Dodaj do ulubionych

co o tym myslicie

12.02.06, 19:12
Mieszkam za granica i mama tam chlopaka ale musze wrocic do Polski na 3 lata
(w pewnej sprawie), a moj chlopak nie moze jechac ze mna. Wiec on powiedzial
ze za trzy lata mam przyjechac i wtedy bedziemy razem(slub itp.). Teraz tez
nie mozemy wziazc slubu (nie znaszej winny). Mowi ze bedziemy sie widywac
srednio raz miesiacu (ja bede do niego jezdzic)i bedziemy dzwonic codziennie
a poza tym on moze robic co chce przez trzy lata, czyli moze spotykac sie z
innymi laskami ale tylko dla seksu, ale ja musze byc mu wierna (moge
spotykac sie z facetami ale zadnego calowania itp.). A jak wroce po trzech
latach do niego na stale to bedzie mi wtedy wierny, bo bedzie mnie mial caly
czas. Co myslicie o takim typie faceta? Mam go zostawic? Ja nie widze jego
minusow bo jestem bardzo w nim zakochana dlatego prosze o wasze opinie. Ma
taki zwiazek szanse? Trzy lata rozmowy tylko prez telefon i rzadke widzenie
sie mozna przetrwac? Myslicie ze ma to jakis sens czekanie trzy lata na to
zeby pozniej byc (chyba) szczesliwym? Z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: co o tym myslicie 12.02.06, 19:23
      Nie wiem, czy jest sens czekac.. trzy lata to bardzo dlugo...

ale wiem, ze twoj facet to KRETYN! Ty masz mu byc wierna, a on moze bzykac inne
      panny? IDIOTA!

az sie wkurzylam...
      • Gość: sssalka Re: co o tym myslicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.02.06, 19:42
        ojjj ja tez sie wkurzylam!!a co to za reguly!!on bedzie bzykal wszystko co na drzewo nie ucieka,a Ty co??wierna jak Penelopa??No po prostu mi sie w glowie co takiego nie miesci!!Zakochanie zakochaniem,ale dla dobra wlasnej kondycji psychicznej w zyciu na taki uklad bym nie poszla!!ajjj!!nerw mnie chwycil jak to przeczytalam!!Grrr!!
      • lida82 Re: co o tym myslicie 13.02.06, 23:28
        dokladnie to idiota on moze a ty wiernie masz czekac na niego wiem, ze latwo
        powiedziec rzuc go ale jak go kochasz..musisz sie szanowac kobieto ..na
        odleglosc 3 lata to dluuuuugo..pewnie kogos spotaksz i sie zakochasz! tego Ci
        zycze, pozdrawiam
      • cienmotyla Palant 15.02.06, 18:51
        Jaki ciul!!
        jak on mogł ci cos takiego powiedziec???
        przeciezs to niedorzeczne???
        dziewczyno zastanow sie??
        on bedzie sie bzykał z innymi!!!! nie z toba
        je bedzie dotykał, o nich bedzie myslał nie o tobie!!!!
        a jak jakas mu sie spodoba???
        wydaje mi sie ze to nie ma sensu juz lepiej sie rozejsc od razu...
    • Gość: fdsg Re: co o tym myslicie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.06, 19:57
      Naprawde bylabys w stanie to zaakceptowac? A skad wiesz ze sie nie zakocha.
      Zreszta jakie to ma znaczenie - facet wprost mowi ze ma Cie gdzies i bedzie
      dupczyc inne laski. SZANUJ SIE DZIEWCZYNO!
    • kami_18 Re: co o tym myslicie 12.02.06, 19:57
      Dziewczyno! o czym w ogole rozmawiamy? w zyciu bym sie nie zgodzila na takie
      cos! on totalna samowolka kreci panienki a Ty co? po prostu zalosny koles i
      tyle! jesli masz swoja godnosci i jakiekolwiek poczucie wlasnej wartosci to nie
      idz na taki uklad! jesli juz mam byc szczera to przez 3 lata to wszystko nie
      wytrzyma! na poczatku owszem bedziecie dzwonic i w ogole ale w miare uplywu
      czasu wiez jaka jest teraz miedzy wami zacznie slabnac:/ ja raczej nie widze
      szans na przetrwanie tego zwiaku no chyba ze zdarzy sie jakis CUD! decyzja
      nalezy do Ciebie! obys podjela sluszna...!
    • Gość: marchewcia19 Re: co o tym myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:57
      on cie nie kocha!
    • haniah1 Re: co o tym myslicie 12.02.06, 20:04
      tak szczerze to mysle ze to kretyn a skoro nie ja jedna tak mysle to chyba cos
      w tym jest...a poza tym to przez 3 lata moze sie duuuzo zmienic no wiec lepiej
      sie zastanow jak bedziesz sie czuc ze swiadomoscia ze twoj facet z braku ciebie
      blisko bzyka sobie jakas lalunie a ty siedzisz grzecznie i czekasz...
    • 1jujka1 Re: co o tym myslicie 13.02.06, 14:13
      Ja z moim chlopakiem sotkam sie dopiero po roku w wakacje, obydwoje czekamy na
      siebie, ale zadne z nas nie zrobiloby drugiej osobie to co on chce Ci zrobic,
      to jest poprostu chore
      • jurek_dzbonie Re: co o tym myslicie 13.02.06, 15:05
        > Dobrze ze moj skarbus jest inny,

Kazda tak mysli. A facet jak facet - wali inne i sie smieje z glupiej, ze ona
        mu wierzy.
    • jurek_dzbonie Re: co o tym myslicie 13.02.06, 15:07
      Daj sobie siana. Przez 3 lata to znajdziesz lepszego faceta, ktory bedzie
      ciebie szanowal i nie bedzie stawial warunkow, ze on bedzie bzykal inne lale.
      • Gość: misia Re: co o tym myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:08
        Echh miłość jest ślepa. Teraz wydaje Ci sie taki zajebisty, ale spojrz na to
        racjonalnie. Wyobraź sobie ze jestes kims innym i patrzysz na ten wasz zwiazek
        z boku. Zajebiscie to wyglada nie? Facet Cie nie kocha, chyba był z Toba tylko
        dla sexu a teraz jak wyjeżdzasz chcialby sie Ciebie pozbyć jak zgiłego jaja,
        które mu zawadza.. Hmmm wybrał bardzo subtelny sposób. Romantyk nie ma co..
        Mogę się założyć o 1000 funtów, ze Twój ekchm-chłopak powiedzmy-zdradzał Cie
        przez cały czas. Skoro wierność dla drugiej osoby nie ma dla niego większej
        wartości. Zerwij z nim dla własnego dobra i poszukaj sobie kogoś innego. Jezeli
        z nim zostaniesz bedziesz bardziej cierpieć niż teraz po zerwaniu.
        • Gość: Werka Re: co o tym myslicie IP: *.pool8546.interbusiness.it 13.02.06, 16:40
          Ale kretyn z tego twojego chlopaka,ma tupet,zeby powiedziec Ci wprost ,ze
          bedzie dupczyc inne panienki i oczekujac od Ciebie w zamian wiernosci.Ja bym
          sie nim pobawila na twoim miejscu.Powiedz,ze sie zgadzasz,wyjedz do Polski i o
          nim zapomnij.Baw sie poznawaj nowych ludzi,chodz na randki itp.Jak juz
          znajdziesz kogos szczegolnego,a twoj ex zadzwoni,wysmiej go i powiedz ,ze chyba
          nie myslal,ze zgodzisz sie na ten chory uklad.Nastepnie zakoncz rozmowe
          mowiac,ze jego czas juz dawno minal.Cos w tym stylu.
          • Gość: rg Re: co o tym myslicie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.06, 23:46
            dobre Werka! Powinna tak zrobic!
    • meksykanka999 Re: co o tym myslicie 15.02.06, 17:04
      poza tym on moze robic co chce przez trzy lata, czyli moze spotykac sie z
      > innymi laskami ale tylko dla seksu, ale ja musze byc mu wierna (moge
      > spotykac sie z facetami ale zadnego calowania itp.)
      Aby napewno wiesz co napisalas ????? ten facet to poporostu kretyn . czasem sie
      dziwie ze sa takie kobiety na tym swiecie ... jesli chodzi o moje zdanie to
      zrobilabym tak jak Werka i Tobie radze tak samo . Trzymaj sie i nie daj
      wykorzystywac takiemu ... Pozdrawiam napisz jak sobie z tym poradzilas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka