ottonel 02.06.06, 14:19 Ostatnio moja żona zrobiła mi orala z połykiem, lecz następnego dnia powiedziała że w nocy bolałją żołądek i to prawdopodobnie od "tego". Czy to możliwe? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Połyk 02.06.06, 14:21 to juz było!!!!!!!! powtarzasz sie spamerze! a szanowna malzonka niech idzie po porade do gastrologa.. albo zafunduj jej MANTI! i wymysl chlopczyku inne tematy, bo ten byl juz kilkanascie dni temu! Odpowiedz Link Zgłoś
ottonel Re: Połyk 02.06.06, 14:27 Sytuacja powtórzyła się, więc chciałbym poznac jeszcze kilka opinii. A tobie Agatko proponuje zając sie jakąs robotą a nie spędzac całe dnie przed kompem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Połyk 02.06.06, 14:34 no to wyslij babe do gastrologa! albo na plukanie zołądka! albo przestan spuszczac sie jej w pysk! a moja robota jest wykonana, wiec czep sie kogos innego spamerze! Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: Połyk 02.06.06, 15:09 tyczy sie autora watku rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponczek Re: Połyk IP: *.chello.pl 02.06.06, 22:07 to pakuj jej w dupsko a nie do gardla proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konduktor Re: Połyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:27 Nie nazywaj pyskiem buzi czyjejs zony suko agatko Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Połyk 03.06.06, 16:41 no, skoro on traktuje jej twarz i przelyk jako miejsce gdzie moze sie spuscic - to traktuje to jako pysk! nawet kretyn jeden nie zwaza na to, ze kobieta prawie rzyga... a suką sam jestes kretynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Połyk IP: *.ztpnet.pl 03.06.06, 16:45 > no, skoro on traktuje jej twarz i przelyk jako miejsce gdzie moze sie spuscic - > to traktuje to jako pysk! Co za bezdom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Połyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 17:11 no właśnie ten młody kolega powinien zacząć spuszczać się swojej kobiecie np. w odbyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felczer Re: Połyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 13:11 może też w uszy, super przeczyści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Połyk IP: *.ztpnet.pl 03.06.06, 17:15 > a co to znaczy? Bezsens, bzdura. > i po jakiemu to jest? Po polskawemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Połyk IP: *.ztpnet.pl 03.06.06, 17:32 > polskawy? nie znam :) Dziwne skoro czytasz to forum. Ja polskiego nigdzie nie widze. Cofnelas sie w czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Połyk IP: *.ztpnet.pl 03.06.06, 17:33 Z tym czasem cos mi sie przewidzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Połyk 03.06.06, 17:35 ja polski widze.. a kretynskie teksty typu "boshe", "jush", "tesh" wkurzają mnie nieprzecietnie i tępie je :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Połyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 13:09 ja połykam dziennie z 10 facetom i nic mnie boli Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Połyk 22.03.14, 11:37 Gość portalu: ola napisał(a): > ja połykam dziennie z 10 facetom i nic mnie boli używasz angielskiej formy gramatycznej "nic mnie boli" ;-) A tak z ciekawości, jesteś amatorką, czy "robisz" w tej branży? ;-) :-D :-D Odpowiedz Link Zgłoś