIE ew. NA CO / NA KOGO panienka raczy(ła) zrobić kupę. Czyżby... ten czar, a raczej ta kupa prysnęła na Pana!?! Tak na marginesie - Pański post rozbawił mnie do łez! Doprawdy, setnie się uśmiałem z tego Pańskiego "gó..anego podsumowania" tematu! Pańskie zdrowie! Good night & goog luck! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejf Re: Randkowy savoir vivre IP: *.telpol.net.pl 31.01.07, 20:20 brawo świetny text! :) oby więcej takich felietonów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaaa Randkowy savoir vivre IP: *.acn.waw.pl 13.02.08, 20:11 boshhhhhhhhh, ten poradnik jest rodem z lat 60tych....co za rady, no coz...ale to przeciez poradnik domowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.U. Randkowy savoir vivre IP: *.chello.pl 13.02.08, 23:55 Poradnik jak dobrać się w mieszczańskie pary bez wyobraźni. Tak to jest jak się z savoir vivre robi przepis na bezkonfliktowe się dobieranie. Zaprzestać drukowania książek których autorzy epatują tandetną emocjonalnością. Przestać socjalizować serialami! - wybaczcie mały manifest. ps. Mam nadzieję, że kobiety nie dadzą się zwieść autorowi artykułu , bo bardzo się myli i myśl jego schematyczna, nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Umówiłbym się na randkę IP: 80.48.187.* 20.02.08, 20:44 Czy jest na tym forum kobieta która chciałby się spotkać ze mną? Chciałbym zastosować rady w praktyce, zresztą druga strona mogłaby również poćwiczyć, nieprawdaż? Znajdzie się choć jedna odważna? (mam 27 lat Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Randkowy savoir vivre IP: *.autocom.pl 20.02.08, 20:54 proste rady, ale przydatne ... zwlaszcza dla niektorych jelopow powinny byc zaaplikowane z mlekiem matki zwlaszcza tym sie to przyda, co sie nie umieja zachowac w zadnej sytuacji, o podbijaniu damskich serc - nie wspominajac \ a zatem "jelopy" czasami czytajcie babcine poradniki... dopiero potem znajdzcie SWOJ STYL pozdrowienia i powidzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś