Dodaj do ulubionych

...d i e t a ..

11.05.06, 12:34
ktos stosowal diete kapusciana 7 dni?? Mozna schudnac??komus sie udalo??
jezeli tak to ile??
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: ...d i e t a .. 11.05.06, 12:42
      idz na fora dietetyczne - tam znajdziesz odpowiedz
      • agatka_to_ja Re: ...d i e t a .. 11.05.06, 12:57
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36
        forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=2152620
    • Gość: kiku do agatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:52
      coś mnie zaraz trzaśnie! jezeli ktos wchodzi na TO forum to na tym forum
      oczekuje odpowiedzi a nie chce otrzymac linka, albo kierunkowskazu na jakie
      forum ma sie udac! czy ty agatko siedzisz tu non stop i na kazdy post
      odpowiadasz linkiem??!! ludzie mają swoje mozgi i jakby chcieli znalezc sobie
      inne forum, to by znalezli! jak nie potrafisz udzielic odpowiedzi to nie pisz
      nic, bo te twoje komentarze są raczej denerwujące... a co do ciebie kasiu, to
      niestety nie stosowalam diety kapuscianej i nic na jej temat nie potrafie
      powiedziec
      • agatka_to_ja Re: do agatki 11.05.06, 12:55
        ludzie oczekuja INFORMACJI.. a ta dziewczyna duzo szybciej znajdzie informacje
        na forach dietetycznych, gdzie siedza osoby, ktore NIEJEDNĄ diete maja za sobą,
        niż na tym forum.
        sa tu osoby, ktore cenia moje wskazówki, równiez te dotyczace inych forów.
        wiec jak ci sie nie podpba to nie czytaj moich odpowiedzi. musu nie ma
      • kasia2021 Re: do agatki 11.05.06, 12:55
        Gość portalu: kiku napisał(a):

> coś mnie zaraz trzaśnie! jezeli ktos wchodzi na TO forum to na tym forum
        > oczekuje odpowiedzi a nie chce otrzymac linka, albo kierunkowskazu na jakie
        > forum ma sie udac! czy ty agatko siedzisz tu non stop i na kazdy post
        > odpowiadasz linkiem??!! ludzie mają swoje mozgi i jakby chcieli znalezc sobie
        > inne forum, to by znalezli! jak nie potrafisz udzielic odpowiedzi to nie pisz
        > nic, bo te twoje komentarze są raczej denerwujące... a co do ciebie kasiu, to
        > niestety nie stosowalam diety kapuscianej i nic na jej temat nie potrafie
        > powiedziec
        POdpisuje sie pod Twoja wypowiedzia:)
        Agatko czasami sie zastanawiam czy Ty nie masz co robic odpisujesz na kazdy
        post praktycznie..nawet jak nic nie wiesz na jakis temat to musisz wrzucic
        swoje 5 groszy...;] ludzie zaczynaja miec tego dosyc...ja zreszta sie nie
        dziwie:))
        • agatka_to_ja Re: do agatki 11.05.06, 12:59
          nie odpisuje na KAZDY post!
          a jak sie komus nie podoba - niech nie czyta :)

ludzie, jezeli ktos potrzebuje INFORMACJI na dany temat to nie chce czekac 3
          dni na jedna marną odpowiedz tylko moze sie uciesz, jak ktos mu poda gotowy
          watek, gdzie jest kilkset odpowiedzi!!!!!!!!!!!!

czy to zbrodnia?
          • madziola1982 Re: do agatki 11.05.06, 13:45
            o ile to dieta polegająca na jedzeniu wyłącznie zupy gotowanej bez soli itd, na
            bazie kapusty to ją stosowałam. Nie wiem czy tylko na mnie tak zadziałala ale ...
            Po 3 dniach strasznie była "roztrzęsiona" Nie mogłam uspokoich rąk, całe się
            telepały -
            • Gość: Opti do madziola1982 IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 11.05.06, 14:37
              madziola1982 napisała:

> Po 3 dniach strasznie była "roztrzęsiona" Nie mogłam uspokoich rąk, całe się
              > telepały -
    • Gość: kash Re: ...d i e t a .. IP: *.chello.pl 11.05.06, 13:56
      najlepiej chudnie sie na diecie bezweglowodanowej: czyli wcinasz tylko miecho,
      jajka, sery zolte (ale tylko te najbardziej tluste, a i tak nie w duzych
      ilosciach), w ciagu tygodnia traci sie duzo wody, ktora weglowodany zatrzymuja w
      organizmie, wiec przynajmniej nie jest sie opuchnietym, a po dwoch tyg mozna
      stracic i z 6 kilo. do picia woda, kawa bez mleka, herbata, napoje light,czyli
      bez cukru. mozna tez dodawac jakies warzywa ktore prawie nie maja weglowodanow,
      czyli salata, ogorek, brokuly.
      plus, obok schudniecia, jest taki, ze mozna jest wlasciwie do woli, nie jest sie
      glodnym. tylko przez pierwsze pare dni ma sie uczucie zmeczenia wywolane brakiem
      weglowodanow.
      ALE uprzedzam ze jest to dieta na nie wiecej niz 3 tyg, bo inaczej moze sie
      odbic negatywnie na zdrowiu.
      i dobrze brac przez caly czas suplementy witamin, czyli jakies centrum czy cos w
      tym rodzaju.
      naprawde nie zauwazysz kiedy schudniesz.
      pozdr
      kas
      • Gość: Opti Re: ...d i e t a .. IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 11.05.06, 14:31
        No niby masz troche racji ale nie do końca. NIE WOLNO całkowicie eliminować
        węglowodany z diety, bo są one niezbędne dla normalnego funkcjonowania naszego
        organizmu. Co innego zmniejszyć spożywana ilość, na przykład do 50 g
        węglowodanów dziennie.

Mocno się też mylisz, zalecając napije "light", w których zamiast cukru jest
        stosowany aspartam, czyli trucizna niezwykle szkodliwa dla organizmu.

Z suplementacja trzeba też uważać, bo można przegiąć z nadmiarem witaminy B6
        którą w dużych ilościach zawierają też jajka, mięso, mleko.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka