Dodaj do ulubionych

Oryginalny prezent ....

18.01.06, 21:53
Jestem juz tyle czasu ze swoim facetem ,ze chyba dostał odemnie juz wszystko
,pluszki zdjecia ,kosmetyki, wypad do restauracji,zegarek itp. Brak mi juz
pomysłów. Chiałabym mu cos dac na walentynki ,al eniechce sie powtazac ! Więc
moze macie pomysł na oryginalny prezent?
Obserwuj wątek
    • Gość: gzika Re: Oryginalny prezent .... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.01.06, 21:58
      niestety nie mamy pomysłów, widocznie jestesmy mało pomysłowi i podobnie jak ty
      nie znamy upodoban twojego ukochanego
      • Gość: askaa1902 Re: Oryginalny prezent .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 22:44
        podtrzymuje watek :) mam podoby problem :) moze JEDNAK ktos ma fajny pomysł ??
        • Gość: Tribbiani Re: Oryginalny prezent .... IP: *.76.classcom.pl 18.01.06, 22:53
          Hmmm... jesli o mnie chodzi, to chcialbym dostac jakis prezent zwiazany z moimi
          zainteresowaniami, cos co mi się przyda. Taki przyklad: interesuje sie
          wspinaczka, wiec dobrym prezentem moglby byc jakis przyrzad do asekuracji, albo
          woreczek na magnezje. Nie sa to rzeczy bogwie jak wypasione, ani tez drogie.
          Moja rada... kup mu cos czego bedzie mogl uzywac realizujac swoje
          zainteresowania, pasje, a czego jeszcze nie ma :)

Mam nadzieje, ze pomoglem. Aczkolwiek zaznaczam, ze to tylko moj punkt
          widzenia, za wpadke nie biore odpowiedzialnosci :P
    • Gość: tetelinka Re: Oryginalny prezent .... IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 18.01.06, 23:04
      no kobitki mam ten sam problemik moze panowie cos podpowiedza;-) b0o kolega
      cosik nam nie pomogl moj jest kierowca przeciez mu nie kupie kierownicy ;-P
      • Gość: Artur Re: Oryginalny prezent .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:39
        A moze cos takiego.Zabierz go wieczorem do restauracji,ewentualnie moze byc kolacja w domu.Potem wyslij go do lozka a Ty wez prysznic i jak wyjdziesz to miej na sobie cos ze serduszkami.Poprostu "daj" mu w prezencie Siebie inaczej niz dotychczas.Moze niezbyt orginalnie ale taki prezent dostalem od moje dziewczyny.Pozdrawiam
        • Gość: kinia1987 Re: Oryginalny prezent .... IP: *.lodz.mm.pl 18.01.06, 23:54
          ktos kiedys pisal o jakiejs erotycznej grze, podobno swietny pomysl
          • Gość: Dama Kameliowa Re: Oryginalny prezent .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 09:14
            Hmm...a może coś spontanicznego-nie wiem... noc w hotelowym pokoju?może wyścigi
            gokartowe(zwyciezca zdobywa nagrodę...mmm;),może wizyta w salonie
            masażu??Wszystkie podane przeze mnie rzeczy łączy jedno:podnosze poziom
            dopaminy-hormonu szczęścia...a wieć powinny być odpowiednie:)
    • martinciu Re: Oryginalny prezent .... 19.01.06, 10:19
      zamow mu dziwke i pobawcie sie we trojke

pozdro
      m.
    • Gość: qw Re: Oryginalny prezent .... IP: *.pl / 83.238.44.* 19.01.06, 16:13
      proponuje fajna pościel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka