Gość: Kicia Re: Za ile byście się oddały? IP: *.sdl.vectranet.pl 04.06.06, 21:58 <lol> ja też:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
langusta1980 Re: Za ile byście się oddały? 04.06.06, 22:13 JA DAM DUPY ZA TALERZ ZUPY :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Za ile byście się oddały? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 16:29 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satt Re: Za ile byście się oddały? IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:26 milion dolarow - OF COURSE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Za ile byście się oddały? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:22 a agatka daje dupy za talez zupy bluefoto napewno cos o tym wie i gotuje grochowe w garze 50 litrowym blahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alika Re: Za ile byście się oddały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:41 a każdy facet to debil...co kobieta Cie zostawiła dla bogatrzego...takie myslenie jest gorzej niz irytujące! Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Za ile byście się oddały? 23.06.06, 19:46 poniewaz mam faceta nie ma takiej mozliwosci. gdybym byla sama to 10tys miesiecznie+ mieszkanie + bonusy typu ciuchy, kosmetyki i inne zakupy. no i facet musiałby mi sie podobać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Za ile byście się oddały? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 23:01 bitch.with.a.brain napisała: > poniewaz mam faceta nie ma takiej mozliwosci. > gdybym byla sama to 10tys miesiecznie+ mieszkanie + bonusy typu ciuchy, > kosmetyki i inne zakupy. no i facet musiałby mi sie podobać:) albo ma się mentalnośc ku.., albo nie, ty najwidoczniej masz, wiec gdyby zaszla taka potrzeba oddalabys sie dużo taniej Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Za ile byście się oddały? 24.06.06, 17:13 oczywiscie,wszystko zalezy od sytuacji. w Afryce dzieciaki (nie kobiety,bo 12-13 latka nie jest kobieta) oddaja sie żołnierzom ONZ za szklanke mleka. Masz racje, gdybym zyla w takich warunkach jak one i jeszcze musiała wykarmić dziecko pewnie oddawalabym sie dużo taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logika Re: Za ile byście się oddały? IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.06.06, 20:54 dziewczyni nie irytujcie sie bo za tego gościa to pewnie jakaś laska (moze 16stka) sie podszywa bo nie wie ile ma brać za seks...żalosne. a jak nie to faccet z bardzo noskim poczuciem wlasnej weartosci...zraniony do tego przez babke,ach naprawdę wzruszające jacy ci mezczyzni sa wrazliwi....za milion dolcow to bym se nerke dala wyciac....Ty pewnie też Panie Waclawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Za ile byście się oddały? IP: *.22.radom.pilicka.pl 23.06.06, 22:47 Wolałabym mieszkać pod mostem, niż oddac się jakiemus facetowi za kase!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Za ile byście się oddały? IP: *.freedom2surf.net 24.06.06, 00:23 ta, akurat! zobaczylabys pliczek banknotow i bez namyslu bys sie oddala. Po co pierdzielic takie farmazony. Normalka, za milion $ bejbe to kazda by sie oddala. A z facetami jest inaczej? Ci to na jeszcze mniejsza kwote by sie wycenili, albo w ogole jako gratis. Wiec jesli kazda kobieta jest ku.., to kazdy facet jest c*ujem (za przeproszeniem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Za ile byście się oddały? IP: *.22.radom.pilicka.pl 24.06.06, 14:32 I tak bym się nie oddała i koniec czy Ci sie to podoba czy nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Za ile byście się oddały? 23.06.06, 23:00 Drogi Wacławie Oddałabym się np za taką szklankę coli z lodem będąc na środku pustyni. Oddałabym się, na ten przykład - za nerkę gdybym była w potrzebie. gorzej co ty byś musiał oddać w takiej sytuacji? Wolę się oddać niż dać du.y w dosłownym tego słowa znaczeniu :D Biedny chłopcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: Za ile byście się oddały? 23.06.06, 23:52 chociaz Davidowi Boreanazowi za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: Za ile byście się oddały? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 00:15 akurat by cię chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredka Re: Za ile byście się oddały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 01:18 k***, ale hipokryzja:/ wszystkie piszą, że one nigdy w życiu a pewnie za odpowiednią sumę zgodziłybyście się:) jeśli kobieta wybiera, to w mojej opinii nie jest k*** jeśli chodzi o mnie, to zapewne moja decyzja byłaby uzależniona od sytuaji życiowej...jeśli nie byłabym w związku, potrzebowałabym pieniędzy i facet nie byłby odrzucający :) to tak od jakiś 10 tysięcy zaczęłabym się zastanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
thereason Re: Za ile byście się oddały? 24.06.06, 14:38 Ja bym się oddała za miłość nic więcej nie chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela do kredki 27.06.06, 18:15 Jak można pisać "za odpowiednią sumę pewnie wszystkie".. pisać: pewnie każda z was by się oddała jest tak samo denerwujące co pisać: każdy facet myśli fiu tem. Nie ma dwóch ludzi myślących identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroline85 Re: Za ile byście się oddały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:33 ale z ciebie debil!!!! ja nigdy bym sie nie sprzedała. to że ty trafiasz na niewłasciwe dziewczyny to nie znaczy ze wszytkie takie sa. lecz sie człowieku ! a jak bym cie spotkała to chetnie bym ci w twarz strzeliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Za ile byście się oddały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:58 Co by nie pisac - wiekszosc mezczyzn i tak nie jest w stanie uwierzyc, ze sa takie, ktore nie oddalyby sie za kase. To o czyms swiadczy... prawda? Każdy mierzy swoja miarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak153 Re: Za ile byście się oddały? IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:24 a facet ?? facet by się oddał za 5 zł żeby tylko mógł poczuć cipke hehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignacy_naleśnik Re: Za ile byście się oddały? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:18 też tak uważam, ze każda kobieta to kxxwa i tylko cena decyduje komu się odda Odpowiedz Link Zgłoś
monciapioncia Re: Za ile byście się oddały? 02.07.06, 00:59 głupie pytanie. Za miłosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula183 Re: Za ile byście się oddały? 02.07.06, 10:49 Uważam,że żadna kobieta nie jest ku...chyba ze ta co z chceci zarobienia na własnej dupie.Szanujaca kobieta ma swojego faceta stałego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula183 spadłeś z budki telefonicznej chyba!!!! 02.07.06, 11:01 masz chyba pecha w miłości albo ktoś cie molestował! Każdy co ma swoja cene nie ma godności ja jesli nie kocham faceta nie pozwoliła bym sie mu dotknąc,a co dopiero sex!!!Obrażajac kobiety sam bedziesz kiedyś obrażony kij ma zawsze dwa konce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Za ile byście się oddały? IP: 213.192.65.* 02.07.06, 20:34 No takiemu zdrętfiałemu fiu..owi jak ty to napewno za żadne piednidze. A skoro pytasz i twierdzisz ze kazda dziewczya to k... to musisz mieć naprawde zrytą psyche i zwiędłego fiu..a paziu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilekk Re: Za ile byście się oddały? 02.07.06, 20:54 monciapioncia napisała: > głupie pytanie. Za miłosc.. i za przyjemność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokoszanka:) Re: Za ile byście się oddały? IP: *.aster.pl 02.07.06, 21:43 sprzedawac sie?????nie......no way....co najwyzej moglabym pokokosic przez phone wieczorna weekendowa pora...Moj Kogucik jest wystarczajaco bogata-wewnetrznie osoba.....dajemy czadu przez simplusa gdy nie jesesmy razem:)....Girls!!! szanowac sie... Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: Za ile byście się oddały? 02.07.06, 22:49 za ile? - za chwile.......... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: Za ile byście się oddały? 04.07.06, 15:18 choj cie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jebak_polny Re: Za ile byście się oddały? 04.07.06, 16:29 genek najpierw ty powiedz za ile ty byś sie oddał? Taki jeden mowił, że jakby nie miał druta to by pół manhatanu jeego było. Odpowiedz Link Zgłoś