mala_khaboo 06.04.06, 18:14 jestem jedna z "zaginionych" i ze biegam po wyspie;)w sumie calkiem niedawno przekonalam sie do tego serialu bo wczesniej byl puszczany w porze"gotowych na wszystko".a wam co sie snilo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala9999 Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:27 wczoraj snił mi sie pogrzeb gościa który juz nie zyje i nawet go nie znałam osobiscie..wg sennika znaczy to ze wezme wkrótce ślub.. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn;] Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:32 a mi sie snilo,ze bzykam sie z chlopakiem,ktorego znalam kilka dni;] byl rewelacyjny;] Odpowiedz Link Zgłoś
all_she Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. 06.04.06, 19:52 ja mam ostatnio same zboczone sny:) ostatnio snilo mi sie ze sie bzykalam w kuchni i nas nakryto, bylo takze na balkonie w kinie, nawet mi sie moj najlepszy przyjaciel snil:D Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka251 Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. 06.04.06, 21:03 Snilo mi sie niedawno ze sie calowalam z kolega mojego brata o ktorym wiem tylko jak sie nazywa i ile ma lat(widzialam go 2 razy w zyciu i do tego miedzy widzeniami byl rok odstepu).A najlepsze jest to ze od tego czasu nie wychodzi mi z glowy,nie ma dnia zebym o tym snie nie myslala.....Moze cos to znaczy P.S.Ciekawe czy w realu tez sie tak super caluje??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka83 Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. 21.04.06, 20:18 mi ubiegłej nocy śniło sie że jestem w ciąży i to nawet wiedziałam z kim ;) potam śniło mi sie że latałam ale tak bez skrzydeł tylko sama wzbijałam sie w góre (tak szybko) a potem w dół i bylo bbb fajnie.....jakies interpretacje???????:):) Odpowiedz Link Zgłoś
nassstka Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. 21.04.06, 20:23 zawsze zeganm sie z 2 qmpelkami przez kissa w policzek i po skate :x podaniu łapki i tak pozeganalam sie z kolega ktorego znam od przedszkola? nie bylam jakas happy w tym snie z tego powodu... poprostu nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iceland Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. IP: *.aster.pl 06.04.06, 21:40 ale super.. szkoda, ze mi sie takie fajne rzeczy nie snia. brawo dla twojej psychiki, ze ci takie super sny wymysla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiczek21 Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 11:28 a mi sie snilo ze wyzywala mnie babcia mojego chlopaka ze mu pobrudzilam dywan-dorze ze to tylko sen:) Odpowiedz Link Zgłoś
mtv_fan Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. 07.04.06, 15:32 Mi się śniło(ale nie dzisiaj tylko kiedyś) że wyszłam za mąż za chłopaka w którym byłam zakochana ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:42 ktos mnie przeleciał na imprezie i nie wiem kto Odpowiedz Link Zgłoś
aalissson Re: snilo mi sie dzisiaj, ze.. 07.04.06, 15:49 Spotykałam się z megaprzystojnym facetem.. Niestety przestaliśmy sie spotykać..Kiedy poszła decyzja,że to konieć "romansowania",pierwszy raz mi się przyśnił..I to jeszcze,ze nadal się spotykaliśmy i było tak,jak by było wszystko OK.. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś