Dodaj do ulubionych

Za ile byście się oddały?

• Gość: Kicia Re: Za ile byście się oddały? IP: *.sdl.vectranet.pl 04.06.06, 21:58
      <lol> ja też:DDD
    • langusta1980 Re: Za ile byście się oddały? 04.06.06, 22:13
      JA DAM DUPY ZA TALERZ ZUPY :))))))))
    • Gość: . Re: Za ile byście się oddały? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 16:29
      .
    • Gość: satt Re: Za ile byście się oddały? IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:26
      milion dolarow - OF COURSE !
      • Gość: ................. Re: Za ile byście się oddały? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:22
        a agatka daje dupy za talez zupy bluefoto napewno cos o tym wie i gotuje
        grochowe w garze 50 litrowym blahahahahha
    • Gość: alika Re: Za ile byście się oddały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:41
      a każdy facet to debil...co kobieta Cie zostawiła dla bogatrzego...takie
      myslenie jest gorzej niz irytujące!
    • bitch.with.a.brain Re: Za ile byście się oddały? 23.06.06, 19:46
      poniewaz mam faceta nie ma takiej mozliwosci.
      gdybym byla sama to 10tys miesiecznie+ mieszkanie + bonusy typu ciuchy,
      kosmetyki i inne zakupy. no i facet musiałby mi sie podobać:)
      • Gość: fg Re: Za ile byście się oddały? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 23:01
        bitch.with.a.brain napisała:

> poniewaz mam faceta nie ma takiej mozliwosci.
        > gdybym byla sama to 10tys miesiecznie+ mieszkanie + bonusy typu ciuchy,
        > kosmetyki i inne zakupy. no i facet musiałby mi sie podobać:)

albo ma się mentalnośc ku.., albo nie, ty najwidoczniej masz, wiec gdyby
        zaszla taka potrzeba oddalabys sie dużo taniej
        • bitch.with.a.brain Re: Za ile byście się oddały? 24.06.06, 17:13
          oczywiscie,wszystko zalezy od sytuacji.
          w Afryce dzieciaki (nie kobiety,bo 12-13 latka nie jest kobieta) oddaja sie
          żołnierzom ONZ za szklanke mleka.
          Masz racje, gdybym zyla w takich warunkach jak one i jeszcze musiała wykarmić
          dziecko pewnie oddawalabym sie dużo taniej
    • Gość: logika Re: Za ile byście się oddały? IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.06.06, 20:54
      dziewczyni nie irytujcie sie bo za tego gościa to pewnie jakaś laska (moze 16stka) sie podszywa bo nie wie ile ma brać za seks...żalosne. a jak nie to faccet z bardzo noskim poczuciem wlasnej weartosci...zraniony do tego przez babke,ach naprawdę wzruszające jacy ci mezczyzni sa wrazliwi....za milion dolcow to bym se nerke dala wyciac....Ty pewnie też Panie Waclawie!!!
    • Gość: Mariola Re: Za ile byście się oddały? IP: *.22.radom.pilicka.pl 23.06.06, 22:47
      Wolałabym mieszkać pod mostem, niż oddac się jakiemus facetowi za
      kase!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: td Re: Za ile byście się oddały? IP: *.freedom2surf.net 24.06.06, 00:23
        ta, akurat! zobaczylabys pliczek banknotow i bez namyslu bys sie oddala.
        Po co pierdzielic takie farmazony. Normalka, za milion $ bejbe to kazda by sie
        oddala. A z facetami jest inaczej? Ci to na jeszcze mniejsza kwote by sie
        wycenili, albo w ogole jako gratis.
        Wiec jesli kazda kobieta jest ku.., to kazdy facet jest c*ujem (za
        przeproszeniem).
        • Gość: Mariola Re: Za ile byście się oddały? IP: *.22.radom.pilicka.pl 24.06.06, 14:32
          I tak bym się nie oddała i koniec czy Ci sie to podoba czy nie!!!
    • nglka Re: Za ile byście się oddały? 23.06.06, 23:00
      Drogi Wacławie
      Oddałabym się np za taką szklankę coli z lodem będąc na środku pustyni.
      Oddałabym się, na ten przykład - za nerkę gdybym była w potrzebie.
      gorzej co ty byś musiał oddać w takiej sytuacji?
      Wolę się oddać niż dać du.y w dosłownym tego słowa znaczeniu :D
      Biedny chłopcze..
    • milusidopodusi Spie..j!!!!!! 23.06.06, 23:51
    • milusidopodusi Re: Za ile byście się oddały? 23.06.06, 23:52
      chociaz Davidowi Boreanazowi za darmo
      • Gość: aaaaaaaaa Re: Za ile byście się oddały? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 00:15
        akurat by cię chciał
    • Gość: kredka Re: Za ile byście się oddały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 01:18
      k***, ale hipokryzja:/ wszystkie piszą, że one nigdy w życiu a pewnie za
      odpowiednią sumę zgodziłybyście się:)
      jeśli kobieta wybiera, to w mojej opinii nie jest k***
      jeśli chodzi o mnie, to zapewne moja decyzja byłaby uzależniona od sytuaji
      życiowej...jeśli nie byłabym w związku, potrzebowałabym pieniędzy i facet nie
      byłby odrzucający :) to tak od jakiś 10 tysięcy zaczęłabym się zastanawiać.
      • thereason Re: Za ile byście się oddały? 24.06.06, 14:38
        Ja bym się oddała za miłość nic więcej nie chcę...
      • elamodela do kredki 27.06.06, 18:15
        Jak można pisać "za odpowiednią sumę pewnie wszystkie".. pisać: pewnie każda z
        was by się oddała jest tak samo denerwujące co pisać: każdy facet myśli fiu
        tem. Nie ma dwóch ludzi myślących identycznie.
    • Gość: caroline85 Re: Za ile byście się oddały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:33
      ale z ciebie debil!!!! ja nigdy bym sie nie sprzedała. to że ty trafiasz na
      niewłasciwe dziewczyny to nie znaczy ze wszytkie takie sa. lecz sie człowieku
      ! a jak bym cie spotkała to chetnie bym ci w twarz strzeliła.
    • Gość: magda Re: Za ile byście się oddały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:58
      Co by nie pisac - wiekszosc mezczyzn i tak nie jest w stanie uwierzyc, ze sa
      takie, ktore nie oddalyby sie za kase. To o czyms swiadczy... prawda? Każdy
      mierzy swoja miarka.
    • Gość: misiak153 Re: Za ile byście się oddały? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:24
      a facet ?? facet by się oddał za 5 zł żeby tylko mógł poczuć cipke hehe ;-)
    • Gość: ignacy_naleśnik Re: Za ile byście się oddały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:18
      też tak uważam, ze każda kobieta to kxxwa i tylko cena decyduje komu się odda
    • monciapioncia Re: Za ile byście się oddały? 02.07.06, 00:59
      głupie pytanie. Za miłosc..
    • czarnula183 Re: Za ile byście się oddały? 02.07.06, 10:49

Uważam,że żadna kobieta nie jest ku...chyba ze ta co z chceci zarobienia na
      własnej dupie.Szanujaca kobieta ma swojego faceta stałego.
    • czarnula183 spadłeś z budki telefonicznej chyba!!!! 02.07.06, 11:01
      masz chyba pecha w miłości albo ktoś cie molestował!
      Każdy co ma swoja cene nie ma godności ja jesli nie kocham faceta nie pozwoliła
      bym sie mu dotknąc,a co dopiero sex!!!Obrażajac kobiety sam bedziesz kiedyś
      obrażony kij ma zawsze dwa konce!!!
    • Gość: P Re: Za ile byście się oddały? IP: 213.192.65.* 02.07.06, 20:34
      No takiemu zdrętfiałemu fiu..owi jak ty to napewno za żadne piednidze. A skoro
      pytasz i twierdzisz ze kazda dziewczya to k... to musisz mieć naprawde zrytą
      psyche i zwiędłego fiu..a paziu!!!!!!!!!
      • lilekk Re: Za ile byście się oddały? 02.07.06, 20:54
        monciapioncia napisała:

> głupie pytanie. Za miłosc..

i za przyjemność ;)
    • shady27 nie stac cie 02.07.06, 21:38

• Gość: Kokoszanka:) Re: Za ile byście się oddały? IP: *.aster.pl 02.07.06, 21:43
      sprzedawac sie?????nie......no way....co najwyzej moglabym pokokosic przez phone
      wieczorna weekendowa pora...Moj Kogucik jest wystarczajaco bogata-wewnetrznie
      osoba.....dajemy czadu przez simplusa gdy nie jesesmy razem:)....Girls!!!
      szanowac sie...
    • telka_es Re: Za ile byście się oddały? 02.07.06, 22:49
      za ile?

- za chwile..........

;p
    • milusidopodusi Re: Za ile byście się oddały? 04.07.06, 15:18
      choj cie to obchodzi
    • jebak_polny Re: Za ile byście się oddały? 04.07.06, 16:29
      genek najpierw ty powiedz za ile ty byś sie oddał? Taki jeden mowił, że jakby
      nie miał druta to by pół manhatanu jeego było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka