Dodaj do ulubionych

Mała Prosba!!!!!

08.03.06, 21:08
mam prosbe do tych dziewczyn ktore maja jakies pojecie o podkladach. otoz
chcialabym wiedziec czy kazdy puder rozswietlajacy jest jednoczesnie
nawilzajacy??? poniewaz mam tradzikowa cere i chocby odrobina nawilzajacego
pudru powoduje wysypanie wielkich podskornych "syfow":))) a ciagle uzywanie
matujacego pudru juz mi sie znudzilo bo nie moge patrzec na posagowa twarz a
chialabym ja choc troche rozswietlic... bede wdzieczna za kazda rade.
Obserwuj wątek
    • Gość: Srubka_87 Re: Mała Prosba!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 22:01
      Pierwsze pytanie- Nie. Jesli masz cere troadzikowa to zapomniej o podkładzie
      rozswietlajacym, bedziesz wygladać jak zarówka choinkowa :]jesli juz koniecznie
      chcesz miec połyskujaca uroczo buzie, to najpierw nałóz matujacy(polecam z
      soray'a do cery tradzikowej, matuje, nawilza, i pomaga w zwalczaniu tych
      paskud), potem przejedz po buzce rozswietlajcym pudrem w kamieniu :) efekt-8 cud
      swiata. pozdro :D (na tradzik najlepszy dermatolog, chociaz leki sa diabelsko
      drogie :( )
      • Gość: Easy Re: Mała Prosba!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 22:21
        wielkie dzieki za rade a soraya nie bardzo moge uzywac bo wogole nawilzajacych
        kremow ani pudrow uzywac nie moge. tylko te z napisame "free oil". obecnie
        uzywam missporty te zielone... rowniez pozdrawiam
        • cienmotyla Re: Mała Prosba!!!!! 09.03.06, 00:12
          przy okazji i ja sie dowiedziałam co nieco:PP
          • Gość: kali Re: Mała Prosba!!!!! IP: *.ztpnet.pl 09.03.06, 22:13
            :P :P Ale superowo :P :P
    • Gość: miss sauron Re: Mała Prosba!!!!! IP: *.dsV.agh.edu.pl 09.03.06, 00:35
      na tradzik najlepsze tabsy anty; ja juz dawno zwatpilam w to, ze jakikolwiek
      dermatolog bedzie w stanie mi pomoc
      • Gość: Easy Re: Mała Prosba!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:57
        ja nie prosze o pomoc w sktuecznej metodzie zwalczania tradziku bo nauczylam
        sie z nim zyc. nie jestem juz nastolatka myslaca ze jesli okres dojzewania
        minie to tradzik tez bo zaraz stukna mi 23 lata i wciaz go mam. chodzi mi tylko
        o to zeby nie miec posagowej twarzy ciagle uzywajac matujacego podkladu...
        dzieki za wszystkie opinie...pozdrowionka
    • Gość: kicik Re: Mała Prosba!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:07
      a ja bym radzila Ci, abys sprobowala podkladu Vichy Dermablend. bardzo dobrze
      kryje, nie wysusza buzi a przy tym nie daje efektu maski. ja tez mam problemy z
      cera, mimo ze tak jak Ty, dawno skonczylam 18 lat. nie polecfam podkladow
      rozswietlajacych, bo one jeszcze bardziej uwydatniaja to co chcesz ukryc.
      Dermablend nie jest moze tani, ale to najlepszy podklad kryjacy jaki mialam:)
      pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka