neskafe 29.05.06, 10:30 hehehe ale fajny dzien,kolejny roczek za mna i tyle przede mna :)) Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze milego dzionka :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadalinska Re: Mam urodzinki :))) 29.05.06, 10:50 Wszystkiego milutkiego i fajniutkiego nie tylko dzisiaj! pozdrawiam :) a ja mam doła jak choleraa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clauditka Re: Mam urodzinki :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:51 szczęsia zdrowia i słodyczy CLAUDITKA Ci życzy:):):) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Mam urodzinki :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:57 Dziekuje Wam bardzo :** GAdalinska,co sie stalo Skarbie? Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Mam urodzinki :))) 29.05.06, 11:00 to co zdarza się kobietom bardzo często... okres, ból głowy, problemy finansowe i złamane serce... ale to serce boli najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Mam urodzinki :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:04 ajjj czyli wszystko co najgorsze jednoczesnie:/ POzostaje mi tylko wspolczuc i zyczyc poprawy... Okres i ból głowy przejdzie prędzej czy pozniej,problemy finansowe pewnie tez a zlamane serce,hmmm czas :) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Mam urodzinki :))) 29.05.06, 11:09 dzięki serdeczne! mam nadzieję, że to wszystko chwilowe... a serce to stalowy organ, wiele przetrwa, przynajmniej u mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Mam urodzinki :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:14 hmm wiesz ,chyba wszystko co w naszym życiu się dzieje jest chwilowe,tak mi sie wydaje :) A co nas nie zabije,to nas wzmocni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Mam urodzinki :))) 29.05.06, 11:22 :) podobno ale ja jakoś dziasiaj nie czuję się wzmocniona... nawet na spacer z synem mi się nie chce. co zrobiłaś, że u Ciebie dziasiaj wesoło? to przez urodzinki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: Mam urodzinki :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:27 oj...to kiepsko...Moze wieczorem humor sie chociaz troszke polepszy,bede trzymac kciuki:) hmm mozliwe całkiem.W dodatku mam wolne ,wiec moze i to ma wpływ:) Odpowiedz Link Zgłoś
gadalinska Re: Mam urodzinki :))) 29.05.06, 11:42 ta... wieczorem... hmmm w sumie to nie głupi pomysł trzeba gdzieś na małe piwko wyjść :) miłego dnia życzę i jak najmniej pomyłek w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja omg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:35 wielkie hallo bo ma urodziny i co prezent ci kupic? wszystkiego naj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska Re: omg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:36 > i co prezent ci kupic? Nie,dziekuje.Nie jest to konieczne.Ale jak bardzo chcesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!! 29.05.06, 14:21 zycze ci duzo szczescia zdrowia pomyslnosci niech ci nawet chlopak nago tanczy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mam urodzinki :))) 29.05.06, 15:09 Sto lat :) i spelnienia marzen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neska Re: Mam urodzinki :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:13 Dziekuje bardzo wszystkim życzliwym z całego serducha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Mam urodzinki :))) IP: *.ztpnet.pl 29.05.06, 16:42 Fajnie. Jak stara juz jestes? Pojdziesz sie napie***lic? Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Mam urodzinki :))) 29.05.06, 16:43 Wszystkiego najlepszego:)):PPP Duzo zdrowia zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś